Stranica 41 od 112 PrviPrvi ... 3139404142435191 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 2,001 do 2,050 od 5595

Tema: Potpomognuta u PETROVOJ

strategija avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Citiraj zrinkič prvotno napisa Vidi poruku
    Bili...kod iste smo doktorice. Ona je meni prije svega.....žena, mater.... pa doktorica. Moj prvi postupak je završio trudnoćom...koja nije dobro završila. Njene riječi,kad je sjela kod mene na krevet...nakon svega....su mi pomogle da idem dalje.
    Sad mi neće ona bit u postupku jer je nema....ali smo se dogovorile.....da je bitno..ako dođe do trudnoće....da je uz mene. Jer ko će mi bolje vodit trudnoću od nje koja je sve s menom prošla. Aj......suze mi se kolutaju......mora da su hormoni.
    X
    Slažem se apsolutno. Najbolja doktorica

zrinkič avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

Uf...osjećam se napuhnuto. Jel moguće nakon samo dva dana gonala?

Mary123 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Ja sam se osjećala napuhuto...sve mi je smetalo...samo sam trenirke nosila...koma osjećaj...drži se....koliko si daješ gonala??

zrinkič avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

Po dva!! Možda jer nije bilo supresije......a moji hormončići su ok. Nekak mi je naglo to-

Mary123 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Po dva!! Možda jer nije bilo supresije......a moji hormončići su ok. Nekak mi je naglo to-
    Kod mene je isto sve ok..šta se tiče hormona...a budeš vidjela ovih dana kakvo je stanje....mene su jako jajnici bolili npr.

zrinkič avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

a ja si uspoređujem sa prvim postupkom.....ta napuhanost mi se javila tik pred punkciju i nakon transfera se pogoršalo.....pa malo smirilo i onda kad je uslijedila trudnoća...koma!!! nekak si gruntam...da je možda ranije jer nije bilo supresije....a u ovom sam postupku teža 10 kila.....+ vručina. baš mi je nekak teško. inače nisam hincljiva....samo nekak nemam snage ni zraka....i tiska me.

Mary123 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Zrinkič kako se danas osjećaš?

zrinkič avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

teško dišem!

bili avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Zrinkič i ja sam osjećala od gonala ponekad da teško dišem, mada sam si ja mislila da sam to zabrijala i da me hvata panika.... Još ti i ove vrućine ne idu u prilog nikako, drži se hlada, puno tekućine i sve znaš kako to ide. Držim palčeve na rukama i nogama da je sve ok

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Marykako si ti? jel ti sa malo bolje?

bili, kako je vama troma? jesi bila i na drugom UZV?

zrinkič avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

Bili....to si i ja mislim.....al kad se onak smirim i duboko zapitam.....mirna sam...nisam ni nervozna niti me panika lovi.....samo nemam zraka. Na poslu sijedim u hladovini...imam haljinu koja mi je u jutro bila taman....sad mi se digla iznad trbuha kolko me napuhnulo i tiska me. Uf.

Mary123 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Milasova bolje je danas...jučer me bilo strah na wc ić...odlično je danas...boli al puno manje...još uvijek odmaram...odem na kavicu i malo po kući al baš ništa neradim....

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

samo ti uživaj neka se mrvice ugnjezde
    jesi uzela bolovanje do bete?

prava ovčica avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Ja sam dobila tri injekcije Gonala, danas po četvrtu i osjećam se kao balon, sva sam si neka buhtlasta.
    A i vaga je u dva dana sa 52,5 otišla na 55.... neznam koji klinac, ali drago mi da ću sljedeća 4 dana
    sjediti i ležati doma u hladnom

Curke.. po iskustvu, koliko dugo će me pikati i kad da otprilike očekujem aspiraciju?
    U petak idem na prvi UZV...

zrinkič avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

ej....Ovčice...sutra se vidimo?

prava ovčica avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

ej....Ovčice...sutra se vidimo?
    Ako ćeš na UZV onda da
    neznam ni koji je dr dežurni, ni kad...
    znam samo da mi je strašno krivo jer nisam podigla lijekove
    pa sad umjesto da parkiram dupe negdje na plažu ja ću u Petrovu svaki dan..

A i iskreno, pikanje doma.. a neznam kome bi bilo više mučno, meni ili MM

Mary123 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Citiraj milasova8 prvotno napisa Vidi poruku
    samo ti uživaj neka se mrvice ugnjezde
    jesi uzela bolovanje do bete?
    Evo danas idem popodne do doktorice....htjela sam se malo odmoriti ovih dana pa ću danas to riješiti...neznam koliko mogu dobiti, 15 il 21 dan...sam neka se ugnjezde....nemam pojma zakaj me jučer tak bolilo i danas me malko poboljkava,al nije strašno...
    Zrinkič ja sam svaki drugi dan išla na uzv...počela sam sa ponedjeljkom,pa srijeda,petak,nedjelja,utorak,srijeda bila štoperica a petak je bila aspiracija a ponedjeljak transfer...a sve ovisi o razvijanju tvojih folikula....

Mary123 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Ja sam se sama pikala iako mi je to bio pri postupak....

zrinkič avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

Ma...znam ja proceduru....sad idem u biti peti put kad sve zbrojim.
    Ovčica....neznam ko je dežuran.....meni je rekla sestra Jasna da u pola 8 budem tamo!!! Jesi se ti najavila...da ostave košuljicu na prozorčiću...jer će samo doć doktor koji je dežuran...obaviti i idemo doma, a on dalje svojim poslom.
    I ja sam samopikalica...tu i tamo uskoći muž...da promijenimo ruku...al mu se toliko ruke tresu...da stalno migolji iglu...pa me to boli. Mary.....možeš dobit koliko ti treba. Imaš pravo na N (nikad neznam jel je 97 ili 79 ) pod naznakom GO. i dobivaš 100% plaću preko HZZO-a ako si ispod prosjeka ....ako si iznad onda onih maksimalnih...4200 i nešto sitno. i ja sam od utorka na tom bolovanju...pa do bete!!!

bili avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Marykako si ti? jel ti sa malo bolje?

bili, kako je vama troma? jesi bila i na drugom UZV?
    Hej milasova, obavili smo i drugi ultrazvuk, sad već nestrpljivo čekamo 3.7 i sljedeći pregled. Sad već izgledaju kao bebe, mašu rukicama i totalno su slatki Veliki su bili cca 2,5 cm, a s obzirom koliko jedem i koliko sam gladna 3.7 će biti već pola kile....šalim se naravno )))

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

hehehe..baš slatko,bili..samo neka oni rastu..2,5 cm-bubice male..preslatko

zrinkič avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

Aj BIli.....čuvaj mrvice Baš sam sretna!!!

Mary123 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Budem vidjela šta kaže moja doktorica..ja pitala svog privatng ginekologa on kaže da za sada on nema ništa s tim tak da imam otpusno pismo pa ćemo vidjeti koliko će mi dati doktorica...ja sam do transfera bila na godišnjem

prava ovčica avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Ma...znam ja proceduru....sad idem u biti peti put kad sve zbrojim.
    Ovčica....neznam ko je dežuran.....meni je rekla sestra Jasna da u pola 8 budem tamo!!! Jesi se ti najavila...da ostave košuljicu na prozorčiću...jer će samo doć doktor koji je dežuran...obaviti i idemo doma, a on dalje svojim poslom.
    I ja sam samopikalica...tu i tamo uskoći muž...da promijenimo ruku...al mu se toliko ruke tresu...da stalno migolji iglu...pa me to boli. Mary.....možeš dobit koliko ti treba. Imaš pravo na N (nikad neznam jel je 97 ili 79 ) pod naznakom GO. i dobivaš 100% plaću preko HZZO-a ako si ispod prosjeka ....ako si iznad onda onih maksimalnih...4200 i nešto sitno. i ja sam od utorka na tom bolovanju...pa do bete!!!
    Ja sam ta koja niš nezna i koja je prvi put u ovome..
    Neznam kako se zovu sestre, ali da, jedna od njih mi je rekla u petak ujutro na UZV, dežurni dr će me pregledati.
    Jučer sam u ambulanti pročitala da pacijentice kod dr Radaković na dan ET moraju popiti Normabel, Ketonal i biti
    punog mjehura..?? Zna netko nešto o tome?
    I kakav je uopće dr R... mene se baš i nije dojmio, odradio nas je u 5 min, počeo pisati lijekove bez da je pogledao nalaze
    pa sam ja zamolila može li ih škicnuti
    I strašno se bojim da će nešto poći krivo...

zrinkič avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

Ni mene se nije dojmio!!!! Ovčice...kak ću te prepoznat!? Ako si raspoložena za druženje!!

zrinkič avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

a ovo ...punog mjehura na dan transfera......vjerojatno ga radi pod ultrazvukom.

bili avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Uh curke punog mjehura... cura koja je bila s menom na transferu je trebala biti punog mjehura, došla je na red tek poslije 12 sati jer je dr. imao neke hitne slučajeve, jadna bilo mi je tako žao...svako malo otišla popiškiti par kapi jer je mislila da će joj mjehur puknuti, pogotovo kako je sve nadraženo još od punkcije... Nadam se da koja od vas ide punog mjehura da će odmah doći na red i da možete dugo "držati".. a ne znam kako joj je bilo poslije, kad ležiš tamo i miruješ ona je jadna valjda odmah trčala na wc...Nažalost ne znam kako je postupak prošao, nisam ju poslije vidjela...

prava ovčica avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Ma na prvu mi je to bilo full čudno, što drugi dr ne rade tako..?
    Što se mene tiće ja mogu dosta dugo izdržati, ali baš na dan transfera ti takve stvari ne trebaju...

Zrinkič.. druženje ovisi o boljoj polovici pa bumo vidjele
    a ja sam ti mala, crna sa zbunjenim pogledom
    U svakom slučaju bi bilo lijepo upoznati nekoga tko je u svem ovome,
    imam osjećaj da me moji baš i ne razumiju najbolje...

Mary123 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Ja sam kod dr.kasuma i nije zahtjevao puni mjehur....

bili avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Ni moja dr. nije zahtjevala puni mjehur, iskreno nisam više sigurna kod kojeg je doktora bila ova cura...mislim da kod Vrčića, a i ostalim curama koje su bile na punkciji kad smo mi imale transfer koje su kod njega je rekla sestra Irena da doktor traži puni mjehur...

žužy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

ja sam došla rano,oko pola 8 i sestra irena mi je rekla pomokriti se i to je to,ništa više do transfera.kasnije nam je par puta rekla da pijemo vode,mjehur mora biti pun,da dr može dobro vidjeti naše mrvice na ultrazvuku kako putuju tamo kamo treba.btw,na red sam došla oko podneva.

Konfuzija avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Citiraj prava ovčica prvotno napisa Vidi poruku
    Jučer sam u ambulanti pročitala da pacijentice kod dr Radaković na dan ET moraju popiti Normabel, Ketonal i biti
    punog mjehura..?? Zna netko nešto o tome?
    Profesor mi odradio transfer, nikakve tablete nisam pila, sestra rekla puni mjehur, međutim on ništa nije pitao niti zahtijevao.
    Bilo bi savršeno bezbolno da nisam bila napuhnuta, pa mogu reći da je bilo samo blago neugodno, mrvicu iznad uzimanja uzorka za papu.

Citiraj prava ovčica prvotno napisa Vidi poruku
    I kakav je uopće dr R... mene se baš i nije dojmio, odradio nas je u 5 min, počeo pisati lijekove bez da je pogledao nalaze
    pa sam ja zamolila može li ih škicnuti
    I strašno se bojim da će nešto poći krivo...
    Najbolji je. Neće te držati za ručicu niti uljepšavati situaciju, ali će učiniti sve što može (i možda ne bi morao), a o stručnosti da ne govorim, toliko godina iskustva... Tako da možeš biti bez brige.

prava ovčica avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Jelda.. ma znam da se brinem bezveze, ali nemogu si pomoc.
    I inace sam frikusa pa me ovo uopce ne cudi
    Bila na UZV, neznam koji je dr bio, mozda Kasum... rekao da je rano (6DC),
    da se nis ne vidi i zapisao lijekove za danas i sutra pa u nedjelju UZV.

Zrinkic... jesi ti bila ona zenskica u haljinici ili...?

sljeme avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2012

Početno

Mary123 čini mi se da smo zajedno ležale kada si ti bila na punkciji a ja na transferu ti si ona u krevetu do prozora, jelda? vibram da uspije!!!!!! meni je danas 7dnt, tu i tamo neki grč, grudi malo bolne, sve u svemu dosta mirno kod mene...

legal alien avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

zna li netko tko je sutra od doktora dezuran?

Mary123 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Zrinkič kak je danas??Kake su vijesti sa prvog uzv??

reny123 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Cure, svratite na pdf Kampanja za hitnu izmjenu Zakona o medicinski potpomognutoj oplodnji. Pročitajte što nam se sprema, aktivirajte se!

Mary123 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Citiraj sljeme prvotno napisa Vidi poruku
    Mary123 čini mi se da smo zajedno ležale kada si ti bila na punkciji a ja na transferu ti si ona u krevetu do prozora, jelda? vibram da uspije!!!!!! meni je danas 7dnt, tu i tamo neki grč, grudi malo bolne, sve u svemu dosta mirno kod mene...
    eeee...je ja bila skroz do prozora sa bolnom punkcijom...heheheh...nadam se tvojoj trećoj sreći....eto meni je već danas 5 dnt ak računamo transfer...mene malko cike bole al imam problem s tim donjim djelom trbuha..jel mjehur il maternica,nemam pojma...jel se odmaraš???

Datum pristupanja
    Jun 2012

Početno

hvala cure...bili...znam ja jako dobro šta su operacije nažalost 2008 endometrijoza laserom riješeno 2,5sata operacija,2009 dermoidna cista dtugi jajanik opet laserom cista ukonjena 2,5h ,2011 laparatomija 4sata operacija jedan rog maternice maknuli jer je bilo višak...propuhivanje jajaovoda...jajovodi 100posto prohodni...superug malo usporen...moje ovulacije loše...tek 24 godine a sve to na leđima i taman kad smo htjeli na ivf opet endometrijoza i neznamo dal bi ju vadili ili ne a vjerojatno da jer raste bila ej 2,3 a nakon 3 mj 2,9....i eto kaj da vam velim....a punkcija...da bojim se ne tolko boli kolko da mi nekaj ne povrede i da nakon svih bolova koje sam prošla a je sam ko konj...čekamo bar jednu velikkkuu betu koju smo svi zaslužili nakon silih godina borbe koja još traje...dr nas tješi da unatoč cistama jajnici su se obnovili i da ivf nam bi svakako pomogo...nadam se da iza svih ovoh crnih tužnih godina bude stiglo nešto lijepo ...hvala svima na podršci..i da užasno mi je žao što si nemogu priuštiti ivf kliniku dr lučingera jer njegova uspješnost je ogromnaaaaa ..neznam kako je u petrovoj al nažalost preskupo mi je za sada privatono..dal ima ko iskustva??????

pilek avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

sretno svima m mene kriza rasturaju mozda napokon me capa ovulacija

sljeme avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2012

Početno

Citiraj Mary123 prvotno napisa Vidi poruku
    eeee...je ja bila skroz do prozora sa bolnom punkcijom...heheheh...nadam se tvojoj trećoj sreći....eto meni je već danas 5 dnt ak računamo transfer...mene malko cike bole al imam problem s tim donjim djelom trbuha..jel mjehur il maternica,nemam pojma...jel se odmaraš???
    ma ja sam ti odmorila samo onaj prvi dan nakon transfera, a onda sve po starom ali malo lakše, bez dizanja teških stvari i sl. čini mi se da srijeda neće nikad doći
    a kako te to boli, stalno ili povremeno, tupa bol ili probadanja? držim fige da što prije prođe bol i da je to neki dobar znak meni je svaki postupak gotovo pa u potpunosti različiti i ovaj put sam odlučila ne pridavati pažnju simptomima, ali nije to tako lako

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Sljeme neka ovo bude treca sreca
    Drzim fige da u srijedu docekas veliku betu

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Lana stvarno si se vec dosta napatila,ali evo da te utjesim moja sestricna ti je isto imala probleme s endometriozom,operirana, kao neprhodan jajovod i nakon tri stimulirana IVF postupka prirodno ostala trudna dok se spremala po smrzlice..eto,tako da se ne bediras odmah jer ima nade
    E sad ovdje na forumu imas temu potpomognuta u privatnim klinikama pa mozes tamo vidjeti dojmoze za IVF CENTAR ali vecina ih ide upravo tamo...
    U svakom slucaju zelim ti srecu do neba

sljeme avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2012

Početno

Sljeme neka ovo bude treca sreca
    Drzim fige da u srijedu docekas veliku betu
    Hvala ti i ja tebi zelim da ako se ne uhvati nista u kucnoj radinosti, da sto prije dodje na red tvoj postupak

Mary123 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Sljeme baš onak tupa bol...zaboli i malo drži i gotovo,samo pred kraj mokrrenja,a pred 4 dana se nisa mogla okreniti u krevetu...ma ja se odmaram i dan danas jer me je dugo držala bol od punkcije

Mary123 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Curke sam da vam javim da mi je danas puno bolje..bit će da je bila neka upala mjehura jer evo nakon par šalica uvin h-a čaja manje boli...vjerujem da sutra neće ništa boliti...

sljeme avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2012

Početno

Citiraj Mary123 prvotno napisa Vidi poruku
    Sljeme baš onak tupa bol...zaboli i malo drži i gotovo,samo pred kraj mokrrenja,a pred 4 dana se nisa mogla okreniti u krevetu...ma ja se odmaram i dan danas jer me je dugo držala bol od punkcije
    hm, ma samo ti odmaraj, tijelo je i tako izmučeno cijelim postupkom. nadam se da će ti se bol ubrzo smanjiti i prestati!
    meni je 8dnt i što reći, osim nekog pritiska i bolnih grudi nemam što za prijaviti. može biti sve ili ništa

sljeme avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2012

Početno

bravo mary123, super da ti je bolje!

Mary123 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Citiraj sljeme prvotno napisa Vidi poruku
    bravo mary123, super da ti je bolje!
    Eto baš osjetim da je bolje...danas sam samo malko više osjetila jajnike...ma meni je ovo prvi postupak pa je se to reakcija tijela....eto tvoja srijeda se bliži....ja trebam dobiti kraj mjeseca pa ćemo vidjeti jel ima potrebe vaditi betu...

bili avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Mary Nek me netko ispravi ako griješim, ali uvin h čaj se kao ne bi smio piti u trudnoći. Ja sam neki dan popila šalicu jer sam osjetila dolje peckanje kod mokrenja, pa sam dobila špotanciju od frendice da se ne smije piti radi neke trave koju sadrži (medvjetka ako se ne varam) .
    Mislim da mi od 1 šalice neće biti ništa, a ne vjerujem Mary ni da si ti pretjerivala ali ono za ubuduće bolje možda piti čaj od brusnice..
    kažem neka me netko ispravi ako griješim, ja sam isto tako čula za to....

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •