Pokazuje rezultate 1 do 50 od 5595

Tema: Potpomognuta u PETROVOJ

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Konfuzija avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Strategija, hvala na dobrodošlici i odgovoru. Ma nezgodno mi je jer nisam iz Zagreba, a radim u školi u dvije smjene, pa je kašnjenje isključeno, a nekako se ne vidim kako se bockam u wc-u pod velikim odmorom, dok me ravnatelj čeka vani da mi održi slovo zašto nisam na hodniku pod velikim odmorom, a dežurna sam. Ma. Smislit ću nešto.

nety avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

Citiraj Konfuzija prvotno napisa Vidi poruku
    Strategija, hvala na dobrodošlici i odgovoru. Ma nezgodno mi je jer nisam iz Zagreba, a radim u školi u dvije smjene, pa je kašnjenje isključeno, a nekako se ne vidim kako se bockam u wc-u pod velikim odmorom, dok me ravnatelj čeka vani da mi održi slovo zašto nisam na hodniku pod velikim odmorom, a dežurna sam. Ma. Smislit ću nešto.
    Ja sma cula od cura koje nisu iz zg da su isle u dom zdravlja da im se da inekcija Samo pokazes papri iz bolnice i das im E sad jedino ako radis i popodne a vj radis to ce biti mali problem I meni je to bilo koma nisam si mogla sama onda sma se na poslu dogovrila i ako sma bila popodne onda me netko zamijenio ako sma bila ujutro onda s posla u Petrovu u 5 je svaki dan pikanje
    Posljednje uređivanje od nety : 01.11.2011. at 22:47

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •