Pokazuje rezultate 1 do 50 od 5595

Tema: Potpomognuta u PETROVOJ

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Heeeej cure!

Danas mi je 31 DC (od uobičajenih 30-32), i 13. DPT. Za sada se držim, ak izdržim do ponedjeljka bez m idem vaditi betu i nadam se veeeeeeelikom čudu

miga24 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

Martina sretno!
    Imam pitanje - da li je prerano vaditi betu 12 dan nakon transfera? 14 dan mi ispada nedjelja, znači vadila bi je tek 15 dan a nekak mi se ne gubi tri dana na moru ako od bete ne bude ništa (kako mislim da će ovaj put i biti...) Mislim si nekak ak se buba primila onda se vjerujem 12 dan nešto već treba i vidjeti...Kaj ne?

honeybee avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

Citiraj miga24 prvotno napisa Vidi poruku
    Martina sretno!
    Imam pitanje - da li je prerano vaditi betu 12 dan nakon transfera? 14 dan mi ispada nedjelja, znači vadila bi je tek 15 dan a nekak mi se ne gubi tri dana na moru ako od bete ne bude ništa (kako mislim da će ovaj put i biti...) Mislim si nekak ak se buba primila onda se vjerujem 12 dan nešto već treba i vidjeti...Kaj ne?
    Vjerojatno se vidi do tad. Gledala sam grafove na FF gdje su cure imale pozitivan test na trudnoću već 7-8 dan nakon transfera, a cure koje su imale transfer pet dana nakon aspiracije (blastice), čak i ranije... Dakle, sve je moguće...
    Ali odaberi opciju s kojom se ti osjećaš sigurnije, da ne bi otišla na more s pitanjima - što ako je bilo prerano i sl.
    Ja isto vadim betu 11.7. Nadam se da će nam objema biti sretan dan!!!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •