Libice, sretno ti...
Evo ja sam danas 5 dan ciklusa...sutra mi je prvi ultrazvuk...S obzirom da nisam iz Zagreba već sam sada doselila ahahha. Što vi cure mislite kad bi mi mogla biti punkcija?
Libice, sretno ti...
Evo ja sam danas 5 dan ciklusa...sutra mi je prvi ultrazvuk...S obzirom da nisam iz Zagreba već sam sada doselila ahahha. Što vi cure mislite kad bi mi mogla biti punkcija?
libicaa,barkica,mary,mami,madona,bili i sve ostale koja sam izostavila ali ne namjerno puno~~~~~~~~~~~~~~~~~~
i sretno,![]()
bok svima, sinoć štoperica, sutra insem..
cijelio područje abdomena mi je jako napeto danas.. jel to normalno?? valjda je??
malo me hvata panika od sutra..
Hvala ti žužy na lijepim željama iskreno se nadam da će sve dobro proći. Ako netko ima iskustva sa laparotomijom neka mi se javi. A svima želim puno sreće i uspjeha u svim postupcima!!!!!![]()
Hej žuži znači blizu smo...ne znam zašto mi je već rekao da dođem 6 dan....javit ću što je bilo ...kissyyyyy
Profesor Hrvoje Vrčić
Zadovoljna sam ja sa dr on je super ali eto zadesila me takva sudbina. A tko tebi snupi vodi postupak?
[B]madona[B]
U 1/2013 sam bila na laparoskopiji gdje mi je nađeno puno priraslica i lijevi jajovod je bio na "krivom" mjestu te mi je preporučena laparotomija.
Na laparotomiju sam pristala iz tog razloga jer mi je doktor rekao da ne garantira uspješan postupak!
2/2013 napravljena laparotomija i mikrokorekcija jajovoda,znaci svi nalazi kao i za lap!
oporavak je puno duži nekih 20 dana (bar kod mene),rez mi je nekih 20 cm,dobro sam podnjela operaciju (usudim se reci nista prestrasno)
doma sam isla nakon vađenja konaca i ponovnog propuhivanja jajovoda,cca 8 dana
jela nisam nista što napuhuje crijeva,menstruaciju sam dobila u predviđeno vrijeme (kod mene 30 dc)
ako sam sta izostavila samo pitaj![]()
soryy na dugom postu![]()
Hvala ti sven&iva na odg ja sam sve nalaze izvadila ponovno ali moram čekati da se ginekolog i kirurg sa Rebra dogovore za termin jer mi je rečeno da su priraslice puuuuuno toga zahvatile. Nadam se da će sve dobro proć. Sve to radim da bi imala svog malog anđela!!!!!![]()
Znači u subotu mi je punkcija... jel ide netko?
Trebao bi biti dežuran dr. Vrčić, jel bio netko kod njega na punkciji? Kakav je?
Vrčić je moj dr koji mi vodi cijeli postupak a aspiraciju mi je uvijek radio on i jako je dobar barem meni a najviše šta je iskren
ja bila kod nejga u ned. na uzv i činio mi se baš ok.. ajde super.. jedva čekam punkciju, već me sve dole jako stišće...
Puno sreće ti želim od srca da bude sve kako treba i da uspije postupak!!!!!!!
libek sretno u subotu! Madona koji je problem sa tobom?
Draga Madona,
ja sam dosla u Petrovu sva luda i zbunjena i svi su mi bili ludi,a na kraju sam ocito ja bila luda. I nakon svega kaj sam tamo prosla a to je za razliku od nekih cura i jako malo ja sam zadovoljna jer tolikog strpljenja od sestra nisam nigdje dozivjela posebice od sestre Irene,doktor Vrcic je profesionalac i vjerovatno ce napravitio sto je najbolje....
želim ti da što prije postaneš trudilica![]()
Cureeee ja sam dobila proljevi inače od uzimanja lijekova imam puno više stolica dnevno, ali sad je baš užas. Jel imao netko? Ne znam dal mi je od lijekova ili osam pokupila neku virozu?
Jel imao netko sličan problem?
On je veliki profesionalac to znam jako doro, i ne sumljam u njega samo me malo stah ali proći će uskoro. Znam da si bila zbunjena kad si 1. put došla u Petrovu ali oni su svi jako dobri i ljubazni a tako jako puno posla imaju, sestra Irena je prekrasna osoba. Hvala ti na lijepim željama![]()
Posljednje uređivanje od madona : 14.03.2013. at 13:49
Ma da meni nista nije bilo jasno i bila sam totalno izgubljena no sad sam se ispraksiralaja sam kos docentice Šprem i bas mi drago da sam kod nje završila...
sretno![]()
Suprug ima samo 30% pokretnih, a kod mene priraslice koje su zahvatile cijelu trbušnu šupljinu sa svim orga, 4 puta ivf od kojih 1 uspješan ali ab.12tj,spontano ostala trudna i u 22 tj prijevreme porod, beba umrlatad su mislili da je razlog bakterija E coli.Liječenje bakterije i ponovno u post, koji je prekinut i nađen proširen jajovod dog. lap. na kojoj su otkrili priralice i sad čekam laparotomiju. Ali ja se ne predajem
Ni nemoj se predati.... ima načina da se sve sredi...
Bok žužy kako si?
madona,
libicaa,nek u subotu sve prođe sa što manje bolova i s puno js.
Di nam je bubaba...
Sve će biti u redu ne brini samo hrabro
Hvala curke.. malo me frka, ali isto tako jedva čekam jel me već sve dole boli...
Znači nema nikoga sutra u Petrovoj?
bok svima!
di se vadi bhcg? petrova ili moram na rebro??
hvala!!![]()
Ftičica,kak je prošlo,kad vadiš betu?
Evo moja prva fm prošla,nije bilo mog doktora,prof. Vrčić je zbrojil 9 folikula a endić je 7 mm.Ja zadovoljna!U nedjelju opet.
super vidjela sam stanje dobro su sve tempirali i dobar lijek si dobila, da dobijes stanje kao nasa Pilek, napokon da je malo i petrovkama krenulo!
žužy~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~za lijepa i plodna jajca!
Eto i mene... Punkcija super prosla, droga je zakon, nis nisam osjetila... Dobili 6 js... Sad je nadam se tulum u labu![]()
Zvala jutros, kaze biolog da se lijepo razvijaju, da zovem sutra pa cemo vidjeti kad ce biti ETSretno svima ~~~~~~~~~
libicaa~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~za odličan tulum u labu!
libicaa,nek se nastave lijepo razvijati
Mi danas bili na 2. fm,lijepo su narasli,navečer u 21 h štoperica i u utorak aspiracija!![]()
Evo da se i ja malo javim. Konačno procurila sa 2 dana zakašnjenja. Sutra na vađenje krvi i nadam se zelenom svjetlu i statusu pikalice. Još nisam svjesna da je počelo. Ovaj vikend m imao rođendan pa slavili cijeli vikend,bila na poslovnom putu prošli tj i sve odradila. Sad GO i pikanje. Svim curama sretno i puno vibrica za sve...... Novopečenim trudnicama čestitke i što mirniju trudnoću,a svima ostalima da što prije dodju u tu fazu.
evo da se i tu javim... lijepo napredujemo, transfer u četvrtak![]()
žuži srećice evo me..nisam se imala od kud javiti..nešto mi nije bilo ok s internetom...ja sam isto jučer dobila štopericu i sutra mi je aspiracija..znači idemo zajedno hihihi....kako se osjećaš ? jesi bila u petrovoj sinoć ili? ja sam bila jučer u jutro i opet navečer na štoperici...mozda smo se i vidile...