Stranica 83 od 112 PrviPrvi ... 3373818283848593 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 4,101 do 4,150 od 5595

Tema: Potpomognuta u PETROVOJ

honeybee avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

Cure, može mala pomoć, da ne tražim sad po temi unazad - kakva je procedura za spermiogram?
    Prije se nije naručivalo, no mislim da sam negdje pročitala da se sad naručuje u Petrovoj, pa me zanima koja je procedura - broj telefona, koliko se u prosjeku čeka ta pretraga...?

Datum pristupanja
    Aug 2012

Početno

Honeybee za sve se sada naručuje.
    Nisam sigurna jel i to ide sada s mailom ili možeš telefonom.

Datum pristupanja
    Oct 2012

Početno

ja sam mm naručivala telefonom.... ovisi kolika im je gužva, mi smo najeviše čekali okoo mjesec i nešto, a najkraće 10 dana...
    Posljednje uređivanje od libicaa : 04.02.2013. at 10:32

ljubilica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2012

Početno

honeybee moraš se naručiti i mi smo se naručivali telefonski, teta je malo bila živčana, dala nam neki termin pa sam rekla da mi je hitno i pomaknula na 10 dana prije, čekali oko mjesec dana na termin, imaš na stranici Petrove brojček
    uglavnom, fm odrađena; lijevo 11,13,14,11 desno 11,12,12,11 i nešto 0.75 nisam skužila kaj. zaboravila sam pitati za endić, a nema veze.
    ugl. danas i sutra po 2 menopura, srijeda opet fm.
    doktorica ne očekuje prije vikenda aspiraciju...

ispitala sam ju za se svoje trenutne simptome i rekla je da je sve ok, da su mi jajnici bombardirani od silnih hormona (bole me cice, peku bradavice, trbuh duplo veći, vjetrovi za popi..it.... živce da ne spominjem )
    eto toliko za sad
    anka samo zovi i pitaj, ona je ugl na šalteru između 12-14h
    Posljednje uređivanje od ljubilica : 04.02.2013. at 10:46

Datum pristupanja
    Aug 2012

Početno

Ljubilice odlično !

ljubilica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2012

Početno

MAMI 2 kak je kod tebe stanje?

žužy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Citiraj ljubilica prvotno napisa Vidi poruku
    honeybee moraš se naručiti i mi smo se naručivali telefonski, teta je malo bila živčana, dala nam neki termin pa sam rekla da mi je hitno i pomaknula na 10 dana prije, čekali oko mjesec dana na termin, imaš na stranici Petrove brojček
    uglavnom, fm odrađena; lijevo 11,13,14,11 desno 11,12,12,11 i nešto 0.75 nisam skužila kaj. zaboravila sam pitati za endić, a nema veze.
    ugl. danas i sutra po 2 menopura, srijeda opet fm.
    doktorica ne očekuje prije vikenda aspiraciju...

ispitala sam ju za se svoje trenutne simptome i rekla je da je sve ok, da su mi jajnici bombardirani od silnih hormona (bole me cice, peku bradavice, trbuh duplo veći, vjetrovi za popi..it.... živce da ne spominjem )
    eto toliko za sad
    anka samo zovi i pitaj, ona je ugl na šalteru između 12-14h
    ovo 0,75 bi ti mogel biti endić,u cm. ili 7,5mm.

žužy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Citiraj nestrpljiva anka prvotno napisa Vidi poruku
    Anddu - hvala!

Snupi - da, idem opet u Zagreb 27.02 - tako me je naručila sestra Iva- a 30.01 sam bila na prvim konzultacijama.

Htjela bih još jedan put pitati sestru Ivu - nisam se snašla, a ova pitanja/neodumice su mi došle tek kasnije. A htjela bih je pitati i kakvu uputnicu trebam i ako zna, da mi kaže koje će to pretrage biti.

Je li možda koja zna koji je njezin broj? Ili zovem na (0)1 4604-723 ?
    anka da,na taj broj dobiš sestru Ivu. Najbolje je da ju pitaš,rečeš da si znaš pripremiti uputnice,na kaj da ih dr naslovi.

ljubilica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2012

Početno

žužy zar bi mogao biti toliki na 8.dc?

žužy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Citiraj ljubilica prvotno napisa Vidi poruku
    žužy zar bi mogao biti toliki na 8.dc?
    mogao bi,u mom 1.postupku(stimul.) bil mi je 8,9 na 8.dc
    a u 2.(prirodnjaku) mi je bil 5,1 isto na 8.dc

nestrpljiva anka avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2011

Početno

Cure, žužy, ljubilice - hvala!

Čula sam se s sestrom Ivom - ali ona veli da mi je dok trebao dati jedan dodatan papir na kojem je trebao označiti pretrage koje se od mene očekuju - ali ja taj papir nisam dobila. Uglavnom rekla mi je da zovem sestru Sanju (mislim da se tako zove - ili samo Anja - nisam skužila - jer sam zvala vani u hodu) - ona mi je rekla da jednostavno dođem, da će raditi neke pretrage koje bude smatrao potrebnim kad pogleda moje hormone, briseve i dr. Da ponesem uputnicu za pregled i uputnicu za 3D-ultrazvuk, jer će mi to biti 19. ili 20.dc ili 21.dc a to je idealno za 3D. Ali da mu naglasim koji mi je dan ciklusa.

Uglavnom - nije greška. Na kraju je dobro ispalo - a šta bi da je taj 27.02 bio moj 8.dc ili sl. - onda bi sigurno opet morala dolaziti zbog tog ultrazvuka. Uf. Dobro je.

Ljubilice - je li ti odbrojavaš? Iskreno se nadam da će ti veljača donijeti dugo isčekivani +!!!!

snupi avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

anka super da si rješila onda postoji mogučnost da se vidimo u Petrovoj u 6. mjesecu! ljubice lijep broj folikula imas daj nek tak i ostanu da imas što više toga za aspiraciju.

tina29 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2012

Početno

Drage moje evo da i ovdje izvjestim o svojoj beti:559.93
    svima šaljem~~~~~~~~~~~~~~~~~ i da vam se ostvare vaše želje kao što se meni moja!
    puse!

wanna be mommy avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2012

Početno

tina29, ajd da i ovdje malo poskočim ! čestitke od srca!

pilek avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

tina čestitam od srca

bernica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2012

Početno

Tina svaka čast!!! I svima ostalima čestitam...još sam relativno nova pa vas ni nemogu sve pratiti...ali svaka beta me razveseli...moj postupak se polako bliži...3 mj samo što nije...dosad sam bila mirna i zaokupljena nekim drugim stvarima...a sad moram priznati da sam se počela veseliti i malo ko da imam tremu Preksutra idem na UZV pa čekamo taj 27.2. i lijekove. Navijam za sve nas!!!!

tina29 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2012

Početno

Hvala djevojke moje! želim vam svima od srca pozitivne bete i lijepe i uredne trudnoče!

Mary123 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Tina29 čestitam draga.....puno ~~~~~~~~~~~~~~~...

snupi avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

čestitam Tina na prekrasnoj beti!

nestrpljiva anka avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2011

Početno

I ovdje iskrene čestitke, Tina! Bogu hvala!!!

linalena avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

eto i mene TU, malo će mi trebati da vas pokopčam (ajme 82 stranice literature)

Naručena za konzultacije krajem veljače kod drŠ - sestra mi rekla da trebamo napraviti spermio kod njih, e sada dal je bolje ga napraviti do konzultacija (a imamo hrpu od prije, a i njihov al star 2god) što je upitno jel stignemo; ili kasnije prije postupka???

Uopće cure za kada sada upisuje postupke? Jel moguće prije ljeta?

i da pozdrav svima

Datum pristupanja
    Aug 2012

Početno

Linalena napravite novi odmah, naruči se jer se i za to čeka.

Ja bila na uzv , folikuli napreduju i ljevo i desno po nekoliko komada od 11 - 14 mm i nekoliko manjih cca 10 mm, za cistu je rekao da nema veze, i povećao mi dozu.

žužy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

MAMI 2,bravo za folikuliče,nek lijepo nastave rasti.
    linalena,isto mislim da bi bilo dobro doči na konzultacije s s-gramom,ako stigneš napraviti,nazovi lab pa reci da ti treba do kraja mj.
    sad imate samo konzult. ili idete u prirodnjak(vidim u potpisu).za stimulirane,mislim da su cure prošli mj. dobile termin u lipnju.

linalena avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

da, naručili ga za 8.3, no dobro

koliko si dugo čekala na postupka od konzultacija??

nestrpljiva anka avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2011

Početno

Linalena - ja sam prije par dana bila na konzultacijama - i dobili smo termin za IVF u lipnju.

Međutim - ne znamo da li će biti prirodni ili stimulirani. To će doktor odlučiti tek krajem mjeseca. Budući da je kod mene sve ok, moguće je da će predložiti prirodni ili polustimulirani, a ipak moramo dosta dugo čekati na postupak.

Čak je dok rekao da ne zna da li ćemo uopće upasti prije ljeta. Međutim sestra je ipak našla termin za nas.

linalena avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

ma to je super, na SD ja čekam od 10mj a došla bi možda na red u 6-7 mj - to za stimulaciju

snupi avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

zovi što prije da dođes na red!Dršim fige da upali u prirodnjaku da ne moras uopce ici!

nestrpljiva anka avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2011

Početno

Cure,uzicala sam uputnicu za AMH - a ta pretraga se radi samo u Zagrebu. Da li se naručuje u laboratoriju Petrove za ovo? Je li koja zna? Thanks!

ljubilica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2012

Početno

Ja ti nemam pojma al bi na tvom mjestu zvala u par bolnica pa vidis gdje prije dobijes termin pa makar 27.2 kad dolazite u zg. I provjeri da li je bitan dan ciklusa

Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

anka mislim da ti amh vade samo vinogradska i vv.

Osoblje foruma Inesz avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

Cure,uzicala sam uputnicu za AMH - a ta pretraga se radi samo u Zagrebu. Da li se naručuje u laboratoriju Petrove za ovo? Je li koja zna? Thanks!
    Na uputnicu samo u Vuk Vrhovec. U Vinogrdskoj ne ide na uputnicu, plaća se.

Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

Citiraj linalena prvotno napisa Vidi poruku
    ma to je super, na SD ja čekam od 10mj a došla bi možda na red u 6-7 mj - to za stimulaciju
    Uh, Linalena... ja bih davno bila pobjegla sa SD. Ne može se u nikojim, a najmanje u našim godinama čekati toliko dugo na postupak. Jesi pitala u Vinogradskoj? Možda tamo možeš upast u stimulirani prije ljeta,

~~~~

bernica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2012

Početno

broj vuk vrhovca za naručiti se ti je....012353883 ...tam ti to ide na upitnicu besplatno....nalaz je gotov za 10tak dana...

legal alien avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

linalena koliko sam skuzila nema nekog pretjeranog pravila kod narucivanja. mene su zbog dijagnoze i godina stavili relativno brzo u postupak nakon zadnje biokemijske. biokemijska bila u 7. mj. u 9. isla na konzultacije, ponudili mi 11 mj kad nisam mogla, upisali me na kraju za 1.
    neka prirodnjak bude dobitni!

nestrpljiva anka avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2011

Početno

Cure - puno vam hvala!

Budem nazvala u VV na taj broj, Bernice! Pogledala sam sada kartu - barem na karti nije predaleko o Petrove - ići ću bez muža - pa ću morati pješice.

Na uputnicu mi je gin upisala Petrovu - to valjda neće smetati.

Pokušat ću se nekako organizirati - u 9.30h imam termin u Petrovoj - pa da to obavim ili prije ili poslije. Bit će trka.

Ali nema veze: sve za bebu!

bernica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2012

Početno

Cure - puno vam hvala!

Budem nazvala u VV na taj broj, Bernice! Pogledala sam sada kartu - barem na karti nije predaleko o Petrove - ići ću bez muža - pa ću morati pješice.

Na uputnicu mi je gin upisala Petrovu - to valjda neće smetati.

Pokušat ću se nekako organizirati - u 9.30h imam termin u Petrovoj - pa da to obavim ili prije ili poslije. Bit će trka.

Ali nema veze: sve za bebu!
    Ak ideš tramvajem...odi do kvatrića...ili se parkiraj u garaži na kvatriću. Kreni gore prema Petrovoj i na kružnom toku samo ravno na Srebrnjak. Penješ se gore i skreneš prvu desno. Po toj ulici do zavoja i na zavoju je zgrada s desne strane. Uđeš na donji ulaz i na 2 kat(mislim...pišu ti katovi u prizemlju ) . Tam se javiš na šalter s uputnicom i to je to. Ja bila na redu odma kroz 10tak min. U 7 ujutro. I posle lijepo pješke dole na kružni tok nazad pa desno prema Petrovoj. Sve ti je to tam na 10tak min pješke pa da se ne vozikaš i tražiš parking bezveze. Ako je u pitanju 27.2. javi se pa se i vidimo...ja sam u 9 i 15 naručena za lijekove taj dan. Ak budeš ranije gotova na vv....možemo i prije na kavu. Ja budem u zg od 7 ujutro....

ljubilica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2012

Početno

Ako poranis na vv budes stigla i u petrovu. I da, blizu je.... Kad dolazis?

ljubilica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2012

Početno

Eto u isti cas bernice

Datum pristupanja
    Oct 2012

Početno

Ja sam u pon. bila vaditi sve hormone (pa i AMH) u VV. Nazoveš i naručiš se i to ti jeto. Lab. radi od 7-9 pa užicaj što ranije da budeš naručena i da si gotova tako da stigneš do 9 u Petrovu.

Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

libicaa,
    ti si dobila protokol bez nalaza hormona? je li ti dr prebrojao barem antralne folikule?

bubaba avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Draga meni je dr. rekao da to mogu izvaditi u Vinogradskoj...pošto je bilo već 11 sati i znala sam da u Zadru ne mogu izvaditi ..otišla sam u Breyer i tamo izvadila za 460 kn..sad čekam nalaz

ljubilica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2012

Početno

curke, punkcija u peeeetaaaaak!!!!
    desno16,17,17 lijevo 16,17,16 endić 9mm, 21.30 ovidrelle

wanna be mommy avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2012

Početno

ljubilica moja, da sve prođe u redu, minimalno bolno s puno lijepih js, i nek se sve oplode!

snupi avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

bravo znaci dobro odabrana terapija! podpisujem Wanna be!

nestrpljiva anka avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2011

Početno

Citiraj wanna be mommy prvotno napisa Vidi poruku
    ljubilica moja, da sve prođe u redu, minimalno bolno s puno lijepih js, i nek se sve oplode!
    Potpisujem!

Ljubi - upravo ti ovo želim - i da za 15 dana prijaviš super veliku betu!!!!!!!

Datum pristupanja
    Oct 2012

Početno

Citiraj Inesz prvotno napisa Vidi poruku
    libicaa,
    ti si dobila protokol bez nalaza hormona? je li ti dr prebrojao barem antralne folikule?
    Da bez nalaza hormona. A šta ću, ne mogu ja nikoga natjerati da mi da da ih vadim, iako sam ih ja izvadila. Što se tiče brojanja, a valjda je, gledao me na uzv.

ljubilica puno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za što više js i tulum i labu

nestrpljiva anka avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2011

Početno

Cure!!!!!!

Naručila sam se na VV - 27.02. u 7:00h!!!!!!!!!!!!!!! Dan ciklusa nije bitan! Savršeno je ispalo. I tip koji se javio jer bio super, super ljubazan!!!!!!!!! Nalaz se čeka do 14 dana!

Zadovoljna sam da se to tako riješilo.

Bernice, Ljubi
    hvala na uputama - i tebi Bernice na detaljnjim uputama kako doći do tamo. Ja sam za kavicu!!!! Rekao mi je da se brzo dođe na red - tako da ću biti brzo gotova. Budem ti poslala broj mobača - tako da se čujemo - ili prije ili poslije mog pregleda da se vidimo.

žužy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

anka,uputnicu za amh ti je dal tvoj gin?i to je to,samo nazoveš na vv i naruči te..kaj misliš,bi se mogli svi hormoni izvaditi kod njih na tu jednu uputnicu ili treba posebna za neke?

Datum pristupanja
    Oct 2012

Početno

Ja sam dobila za sve posebno.. 4 uputnice ili čak 5...

Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

žužy svi hormoni koji se vade u istoj fazi ciklusa mogu na istu uputnicu, ali recimo za progesteron 21.dc. trebas posebnu (to za vv, ne za petrovu)
    anka super.
    Posljednje uređivanje od bubekica : 06.02.2013. at 12:17

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •