ema, obično se 1 dan M računa ako pošteno procuri do nekih 6 -7 popodne( ovisi kako koji dr računa)...znači, ako je tebi tek navečer počelo curiti ja to ne bi računala kao prvi dan. Ali ti najbolje znaš kakvo je stanje...sretno u svakom slučaju.
Sanja001, nadam se da je sve prošlo super i da imate lijpa jajčeka...
Frodo, ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za bebice !!!

puno premalo Rekli su mi u Petrovoj neka se sutra dr svom javim pa idemo ujutro ali to je premalo
 puno premalo Rekli su mi u Petrovoj neka se sutra dr svom javim pa idemo ujutro ali to je premalo  

mimi81 prvotno napisa
 mimi81 prvotno napisa

,užasno je teško prve dane,ali onda je sve bolje,skupiš svu snagu i opet ispočetka,sa novom nadom
,užasno je teško prve dane,ali onda je sve bolje,skupiš svu snagu i opet ispočetka,sa novom nadom  ...
... ,iako ovaj put iz inata neću samo ležat,jer sam nepomično vegetirala zadnja 2 puta i niš
,iako ovaj put iz inata neću samo ležat,jer sam nepomično vegetirala zadnja 2 puta i niš jesu počele mučnine
jesu počele mučnine  
						 Nadam se da si dobro!
 Nadam se da si dobro! 

Neznam uopce kaj bi mislila i nadam se i ne nadam s Prilicno sam smirena s obzirom na situaciju Cudno je sve to cice su mi nakon tadnje bete doslovce poludile Napunule su se i još uvijek ne krvarim
 Neznam uopce kaj bi mislila i nadam se i ne nadam s Prilicno sam smirena s obzirom na situaciju Cudno je sve to cice su mi nakon tadnje bete doslovce poludile Napunule su se i još uvijek ne krvarim samo neka tako i nastavi Ajmo bebeeee drzte se
 samo neka tako i nastavi Ajmo bebeeee drzte se