inada,ništa od toga, ja sam primila 2 injekcije Zoladexa koji stavljaju jajnike u mirovanje zbog moje navodne endometrioze ( kažem "navodne" jer su kasniji nalazi pokazali sve u granicama normale)
a osim toga i pazili smo se,tako da za testove,nažalost,nema potrebe , a menstr.bi trebala doći 35-70 dana od 2.injekcije, meni je zasad prošlo 46 dana
a nekako se potajno nadam da bi ovaj put moglo uspjeti...no, vidjet ćemo...25 menopura je u pripremi u špajzi

a što se tiče čekanja za ivf,kad smo mi prvi puta došli na razgovor kod "mog" doktora u Petrovu, to je bilo 2006. godine u listopadu-imali smo samo spermiorgam od mog muža, koji je, nažalost, jako loš-već taj prvi put, čak i prije mojih nalaza-dokt. nas je stavio na listu za ivf
znači-razgovor u listopadu, a ivf u travnju - 6 mjeseci znači ( s tim da smo u tom vremenu trebali napraviti još neke dodatne nalaze,brisevi,novi papa...)
mislim da se od tada nije puno promijenilo,"osim" dodatnih stvari šta se tiče psihologa,pravnika...(to smo obavili već za drugi ivf)