Citiraj miga24 prvotno napisa Vidi poruku
Plakanje ide pod obavezno i svaki puta bez obzira na to kako sam si posložila stvari u glavi prije postupka! Jedan dio mene se uvijek nada i taj dio mora svoje odbolovat da bih mogla racionalno krenuti dalje i u novi postupak. Stoga, sve što osijećaš je normalno i džim ti fige da ti stvarno od prve i uspije!
Hvala, ja se nadam da će tvoj eskimić ostati pobjednik A za plakanje, ja vejrujem da to pomaže i ne vidim ništa loše u tome. I sama sam takva, moram sve izbaciti iz sebe, a onda mi je lakše i idem dalje

Citiraj nety prvotno napisa Vidi poruku
Danas je bila punkcija Svega nas dvoje bilo na punkciji i jedna na transferu Nije me bas bolilo malo sam osjetila ali mene omami ona drgoa kako sestra veli Bila je prof Pavicic ..i koma sam nas ostavili tam lezati niko nis nije spominjao ni govorio Ni koliko smo imali ni koliko izvadili i nitko nije ni utrice spominjao Da pocnem stavljati? Na uzv je bilo jedno 13ak jajnih stanica ali nemam pojima koliko su ih izvadili Ali sam ko zaklani picek krvarila
Ajoj, zvuči kao teško iskustvo. Nadam se da će ti sutra sve reći, koliko su izvadili i kakvo je stanje. Samo nek ih bude dosta i da budu svi super

Citiraj miga24 prvotno napisa Vidi poruku
Pitam ga kaj mu je a on mi veli da mi je davao pusu pri odlasku a ja sam ga pitala da kaj ćemo kuhat danas a da nisam ni oči otvorila ni odzdravila kad je rekao bok. Ja se toga ničeg ne sjećam...