Stranica 77 od 112 PrviPrvi ... 2767757677787987 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 3,801 do 3,850 od 5595

Tema: Potpomognuta u PETROVOJ

nestrpljiva anka avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2011

Početno

Hvala vam puno - na uputama!!!!!! Tražit ćemo uputnice!!! Jedva čekam!!!

Ljubilice - što se tiče hormona - vadila sam sve hormone u rujnu (štitnjača, ma sve komplet) - i ranije sam vadila dio hormona - i uvijek mi je sve bilo super! Osim što je progesteron bio na doljnjoj granici - ali zato evo već drugi mjesec koristim Duphastone.

Ipak sam uspjela dogovoriti da spermiogram i savjetovanje bude u jednom danu - dakle 30.01. Samo što do termina savjetovanja neće biti gotov nalaz spermiograma. Aaaali budući da imamo spermiogram od prije i nalaz urologa da je varikokela glavni uzrok loših spermija, nadam se da neće zbog toga biti problema. Zbog varikokele nam ne gine MPO - kako god - i novi spermiogram neće pokazati neko poboljšanje - i nadam se da će nas primiti.

Recite da li je netko kod dr. Radakovića u obradi? I ako je on na savjetovanju - da li će on kasnije voditi i sami postupak?

snupi avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

da Ančice on će ti voditi cijeli postupak

snupi avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

i zbilja si jedan veliki nestrpljivko!

snupi avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

Anlka drago mi je da si sve uspijela dobiti isti dam , dok budeš išla po uputnice traži svog doktora da ti napiše i putni nalog, pa da dobiješ bar dio love za benzin!

nestrpljiva anka avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2011

Početno

Wow!!!!!! HZZO pokriva dio troškova?!?!?!?! Iznenađena sam totalno!!!! Super! Hvala ti na savjetu - svakako ću pitati doktoricu!!!

I da- jesam nestrpljiva- ali ovo je već 21. ciklus da radimo na bebi - i već mi je dosta - a još su okolo nas svi trudni ili već roditelji...

Baš sam uzbuđena!!!!!!

snupi avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

i nemoj zaboraviti potvrditi na hzzo i u petrovoj!

nestrpljiva anka avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2011

Početno

Ok. Dakle - dok daje putni nalog. Mi ga dajemo u Petrovoj da ga ovjere, oni nam ga vrate - i mi ga nosimo u HZZO kako bi nam oni isplatili novčeke.

Jesam dobro shvatila?

Dakle - MM može dobiti novac zbog spermiograma i ja zbog pregleda/konzultacija.

žužy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

da anka,trebala bi dobiti putni nalog od soc. gin. dok i uputnicu. u petrovoj ti popune svoj dio,ti upišeš svoje podatke i odneseš na hzzo.kod nas je u hodniku kutija u koju se ubaci i nemaš brige.kroz mjesec i pol sjednu pare na rčn,mislim da je bilo 60-70kn..e sad,ja zadnji il čak dva puta nisam dobila pn,opče sam zabila i pitati zakaj..a znala sam pročitati i da neki dr opče ga ne daju.a neki daju jedan ponavljajuči,u koji ti u petrovoj lupe štambilj kod svakog dolaska,pa na kraju predaš jedan na hzzo.uglavnom,ako ti ga dr nebude dal,pitaj.za tm bome neznam,to nek on vidi kod svog dr kad pe po uputnicu za s-gram.

Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

anka ako idete skupa, nisam sigurna da ce vam dati 2 putna naloga, bila sam jednom na vv kad je bio jedan takav slucaj i sestra bas nije bila presretna s tim i otkantala ih. jer realno, imate jedne putne troskove.

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Vidim da vas je puno sad ovaj mjesec u postupku pa,da svima zazelim srecu i uspjesne postupke!!!
    Sretno

barkica avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2011
    121

Početno

Hvala cure na dobrodoslici! Idem kod dr.Simunica.Sad:kad dodem po lijekoveimam li kakav pregled, konzultacije... Prvi put mi je petrovski postupak,pa bas neznam kak to ide tam. Samo se nadam da onaj koktel"anestezija" lupi da se skoro nist ne osjeti

mare41 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Citiraj bubekica prvotno napisa Vidi poruku
    anka ako idete skupa, nisam sigurna da ce vam dati 2 putna naloga, bila sam jednom na vv kad je bio jedan takav slucaj i sestra bas nije bila presretna s tim i otkantala ih. jer realno, imate jedne putne troskove.
    bubek, ako idu busom ili vlakom ne sjede si u krilu

Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Citiraj mare41 prvotno napisa Vidi poruku
    bubek, ako idu busom ili vlakom ne sjede si u krilu
    Haha, stvarno

anddu avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Citiraj bubekica prvotno napisa Vidi poruku
    Pa sestra u bolnici nema veze s putnim troskovima. Niti ih potpisuje niti odobrava. Njen je posao to proslijediti doktoru na potpis i pecat a na HZZO-u je hoce li troskove odobriti ili ne. I mi smo uvijek dobili svatko svoj putni nalog ili jedan s pratnjom sto je znaci za dvije osobe. I to moraju odobriti.

Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Prihvacam, bubnula sam o necemu o cemu nemam pojma. Mea culpa

Konfuzija avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Citiraj anddu prvotno napisa Vidi poruku
    Pa sestra u bolnici nema veze s putnim troskovima. Niti ih potpisuje niti odobrava. Njen je posao to proslijediti doktoru na potpis i pecat a na HZZO-u je hoce li troskove odobriti ili ne. I mi smo uvijek dobili svatko svoj putni nalog ili jedan s pratnjom sto je znaci za dvije osobe. I to moraju odobriti.
    U Petrovoj sestra ovjerava putni nalog, doktor ga niti ne pogleda.

tina29 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2012

Početno

anka sretno i da ti se ostvari tvoja največa želja!
    a naravno i svima ostalim curama-sretno!

anddu avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Citiraj Konfuzija prvotno napisa Vidi poruku
    U Petrovoj sestra ovjerava putni nalog, doktor ga niti ne pogleda.
    Ok ali bubek je govorila za vv a znam da je tako i i Vg pa mi je bilo logicno da je tako svugdje. I trebao bi na nalogu biti potpis lijecnika. Svejedno sestri to ne ide ni iz spaga ni u spag i nije na njoj da nekomw odbije putni nalog vec na HZZO

nestrpljiva anka avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2011

Početno

Nas će put izaći preko 500kn - i tih 60kn po osobi - dobro će doći - ali neću prositi. Ako daju, daju. Ako ne- neću se iznenaditi.
    Od plaće mi mjesečno ide preko 1.100kn za zdravstveno i još plaćam i dopunsko. A kad oni nekad trebaju dati, onda ih se mora ganjati.

Ali nećemo o tome - plaćaju postupke i to je super!!!!!!!!!!!! Hvala im!

I MM i ja smo baš sretni što smo krenuli!!! Jedva čekamo!!!

Tina - hvala - i tebi i svim curama puuuuuno uspjeha - tražit ću vas opet pomoć!!!!!!!! Onome tko je pokrenuo ovaj forum - skidam kapu pred njim!!!!!!

Datum pristupanja
    Aug 2012

Početno

u 4mj idemo na 2IVF. prije toga moram obavit 3D UZV. isto je narucivanjem maila i tako sam ja svaki dan slala mail da se narucim i nista...onda mi je pukao film i zamolila sam frendicu da me naruci. i ode ona i ovi joj kazu u podrumu da jos nisu skuzili kako poslat potvrdu narucivanja..pa da ih ubijes...
    mene zanima dali moram vadit novi PAPA i briseve jer sam podlozna upalama (najcesce upala mjehura ii prema papi imam kronicnu upalu vec nekoliko godina)

žužy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

pozdrav sanjalica!
    kad si imala 1.ivf,odnosno,kad si vadila zadnje briseve i papu?navodno ti nalazi vrijede godinu dana.ali ako si u međuvremenu imala nekih novih problema "dolje",upalu..nebi bilo loše napraviti nove.čisto radi sebe.
    P.S.a valjda su se konačno uhodali s tim mail-iranjem...

Datum pristupanja
    Aug 2012

Početno

Citiraj žužy prvotno napisa Vidi poruku
    pozdrav sanjalica!
    kad si imala 1.ivf,odnosno,kad si vadila zadnje briseve i papu?navodno ti nalazi vrijede godinu dana.ali ako si u međuvremenu imala nekih novih problema "dolje",upalu..nebi bilo loše napraviti nove.čisto radi sebe.
    P.S.a valjda su se konačno uhodali s tim mail-iranjem...
    imala sam IVF u 9mj. papa je zadnji bio u 8mj, a brisevi u 4mj. mislim da cu otic radi sebe jer volim to sve imat pod kontrolom. svi ostali nalazi vrijede?

žužy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

da,markeri i ostali papiri vrijede 2 god.slažem se s tobom,nebi bilo loše ponoviti..
    oprosti kaj pitam,zašto moraš ići na 3D uzv?

Datum pristupanja
    Aug 2012

Početno

da,markeri i ostali papiri vrijede 2 god.slažem se s tobom,nebi bilo loše ponoviti..
    oprosti kaj pitam,zašto moraš ići na 3D uzv?
    iskreno nemam pojma..samo mi je tako dr rekao da to moram obavit i donjet nalaz od kontrole endokrinologa jer koristim Euthyrox jer su me poslali na IVF kad mi je TSH bio oko 4

žužy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

kod kojeg si dr.?a čuj,ne škodi,dobro je dok imaš prilike napraviti sve kaj možeš prije postupka.

Datum pristupanja
    Aug 2012

Početno

kod kojeg si dr.?a čuj,ne škodi,dobro je dok imaš prilike napraviti sve kaj možeš prije postupka.
    kod radakovica sam..

bernica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2012

Početno

I ja sam bila na prvom pregledu kod dr. Radakovića pa pretpostavljam da me on vodi. Skupila sam sve nalaze koje je tražio na povijesti bolesti i još moram raditi 3 D krajem ciklusa. Tak je napisal odma nakon prvog pregleda. Piše mjerenje ušća cerviksa i 3D. Krajem drugog tj idem sa svim nalazima tam i naručujem se za lijekove i taj 3D. Let the games begin

Datum pristupanja
    Aug 2012

Početno

Citiraj bernica prvotno napisa Vidi poruku
    I ja sam bila na prvom pregledu kod dr. Radakovića pa pretpostavljam da me on vodi. Skupila sam sve nalaze koje je tražio na povijesti bolesti i još moram raditi 3 D krajem ciklusa. Tak je napisal odma nakon prvog pregleda. Piše mjerenje ušća cerviksa i 3D. Krajem drugog tj idem sa svim nalazima tam i naručujem se za lijekove i taj 3D. Let the games begin
    dr je na godisnjem do 21.1. tak su tamo mojoj frendici rekli jer on mora napravit pregled.

snupi avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

ufurali su se mailom moj odgovor za narudžbu došao je nakon 12 sati.sanjalice samo na pravi sve kaj su ti rekli.Anka ne brini imas pravo dobit novce za putne i kraj priče sa tim!

Mary123 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Anka samo smireno..imaš pravo na putni nalog i ne vidim razlog zašto nebi dobila povrat novca.Ja dobijem od svog gine. putni nalog za više puta i samo ga lijepo dam sestri Ivi da mi stavi potpis i žig..Prošli put kada sam išla svaki drugi dan na uzv mi je rekla da sama upišem datume i da će mi ona na kraju potpisati...tak je i bilo.
    Ima koga u ovom mjesecu kod doktora Kasuma?
    Ja sam sljedeći vikend ako Bog da na prvom uzv!

Ftičica avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2012

Početno

bok svima,
    hvala na odgovoru - dobila sam uputnicu za folikmetr. i moram doći u petak u 7 ujutro na šalter..
    mi smo inače to već radili kod "općeg" doktora, pa nije bilo efekta..
    čitajući, nekako mi se čini da smo mi jedini koji se tak jako vučemo.. ili mi se to samo čini?
    jel bu se sad to "ciljanje" jako dugo pratilo.?. i kaj može biti slijedeće?
    sorry, možda su glupa pitanja, ali stvarno mi se čini ko da sve stoji..

snupi avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

Bravo ne ide polako, sad budes dava ili tri puta isla uvz i pratili ti stanje i onda ti budu rekli kad je punkcija.

pilek avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Ftičica tak ti je i nama bilo...tek nakon tri neuspjesne inseminacije dobila ivf....

ljubilica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2012

Početno

bokić
    evo danas sam obavila dodatno papa test da imam svjež jer starom ističe rok 28.2., podigla obje uputnice, provjerila šifre, fotokopirala dokumentaciju, skoro pa sam spremna .
    neznam za ostale, ali ja sam pripremila i kopije osobnih iskaznica i vjenčanog lista (piše na papiru, pa zlu ne trebalo)..
    svima kolektivne ~~~~~~~~~~~~~~~

žužy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

da ljubek,i to treba,i kopije osobne,i vj. lista.na listi nema pravno i psih. savjetovanje?

ljubilica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2012

Početno

ima al mi je to prekrižila?!? zar i to trebam!?!?....

žužy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

netrebaš,po zadnjem zakonu to je ukinjeno.

ljubilica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2012

Početno

već sam se preznojila bač čitam: " Prije provedbe postupaka pomognute oplodne bračnim, odnosno izvanbračnim drugovima može se omogućiti psihološko ili psihoterapisko savjetovanje." Imam svaki dan sa sobom psihoterapijsko savjetovanje

Datum pristupanja
    Oct 2012

Početno

I kod mene (nas) je sve pripremljeno, iskopirano i složeno i sad čeka ... Jučer zvala za friški nalaz PAPA testa koji je ok hvala Bogu. Mm još ide u pon. na sgram iako imamo nalaz iz 9.mj, ali nek se nađe.... I to bi bilo to... još manje od mjesec dana do preglleda i oko 2 do pikanja

ljubilica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2012

Početno

libicaa čemu s-gram ako će ionako morati dati uzorak a punkciji?? mi ćemo priložiti onaj iz studenog

tina29 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2012

Početno

hej curke!
    ljubi vidim spremna si samo treba dočekati taj dan D! i ja sam isto spremila sve papire,danas mužu podigla nalaz sgrama i sve ok....ni meni nije jasno zašto stalo traže nove nalaze sgrama kad kak i ti kažeš dat če ionako na samom postupku,ali zlu ne trebalo napravili smo to tak da nas tamo ne zezaju.....svi se polako spremaju za svoje postupke,ima da ova godina urodi plodom
    sretno svima nama!

Mary123 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Ljubilica,tina29,libicaa sretnooooo....ja počinjem sa pikanjem u ponedjeljak....nadam se....

ljubilica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2012

Početno

Mary123 bravo s šta si dobila od pikalica??? jel sve za iglice ili ima i tbl?

snupi avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

sretno sa piknjem , aspiracijama i transferom!

Mary123 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Citiraj ljubilica prvotno napisa Vidi poruku
    Mary123 bravo s šta si dobila od pikalica??? jel sve za iglice ili ima i tbl?
    Dobila sam gonale kao i prošli put i još mi je dodao od 6dc cetrotide....sve su iglice...
    Samo su ovaj put gonale malo drugačije...prošli put sam ih miksala sada je ona gotova šprica pa sam sva izvan sebe...Sutra se moram pikniti,a dali i sada ide pod kutem od 45?...sutra tri gonale....Dobila sinoć iza 8 sati pa si računam kao da mi je danas prvi dan ciklusa

ljubilica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2012

Početno

mene čeka menopur+cetrotide+estrofem

Datum pristupanja
    Aug 2012

Početno

Temica nam malo oživila !
    Sretno svima !
    Nije me bilo par dana jer sam sva neka smušena i svašta mi se nadogađlo .

Cure koje ste već bile u postupku, kako se ide na uzv, koliko česti i jel se može dogovarat vijeme ili je samo ujutro ?

Mary123 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Citiraj MAMI 2 prvotno napisa Vidi poruku
    Temica nam malo oživila !
    Sretno svima !
    Nije me bilo par dana jer sam sva neka smušena i svašta mi se nadogađlo .

Cure koje ste već bile u postupku, kako se ide na uzv, koliko česti i jel se može dogovarat vijeme ili je samo ujutro ?
    Ide se uglavnom svaki drugi dan...i to ujutro u 8, jer još i krv vadiš..bar je tako kod mene bilo

žužy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

mami,ideš svaki drugi dan,po potrebi svaki i to ujutro.meni su uvijek rekle sestre da dođem u 7,jer oko 8 je već doktor odlazil,pogotovo ako je bio dežuran noću.
    krv nisam vadila ni jednom
    ma,sve budeš znala na vrijeme!

Ftičica avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2012

Početno

bok svima, bila sam u petak i danas na UZV i dobili smo "zadatak" za ova 2 dana, pa ako nikaj ne bude onda ga zovem čim dobim da dođem da se dogovorimo za dalje..
    i ja opet nisam pitala kaj je to dalje.. sva se zblesiram kad dođem tam..
    ali je pogledal još jednom nalaze od HSG i sgrama i rekel da je super kaj imamo skroz frški sgram...

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •