Pokazuje rezultate 1 do 50 od 5595

Tema: Potpomognuta u PETROVOJ

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    honeybee avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

Citiraj Vanchriban prvotno napisa Vidi poruku
    honeybee čestitam! jeeeeeeeee! stvarno se popravlja prosjek trudnoća u petrovoj

Imam jedan plod s otkucajima srca (već??) i jednu gestacijsku koja je zasad prazna al nemora biti da će ostati prazna I pustili me doma i sad sam dotrčala odmah javiti vam se. Zvala sam maloprije da čujem kolika je beta koju su mi jutros izvadili al nije još stigao nalaz pa ću ujutro zvati.
    Hvala Vanchi! Čestitam na
    Koji je tebi dpt?

[QUOTE=Snekica;1922629
    Honeybee, koji ti je dnt? Čestitam!!!
    Nakon čestog "špotanja" neki se vrag ipak pokrenuo u Petrovoj, i jako mi je drago zbog toga!!![/QUOTE]

Hvala! Danas je 14 dpt! Nadam se da će na jesen Petrova nadoknaditi ovaj prvi dio godine!

Citiraj sanja1 prvotno napisa Vidi poruku
    Honeybee bravo,beta je super,~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~da sve bude školski do kraja
    Citiraj belma3 prvotno napisa Vidi poruku
    Bok cure.
    Moja beta je čista 0.Dakle,ja neću popraviti prosjek.Moram priznati da sam i ja ovaj put visoko poletila,a prizemljenje je bilo bolno.
    Honey,Vanch-čestitke!!!Budite dobre cure i pazite nam te mrvice.
    Sanja,Miga ipak se pridružujem vama.Uspjećemo jednom,nadam se.Sada pred sobom imamo dugo,toplo ljeto...barem nešto.Uživajte.I ja se nadam da ćemo bar povremeno održavati kontakt i možda se sresti na sljedećem pokušaju.
    Pusa svima
    Sanja, Belma, cure hvala na potpori! Želim vam uspjeh već idući put!

Desideria avatar
    Datum pristupanja
    May 2011

Početno

Vanch i Honey čestitke od srca

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •