Pokazuje rezultate 1 do 50 od 5595

Tema: Potpomognuta u PETROVOJ

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    frodo avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

nekako nam zamrla tema ovih dana

sanja001, kako si mi ti,koliko su mrvica vratili?

ja sam danas 5 dnt, sve me boli,leđa od transfera,trbuh danas,isti pms samo 5 puta jače ,ma zapravo sve mi unutra kao de me netko stavio u onaj škripavac ili kako se već zove i razapinje me

pusa!

nety avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

Citiraj frodo prvotno napisa Vidi poruku
    nekako nam zamrla tema ovih dana

ja sam danas 5 dnt, sve me boli,leđa od transfera,trbuh danas,isti pms samo 5 puta jače ,ma zapravo sve mi unutra kao de me netko stavio u onaj škripavac ili kako se već zove i razapinje me

pusa!
    Draga moja meni ti simptomi smrde na bebu Tak sam se i ja osjecala i još uvijek se osjecam Ko da se bebe ukopavaju unutra
    Samo neka bude tako ...mirise na bebe
    Moje cicie su bile negdje oko 9-10 dana splasnule ali od 12 dana nesmijem ih pipnuti koliko su napuhnute i bole

frodo avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

Citiraj nety prvotno napisa Vidi poruku
    Draga moja meni ti simptomi smrde na bebu Tak sam se i ja osjecala i još uvijek se osjecam Ko da se bebe ukopavaju unutra
    Samo neka bude tako ...mirise na bebe
    Moje cicie su bile negdje oko 9-10 dana splasnule ali od 12 dana nesmijem ih pipnuti koliko su napuhnute i bole
    draga moja nety,hvala na dobrim željama
    ne znam više ni sama,zapravo su mi to sve simptomi pms-a i znam da je to sve isto,ali tako me strah nadati se
    znam da kad sam ostala trudna u 1. ivf-u da sam negdje 7 dnt imala ujutro takve grčeve da sam mislila na hitnu otići,nekih 10 min je trajalo.to je sigurno bila implantacija
    predprošli i prošli put toga nije bilo i beta neg., tako da ako ni sada ne bude takve boli ja odmah u bedu, a znam da to ništa ne znači

ne, uopće ne kompliciram

nety avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

Ja dosla upravo iz Petrove Nista se još nevidi Još je dr reko onak nervozno da kaj ga se muci kad je beta još tako niska Reko ja sma se javila prosli tj i rekli su mi neka dodem Moram betu ponoviti Cekam nalaze danas Konstantno otkako sma krenula u postupak svaka 2 dana nesto cekam Nadam se da cu vise i docekati

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •