bravooooooooo pilek
ljubilica idemo dalje...nema predaje...ja sutra ujutro radim kućni test i pripremam se na najgore...šta je tu je...
ja mislim da ja taj test necu imati hrabrosti napraviti... drzim fige za ogroman plusssssssssssss
lakše mi ga je sutra napraviti nego se još 4 dana peći ovako...nisam,ali možda ipak jesam,ma ne sigurno nisam...što prije se suočim to ću se prije oporaviti i krenuti dalje![]()
Tinica,i meni su obadva odstranjena! Dogovrili smo ivf/icsi jos dok sam isla kod anest. Idi odma na dog.,mozda dobis za mj-dva termin,samo ces trebati prikupiti nalaze u brzom roku(osim ak ih imas sve friske), meni su trebali samo friski brisevi,a tak smo i dog.da poslije op.radimo friske..,
Cure koje ste u iscekivanju bete-sretno!
Nažalost i ja moram prijaviti betu 1,0.
Evo I mene, punkcija prosla skoro pa bezbolno, ona droga im je zakon!
Uglavnom imamo 5 js, nadam se da ce tulumariti u labu I da ce se sve oploditi!
Ljubi i mami idemo dalje jer takp - nema predaje? Držite se znam da je to lako reci ali nemojete mi potonuti!
Mali/mala za plus!
wbm i pilek za velike bete.
Tina bravo za veliko malo srce!
to ne mora nista znaciiti, kad trebas ici vaditi betu?
u četv...stavaljat ću utriće do tada i ići izvaditi betu...ma samo nek glava ostane iznad površine i bit će dobro...
Mala i/ili mali za betui ~~~~~
Danas sam uhvatila dr u dezurstvu i vec u iducem ciklusu mozemo probati folikulometrije pa ak bude kaj picimo u prirodnjak. I rekla mi je da se odmah zapisem za iduci stimulirani postupak pa kad dodjem na red. Eto, nije lose uopce![]()
snupi bio je 3. jer smo već imali blastocist 3. dan...nije mi samo jasno zašto mi je rečeno da 10. dan napravom kućni test...a svi drugi vade krv 14. dan...uzrujala sam se, a sad opet neka nada postoji do 14. dana...ma..
hvala bubek jako lijepo objašnjeno sad dok sam pročitala odgovor od Mali/ ili mali
Evo i ja sam 2010 pisala također
Kako smo 3dan dobili 3 blastice.bili su svi iznenađeni kao i ja.dr.pogotovo.eto na kraju je ishod bio naša princeza i sad idemo u lipnju ponovno na ICSI.puno pozdrava i čuda se stvarno događaju.samo pozitivno
ana 03 tko ti je vodio postupak, kak je to moguče?
Jutro cure.. evo ja brojim još 3 dana do pikanja
Jel ima netko broj telefona od sestre Irene?
Na papirima mi piše da se treba pikati između 17 i 18, a sestra mi je kad sam dobila lijekove rekla u 17. E sad ja bi ako smijem pomaknula pikanje za 17 i 15 jel mi mm dolazi tad doma, pa ak neći moći sama da mi je on tu da mi pomogne... A ne znam da li smijem?
Libicaa, imam ti ja broj od sestre Irene, ali mi je kući...čim dođem s posla napisati ću ti ga...Jeli moraš ići na 2. dan ciklusa vaditi krv? Meni su rekli da obavezno moram prije pikanja doći izvaditi krv i tek onda viditi dali ću se pikati...
Pilek..bravo odmaraj se sad
Ljubilica
Mala i/ili mali držim ti fige
Mami2
wanna be mommy ...sretno..
Ne, ja sam u dugom protokolu, počinjem s decapeptylom zadnji dan AB pilule i nisu mi rekli da išta vadim. A jel imaš nekih problema s hormonima? I s čim se pikaš? Ja s Gonalima.
Super za brojček, hvala![]()
Zvala lab, kazu sve ok zovite sutra da vidimo kad ce transfer.
Evo,01 4604 763 je broj na koji sam sestri Ireni javljala betu.
Kaj se tiče pikanja,mislim da 15 minuta nije neko ekstra odstupanje tak da nebi trebal biti problem..to da se radi o 2 sata onda već.
Evo još malko i mi nastupamo,i veselim se da je konačno došao naš termin,i ježim se od brige i neznanja kak bude prešlo sad u srijedu.Samo da dobijemo pikice...
Pilek..bravo odmaraj se sad
Ljubilica
Mala i/ili mali držim ti fige
Mami2
wanna be mommy ...sretno..
Curma koje sam preskočila što god da radile sretno vam bilo!
Evo,prvi uzv prosao,nesto se dogada... Vadila sam estradiol cekam nalaz,sutra opet uzv i nadam se najboljem ishodu....
cijeli vikend prelezala danas sam se malo i prosetala,mislim da to strogo lezanje nije bas ok za cirkulaciju...
Nije pilek,treba malo pretegnut nogice i na friški zrak,makar do dučana![]()
Cure zašto se vadi estradiol?
Zuzy pa da slazem se s tvojom izjavom malo aktivnosti ne skodi,samo laganini,a esrtradiolom odreduju zrelost folikula koliko sam ja skuzila![]()
ja sam ponavljala svoje hormone i sad imam povišeni 170-HP što nije dobro!
Ja počinjem u četvrtak s decapeptylom i onda kad dobijem M, krećem s Gonalima od 2DC.... Šta si ti dobila?
Libicaa operirana sam u Petrovoj.
Da prijavila se budem za postupak idući mjesec a zanima me koliko dugo se čeka?
Čula sam da je mogućnost da se začnu blizanci? Jooj kako bi ja voljela dečkića i curicu![]()
Kakve pretrage se trebaju obaviti prije nego se krene u postupak i dali se sve treba obavljati u Petrovoj ili može u svom rodnom gradu?
I ja u sri idem po lijekove i plan za dalje. Nadam se da bude neki kratki protokol s obzirom da je kod mene sve ok. Slijedeća m mi dolazi oko 15.3. tak da bu valjda onda start. Ali o svemu više u sri kad saznam svoju sudbinu. Svim curama puno sreće u bilo kojoj fazi! čitam forum svakodnevno i pratim...veselim se i tugujem s vama...
bok svima,
išla sam danas po PAPU i u cijelosti je B.O., ali imam endometralne stanice izvan menstruacije - 14.dan.
išla sam na citologiju kod doktorice koja je radila obradu ( u petrovoj ) i ona veli da je u pravilu sve ok i da nema šanse da me zbog toga otkantaju jer je glavno ono kaj piše da je sve B.O., ali mene je svejedno užasno strah..![]()
bubekica kad sam došla na transfer (aspiracija bila u pon, a transfer u četv) biologinja mi je pokazala papire i objašnjavala što imamo i rekla-jako se dobro podijelilo-imamo blastocistu. da li je to rijetko ili ne,stvarno ne znam jer mi je ovo 1. put...
Cure jel kog bolio gornji dio trbuha nakon aspiracije? Pijem puno vode, piskim normalno, ne bole jajnici jedino gornji dio trbuha.
mene je prvi dan ko da su mi rebra premala bila ali sutradan je pustilo...
Mislim da mi je to od utrica jer mi ih zeludac bas ne podnosi. Budem ih ja vaginalno stavljala.
wbm zaj....... su ti utriči!
rađe ti njih stavljaj vaginalno,bar buš malo istraživala unutrašnjostko ja tri puta po dva dnevno!!! uh!
![]()
Hej draga, ja sam dobila puregon od 2. dc ....Ali ujutro na 2. DC moram doći izvaditi krv i onda će mi tek iza podneva javiti dali se pikam ili ne...
Cure dali netko od vas zna dali ja sad opet moram donijeti uputnice..kad sam došla po lijekove uzeli su mi obadvije...ako treba javite mi jer ne dolazi mi se u zg pa da me vrate doma...
Zovem jučer i danas cijeli dan Petrovu da pitam da li se mogu pikati npr. u 5 i 15, ali se nitko ne javlja... ufff
Tinica ja sam operirana u 10.mj i dobila sam postupak u 3.mj...
wbm![]()