Citiraj miga24 prvotno napisa Vidi poruku
Počni stavljat utriće . A možeš ih i piti do transfera. Od punkcije do transfera je čak i zgodnije da se piju jer onda ti na dan transfera ništa ne curi ako me razumiješ.
Bila ti je moja doktorica...
Jesu li ti spominjali kakvu gazu? Provjeri si da ti ništa nije ostalo unutra (spominjem poućena iskustvom) jer se zna desiti da naguraju gazu curama koje jako krvare pa im to nitko poslije ne spomene...
I morate pitati sestre kakav je bio rezultat punkcije ukoliko vam nitko to sam ne dođe reći.
Nety, kada su ti rekli da zoveš? Sretno u svakom slučaju!
Pitali smo i sestra je rekla da nezna da njima nitko nista ne govori Pitala sam sestru kad da nazovem veli sutra ili preksutra!!!???? Mislim stvarno ..ja cu nazvati sutra Nisam ja imala pojima da imam gazu dok se nisam sokirala vidjevsi da mi je cijela spavacica krvava pa sam sestri pozvonila da mi dode dati vate pa je ona pogledala i rekla Nitko nam nije reko da su vam stavili tampon
Ah svasta...sam sam ja sad malo zabrinuta dali ce se oploditi ..a valjda oce
Najbolje od svega da sam se puno bolje nakon svega osjecala nego sto mi je bilo zadnji puta a zadnji puta nisam uopce krvarila i cijelo vrijeme razmisljala kaj bi jela i kak nisam stigla kod mesara
Ljudi se brinu oce ostat trudni a ja kaj bum kuhala ..malo sam zabrinuta za sebe