Stranica 72 od 112 PrviPrvi ... 2262707172737482 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 3,551 do 3,600 od 5595

Tema: Potpomognuta u PETROVOJ

Datum pristupanja
    Aug 2012

Početno

Milasova super, divna vijest !

Snupi odmaraj i da nam javljašovakve vijesti ko i Milasova.

Cure kako ide s postupkom i bolovanjem, jel se ide na bolovanje odmah i do kad se bude, jel se može radit cijelo vrijeme ? I ako se ide na bo kakvo ti pišu, jel ide odmah ono ko za komplikacije ?

Datum pristupanja
    Aug 2012

Početno

E da i gdje se ovdje još tipka, pošto vidim da na ovij temici baš i ne, odnosno nije zamišljena koa chat.

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Mami,hvala
    Mozes se javiti na Odbrojavanje..
    E a imamo temu IVF i bolovanje pa tamo pitaj vezani za to

snupi avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

Milasova draga nadam se da si ok danas?

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Ma muci me to krvarenje,sutra u Petrovu na hospitalizaciju

snupi avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

ne brini sve bude ok!

Datum pristupanja
    Apr 2012

Početno

Imam jedno pitanje.zena je na listi na s.duhu ali posto sad vec cekamo god dana i danas smo zvali opet da se javimo za 2 mj.kakva je mogucnost i procedura da se premacimo u petrovu ili neku drugu bolnicu?

Sent from my GT-I9001 using Tapatalk 2

Osoblje foruma Inesz avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

Tomek, uzmite uputnicu od svog ginekologa za konzultacije, ponesite sve nalaze koje imate i ravno u Petrovu.
    Posljednje uređivanje od Inesz : 26.11.2012. at 13:47

Mary123 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Citiraj MAMI 2 prvotno napisa Vidi poruku
    Milasova super, divna vijest !

Snupi odmaraj i da nam javljašovakve vijesti ko i Milasova.

Cure kako ide s postupkom i bolovanjem, jel se ide na bolovanje odmah i do kad se bude, jel se može radit cijelo vrijeme ? I ako se ide na bo kakvo ti pišu, jel ide odmah ono ko za komplikacije ?
    Draga neznam jeli ti itko odgovorio na kojoj drugoj temi....ja sam išla na godišnji prvo a onda na bolovanje...imala sam 21 dan bolovanja...ovisi o tome gdje živiš....ako ti je daleko za put na folikometriju onda vidi da dobiješ odma bolovanje ako nemožeš uskladiti sa godišnjim...jer svaki drugi dan ideš na uzv...imaš dvije šifre za otvaranje bolovanja...jedna je 15 dana a jedna 21...pokušaj zamoliti doktora da ti otvori duže bolovanje...ionako će ti trebati...a ovisi i koji posao obavljaš...

Mary123 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Citiraj Tomek1221 prvotno napisa Vidi poruku
    Imam jedno pitanje.zena je na listi na s.duhu ali posto sad vec cekamo god dana i danas smo zvali opet da se javimo za 2 mj.kakva je mogucnost i procedura da se premacimo u petrovu ili neku drugu bolnicu?

Sent from my GT-I9001 using Tapatalk 2
    Mislim da bi trebali nazvati npr.Petrovu i naručiti se za konzultacije...bilo bi najbolje kada bi se mogli pojaviti tamo bez kakve najave....jer se dugo i čeka na konzultacije...možda ovisno kod kojeg doktora...sretnooo

Milasova draga baš mi je žao šta moraš u bolnicu...ali to je bolje za tebe i tvoja dva srčeka....kissy

ljubilica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2012

Početno

Evo mene iz Petrove, 21.1 idem po lijekove menopur, cetrotide (valjda sam dobro napisala) i estrofem. Idemo u klasicni IVF, dr. misli da nece biti problematicno jer nalazi nisu tako jako losi

Datum pristupanja
    Aug 2012

Početno

Mary hvala ti na odgovoru, nisam niti stigla na forum pa nisam niti pitala na drugoj temi. Vidjet ću šta kaže doktor, pa ću tako i napravit, mada sam planirala radit jer mi se neda nikome objašnjavat zašto sam doma.

Milasova, drži se . bit će to sve ok.

Mary123 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Citiraj MAMI 2 prvotno napisa Vidi poruku
    Mary hvala ti na odgovoru, nisam niti stigla na forum pa nisam niti pitala na drugoj temi. Vidjet ću šta kaže doktor, pa ću tako i napravit, mada sam planirala radit jer mi se neda nikome objašnjavat zašto sam doma.

Milasova, drži se . bit će to sve ok.
    Vjerujem...ja sam imala srećom ok šefa koji je razumio moju situaciju i jako sam mu zahvalna....a budeš vidjela...ovisno i o poslu koji radiš i od kuda si...jer računaj da svaki drugi dan ideš na folikometriju...

Mary123 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Milasova javi nam seeee....

bubaba avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Draga Milasova divan ti je avatar...sretna sam radi dva divna srčeka...čekamo da nam se javiš a u međuvremenu ti šaljem veliku pusu..čuvaj se i sretno

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Drage moje,dr.me je odlucio zadrzati u bolnici bez pogovora sta cu,nadam se da cu brzo doma..
    Uzrok krvarenja se ne zna

snupi avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

svi mislimo na tebe- sve bu ok i drži se!

ljubilica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2012

Početno

Milasova8 izdrži za svoje bubice......

Mary123 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Citiraj milasova8 prvotno napisa Vidi poruku
    Drage moje,dr.me je odlucio zadrzati u bolnici bez pogovora sta cu,nadam se da cu brzo doma..
    Uzrok krvarenja se ne zna
    Drago mi je da te zadržao...tam bar budeš mirovala...jer doma nebuš sigurno....samo se čuvaj i biti će sve ok...pusa velika...

snupi avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

Milasova da li si ti osječala nakon 7 dana nakon transfera kakve nuspojave?

pilek avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Ljubilica kad si u postupku,ja u drugom mjesecu pa sad moram vidjeti kad ja moram po lijekove!!!!

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Snupi,nisam bas nista..jedino sto su me leda bolila,donji dio..ako je to uopce nuspojava

žužy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

milasova8,
    možda bolje da si tam koji dan,bar im buš na oku,pazi i mazi svoje mrvice i začas pete domeka.

snupi avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

potpisujem žužy!

Datum pristupanja
    Aug 2012

Početno

Danas mi je 1dc i rekli su mi da ih nazovem,ali imam jedan problem,bris mi još nije došao,tek će u petak doći jer će mi ga slati poštom.Da li to onda njima predstavlja kakav problem,da li će me uopće primiti ako nemam sve?

ježić avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

Citiraj amy2004 prvotno napisa Vidi poruku
    Danas mi je 1dc i rekli su mi da ih nazovem,ali imam jedan problem,bris mi još nije došao,tek će u petak doći jer će mi ga slati poštom.Da li to onda njima predstavlja kakav problem,da li će me uopće primiti ako nemam sve?
    amy, ne može ti to nitko na forumu odgovoriti. Moraš nazvati i pitati.
    Sretno!

Datum pristupanja
    Aug 2012

Početno

Evo zvala sam rekli su mi da dođem između 5- 9 dc,do tada se nadam da će i bris doći,ali mi je čudno da ne spominju nikakve ljekove,a ja imam osjećaj da ovulacija nije kako treba jer kada mjerim tem nema nikakvih velikih oscilacija

legal alien avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Samo jedno kratko pitanje, ima li netko iskustva sa smrznutim embrija u petrovoj? Jesu li malo pojacali stimulacije? Ipak su to dva pitanja, sorry!

anakob avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

Meni su u ovom postupku vratili dvije blastice,a 4 zamrznuli. Stimulacija ti je kao i inače samo što ti višak neče bacat nego oploditi sve pa koje prežive zamrzavaju.

bernica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2012

Početno

Pozdrav svima!
    Ja sam skroz nova i prvi put zapravo na bilo kakvom forumu ovog tipa pa mi nemojte zamjeriti na glupostima. M i ja pokušavamo već 2 godine prirodno ali nejde...on je imao prometnu 2009.g, koja je bila jako teška i jedva se izvukao...sad je dobro i skroz se oporavio,ali očito je to imalo posljedica na spermatogram koji je jako loš. Nekakva cryptozoospermia,jako malo pokretnih,bla...bla... Bili u petrovoj na prvom pregledu i dobili termin 3/2013. za icsi. Dobila onaj papir sa pregledima koje moramo odraditi i rješili većinu,sad čekamo nalaze.
    Zapravo nemam pojima kaj me sve čeka pa eto da se malo tu uključim sa svima vama iskusnijima. Svima želim sreću i da što prije dodjemo do naših bebica.

legal alien avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Citiraj anakob prvotno napisa Vidi poruku
    Meni su u ovom postupku vratili dvije blastice,a 4 zamrznuli. Stimulacija ti je kao i inače samo što ti višak neče bacat nego oploditi sve pa koje prežive zamrzavaju.
    Hvala na odgovoru. Ja idem u postupak u prvi mjesec. To je vec 6. I nadam se dobitni. Ono dupla treca sreca. Ali svejedno bi bilo ljepo imati smrzlice da iduci put ne moram ponovno na stimulaciju.

legal alien avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Bernica welcome. Mislim bilo bi najbolje da nema potrebe za ovim pdf-om ali tu ces naci puno odgovora i najvaznije potpore. Samo pitaj. Nema glupih pitanja. Sretno!

žužy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Citiraj bernica prvotno napisa Vidi poruku
    Pozdrav svima!
    Ja sam skroz nova i prvi put zapravo na bilo kakvom forumu ovog tipa pa mi nemojte zamjeriti na glupostima. M i ja pokušavamo već 2 godine prirodno ali nejde...on je imao prometnu 2009.g, koja je bila jako teška i jedva se izvukao...sad je dobro i skroz se oporavio,ali očito je to imalo posljedica na spermatogram koji je jako loš. Nekakva cryptozoospermia,jako malo pokretnih,bla...bla... Bili u petrovoj na prvom pregledu i dobili termin 3/2013. za icsi. Dobila onaj papir sa pregledima koje moramo odraditi i rješili većinu,sad čekamo nalaze.
    Zapravo nemam pojima kaj me sve čeka pa eto da se malo tu uključim sa svima vama iskusnijima. Svima želim sreću i da što prije dodjemo do naših bebica.
    dobro došla !
    možda se i vidimo u ožujku gore,ako nam se menge potrefe
    dobro da ste krenuli dalje,čim prije to bolje..a ovdje na forumu sve je lakše.ja ti želim da vrijeme do proljeća što brže prođe!

kristina1977 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

A gdje nam je Bili,već se dugo nije javljala,jel netko zna?

snupi avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

Bernica dobro nam došla!

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Bernica,neka si se ti tu prijavila,lakse je..za bilo sta tu smo

Mary123 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Citiraj legal alien prvotno napisa Vidi poruku
    Hvala na odgovoru. Ja idem u postupak u prvi mjesec. To je vec 6. I nadam se dobitni. Ono dupla treca sreca. Ali svejedno bi bilo ljepo imati smrzlice da iduci put ne moram ponovno na stimulaciju.
    Draga i ja sam u prvom mjeescu..nadam se susretu....i još više se nadam da će ti taj postupak biti zadnji...sretnooo
    Bernica dobro nam došla...svi smo tu za tvoja pitanja...ništa nije glupo pitati....kissy

Konfuzija avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Nekako mi logično pojačati stimulaciju tamo gdje se može ne bi li dobili više zametaka. Zna li se radi li to tko od doktora?

anakob avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

Kod svih se zamrzava,ako su ti stanice ok. Možeš ti imati puno stanica,ali ako su loše kvalitete ne zamrzavaju. Ja sam na punkciji imala 20 js ,9 su ih odmah maknuli jer su bile 14 mm i 11 oplodoli,a na kraju ostalo 6 kom.Danas sam vadila betu i 13 dnt je 781,55

Osoblje foruma Inesz avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

anakob
    pa, jedva da iščitamo iz tvog posta da imaš pozitivnu betu. ehhh , pa čestitam.

a sad malo nazad na post (moram, radi informativnog i edukacijskog karaktera ovog foruma, a i radi svoje profesionalne deformacije):
    -zamrzavaju se zametci, a jajne stanice se zamrzavaju u iznimnim slučajevima. po sili Milinovićevog zakona samo u protekle 3 godine svjedočili velikom eksperimentu sa zamrzavanjem jajnih stanica. na taj način se je preko leđa neplodnih dokazalo da se zamrzavanjem i odmrzavanjem jajne stanice uništavaju. (zamrznut je velik broj jajnih stanica, a ostvareno vrlo malo trudnoća u protekle 3 godine) nakon zamrzavanja i odmrzavanja jajne stanice a poradi oštećenja istih radi takvog postupanja, nema oplodnje, nema zametaka i nema trudnoća iz zamrznutih jajnih stanica (osim u vrlo malom broju slučajeva).

-veličina jajnih stanica je oko 0,2 mm (mikroskopska veličina). jajne stanice razvijaju se u folikulima (mjehurićima) koji prije ovulacije ili aspiracije (punkcije) dosežu veličine od oko 20 mm.
    dakle, kod tebe su u malenim folikulima (oko 14 mm) bile vjerojatno nezrele jajne stanice koje se niti ne pokušavaju oploditi u laboratoriju već se odmah bacaju

legal alien avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Citiraj Mary123 prvotno napisa Vidi poruku
    Draga i ja sam u prvom mjeescu..nadam se susretu....i još više se nadam da će ti taj postupak biti zadnji...sretnooo
    Bernica dobro nam došla...svi smo tu za tvoja pitanja...ništa nije glupo pitati....kissy
    Juhuuu, bas super. Nova godina, novi postupak, nova nada! Javim ti ja kad krenem da vidimo koliko smo uskladjene

Datum pristupanja
    Apr 2012

Početno

Kod svih se zamrzava,ako su ti stanice ok. Možeš ti imati puno stanica,ali ako su loše kvalitete ne zamrzavaju. Ja sam na punkciji imala 20 js ,9 su ih odmah maknuli jer su bile 14 mm i 11 oplodoli,a na kraju ostalo 6 kom.Danas sam vadila betu i 13 dnt je 781,55
    Ana, srele smo se na mojem 1.IVF-u i nedavno kad si išla vaditi progesteron a ja drugu betu u Petrovoj...imam drugi nick sada (ime V.)...Pa jeeeeej, baš mi je drago...miruj i uživaj..držim fige da sve bude ok

legal alien avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

anakob cestitam na super beti. i jos imas smrznutih embrija za drugog bebacha. idila. ja sam dosta starija koka pa nisam bas sigurna hoce li biti dovoljno kvalitetnih js za oplodnju pa zamrzavanje ako su stimulacije ostale na istom.

anakob avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

Ma da je jedna kvalitetna ti je super,ja sam imala hiperstimulaciju i puno jajnih stanica,a šta mi to vrijedi bi ih pola bacili i da su bile dobre jer toliko ne zamrzavaju.

Clover-kakvo je kod tebe stanje?

snupi avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

anakob bas mi je drago zbog tebe!!

pilek avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

ja počela s FEMAROM

Datum pristupanja
    Aug 2012

Početno

dobro jutro cure. svima vama novim trudnicama od srca čestitam vama čekalicama i trudilicama od srca želim da što prije sve do jedne ugledate pozitivnu betu. e ovako neznam da li znate ali u petrovoj ima jedna novost. danas sam zvala da se naručim za konzultacije (bez obzira što sam već pacijent a to sam objasnila u pozivu) morala sam slati mail da me se naruči. objasnila mi je sestra Iva da više nema telefonskog naručivanja već samo putem mail-a ili osobno u ambulantu.

Datum pristupanja
    Aug 2012

Početno

Jutro !

Loorna na koji si mail slala, ja danas mislila zvat sestru irenu da se naručim za ljekove.

bubaba avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Loorna i Mami2 javite molim Vas i meni i ja se moram naručiti za ljekove. Kad vi idete u postupak?

bubaba avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Ja imam termin za u veljači, ali mi je sestra rekla da je nazovem u prosincu. Kad se obično počne sa uzimanjem lijekova..oprostite, zbunjena sam i ništa još ne znam..hvala vam

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •