Stranica 18 od 112 PrviPrvi ... 816171819202868 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 851 do 900 od 5595

Tema: Potpomognuta u PETROVOJ

magnolija13 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2011

Početno

Drage cure, baš sam sretna radi svih vas...čitam vas stalno i više ne mogu dočekati postupak...

ja sam za sada zadovoljna petrovom bolnicom, doc kod koje sam ja mi je rekla kad već imamo vremena do 1mj., ajmo pokušati inseminaciju (mene su odmah ubacili u ivf postupak)..i to već sada sa prvom M...sutra idem na rtg hsg i umirem od straha, al nema veze, sve radi malih bebolina))..jedva čekaam)

čitam vas i držim svima palčeve...i ono što si stalno govorim -> druge godine sve ćemo biti mamice)

pilek avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

a kak rade kad dou oni svi blagdani u 12 mjesecu?

bili avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Pozz svima, drugi tjedan idem na prvi pregled kod dr. Pavičić pa me zanimaju iskustva....moram priznati da me je strah..ali čitajući Vaše postove vidimo koliko hrabrite jedna drugu a time i mene...

Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

ja danas preživila svoju prvu punkciju, moram reći da sam bila hrabra, onaj koktelčić me toliko smuvao da se nisam ni snašla a već sam bila gotova.ništa me nije bolilo, a možda i zato što mi nisu bog zna šta ni izvadili, od 4 folikula dobili smo samo dvije jajne stanice, za koje ne znam kakve su kvalitete. sutra zovem da čujem ima li uopće nade za transfer. sve su cure imale od 3 na dalje pa čak 6 i 8 jaj.stanica, a ja samo 2, al nadam se da su čvrste i jake da se izbore za svoj položaj.

ježić avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

inada, nemoj biti tužna zbog 2 stanice! I to može biti i više nego dovoljno! Sretno!

pilek, vjerojatno neće raditi svi, ali postupci koji su u tijeku u to vrijeme sigurno se neće prekidati radi blagdana. Uvijek će biti netko tamo tko će obaviti što god već treba.

strategija avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Bab i inada, koliko vam se stanica oplodilo? Kad je transfer?
    Bili, dobrodošla! I ja sam kod dr. Pavičić. Predivna žena i doktorica tako da nemaš razloga za strah

Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

evo moje dvije jajne stanice bile prezrele i propale su, tako da nema transfera ni ništa. prvi postupak i odma u startu šamar... al opet se s jedne strane tješim da je uopće bilo jajčeka.
    krajem jeseca ću kod dr. da vidimo šta dalje
    svima vam želim puno sreće

Mary123 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Pozz drage moje...puno hvala svima vama koji ste odgovorili na moje pitanje,stvarno vam hvala. Draga PILEK ja sam ti naručena 28.11 i ovo mi je prvi puta da idem pa nemam pojma o bilo čemu,a nikada nisam razmišljala da ću morati ići tim putem da bih zatrudnjela pa sam "tudum" šta se bilo čega tiče. Nisam uopće informirana... BHany puno hvala na informaciji i na dobrodošlici...slabo se snalazim tak da iskreno i neznam di si mi prebacila moje pitanje....ali nema veze...snalazim se polako...Svim drugim curama želim puno sreće u daljnjim postupcima...Kissy Jedva čekam da i ja dođem prvi dan kod doktora da vidim šta i kako dalje...

pilek avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

jezic daj mi reci dal si pila klomifene vidim u potpisu anovulaciju a mislim da se to dogada i kod mene jer mi nizak progesteron s time da nemam policisticne nego mikrocisticne jajnike!

Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Evo da se javim, ni od mog krio postupka ništa, iznenadila sam se zato što mi je ovo anovulacijski ciklus a u zadnjih godinu dana uvijek sam imala ovulacije.
    Svim curama pozdrav i sretno u postupcima.

ježić avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

Citiraj pilek prvotno napisa Vidi poruku
    jezic daj mi reci dal si pila klomifene vidim u potpisu anovulaciju a mislim da se to dogada i kod mene jer mi nizak progesteron s time da nemam policisticne nego mikrocisticne jajnike!
    Da, pilek. Moj progesteron je bio jako nizak i uglavnom bez neke stimulacije uopće ne ovuliram. U ove 4 inseminacije sam bila na klomifenu, ali mi je tek IVF u punoj stimulaciji bio dobitan.

ježić avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

ptičice, baš mi je žao. Kakva je sad situacija, jel će ti dati nešto da potaknu O idući ciklus, pa ponovno u krio, ili?

pilek avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

a nije ni moj bas neki,mislim cekam misljenje jer tek 29 sam narucena na pregled, al mislim da mi je nizak 2,8 na 21 dan ciklusa, a sad...vidjet cemo
    a daj mi reci koliko ti ciklusi traju s obzirom da imas policisticne? i od k0jeg dana si pocel apiti te klomifene?

ježić avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

Inače, su moji ciklusi bili jako neujednačeni, od 19 do 46 dana. Onda me doc stavila 3 mjeseca na Proveru, ona mi je trebala ujednačiti cikluse, potaknuti ovulacije i podići progesteron. Ciklusi su mi se nakon toga sredili na 29 dana, ali ovulacija i dalje nisam imala. Moj progesteron je tada bio 5. Nakon toga sam krenula na inseminacije s klomifen. Doziranje klomifena ovisi od slučaja do slučaja, ja sam uglavnom bila na 100 mg dnevno od 3. do 7. dc, to su znači 2 tablete, ali ima slučaja kad se klomifena daje i manje, a i više od tog.

pilek avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

aha,a vidjet cu kak cu ja zavrsiti,nadam se da bude sve ok
    puno ti hvala

Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Citiraj ježić prvotno napisa Vidi poruku
    ptičice, baš mi je žao. Kakva je sad situacija, jel će ti dati nešto da potaknu O idući ciklus, pa ponovno u krio, ili?
    Opet ću ići u prirodni jel do sada sam uvijek imala ovulacije, sljedeći mjesec će mi se potrefiti blagdani tako da ću 12 mj. preskočit.

pilek avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

a vidjet cemo mary ti 28 ja 29 samo kaj se vec sad beditram kaj mi iduci ciklus taman za blagdane pa ce ziher cekat

Mary123 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Pilek draga ja sada idem prvi puta,pa taj prvi puta je očito samo razgovor...tak da neznam ništa šta me dalje čeka.....i tebi je ovo sada prvi puta ili????možemo se čuti preko email-a.....

Mary123 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Hvala ježiću....Puno mi je pomogla ova informacija.....ma najgore je kad nekam ideš prvi puta pa nemaš pojma o nčem....Hvala puno

pilek avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

mary123 ja sam isto prvi puta tak da smo na istome a mozemo se cuti zasto ne,mozda se i sretnemo
    moj email ti je veronikakos5@gmail.com

mimi81 avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2010

Početno

Pozdrav svima!
    Frodo žao mi je da nije uspjelo....pusa!
    Brucošicama puno sreće!
    Moj prvi prirodnjak je završio sa puknutim folikulom...bolje on nego ja

Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Citiraj mimi81 prvotno napisa Vidi poruku
    bolje on nego ja
    Love the sprit!

Cure koje ste nedavno imale et- koliko se leži iza transfera? (tražim i ne mogu naći gdje je to napisano)

Bab avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

curke, ja ne znam kaj mi je s mobom ali uopce mi ne da odgovarat ni slat postove. A komp mi doma krepao. Grrrr. Tlatincice, mi smo lezale kolko smo htjele, oko 2 i pol sata s tim da su nam sestre rekle da je po novome dosta pol sata. Ali nitko nas nije tjerao pa smo mi ipak malo produljili. Pilek, sorry sto ti tu odgovaram a ne na pp al strah me da vise necu uspjet poslat poruku. Treba ti samo povijest bolesti. Makar ja sam uvijek furala sve za svaki slucaj. Nije to tak puno papira. Mimi, zao mi je za ovakav ishod al mi je drago da si pozitivna. Tako i treba. Docekali budemo svi taj carobni plus. A ja danas brojim 2dnt4dn od mojih mrvica i lijepo doma odmaramo. Ljubim vas sve i svima zelim puno srece.

mimi81 avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2010

Početno

Ti budeš Bab sad dočekala ne samo plus nego budeš trudna do zuba...

strategija avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Ja sam danas bila na pregledu. Na listi za IVF sam u 02/2012. Uzbuđena sam kao da mi je prvi put

bili avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Pozdrav svima, evo pregled obavljen, doktorica je stvarno super, malo djeluje oštro na prvi pogled ali stvarno odlična. ostavila je dobar dojam na mene...nakon pregleda svih nalaza, potvrdila je i moje sumnje pa se tako evo i mi nalazimo na listi za 03/2012. nadam se samo da će mi vrijeme što brže proći...nakon nove godine krećemo lagano u nabavu svih potrebnih papira i ostalih nalaza - jel mi to dosta vremena?... sad moram detaljnije pregledati forum jer mi se toliko pitanja okreće u glavi...psiholog,pravnik i tako to....

Snekica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Bab

pilek avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

bili a koja vam je dijagnozA?

ježić avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

Citiraj tlatincica prvotno napisa Vidi poruku
    Love the sprit!

Cure koje ste nedavno imale et- koliko se leži iza transfera? (tražim i ne mogu naći gdje je to napisano)
    tlatincice, ja sam bila oko sat vremena, možda ni toliko.

mimi81,

Bab, samo vi odmarajte doma!

bili avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

pilek MM oligoast., ja policistični jajnici, endometrioza - laparoskopski riješila na proljeće,štitnjača....sve mi se čini - nema čega nema....

frodo avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

mimi81, žao mi je, ali hrabrica si ti prava ...kad dalje opet?
    Bab, čekamo kroz 10-tak dana lijepe vijesti, odmaraj i uživaj!
    strategija, bravo, evo začas će blagdani i veljača,a onda ti želim sreću!

svim ostalim curkama

mi idemo 7.12. u Petrovu da vidimo što dalje,ja se nadam da će nas staviti na listu tamo negdje u ožujku...

nety avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

Frodo svida mi se tvoj potpis Samo tako hrabro

frodo avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

Citiraj nety prvotno napisa Vidi poruku
    Frodo svida mi se tvoj potpis Samo tako hrabro
    nety, pusu ti veliku šaljem, tebi i tvojoj mrvičici ))). Jesu počele kakve trudničke tegobe ?

pilek avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

bili drz se da se preko svega toga

nety avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

Citiraj frodo prvotno napisa Vidi poruku
    nety, pusu ti veliku šaljem, tebi i tvojoj mrvičici ))). Jesu počele kakve trudničke tegobe ?
    Debela sam ..nosotop sam gladna i kiselo mi se jako jede Drugo sve ok nema mucnina ni niceg drugog ..ponekad zgaravica ali skuzila sma od ceg pa to izbjegavam i cice..one su mi najveci problem Inace sam 80D a sad su mi još malo vece pa mi je tesko po noci spavati jer sam napuhnuta i bole me i teske su

strategija avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Hvala ti frodo! Brzo će veljača, mislila sam da je duža lista čekanja tako da bi mogla ti u ožujku ponovo u akciju Pitala me dr hoću li prije u prirodnjak ali smo zaključili da je bolje čekati stimulirani postupak. Danas imamo psihološko savjetovanje Nadam se da neće gnjaviti - pa sve znamo

nety za veliki trbuščić

nety avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

Citiraj strategija prvotno napisa Vidi poruku
    Hvala ti frodo! Brzo će veljača, mislila sam da je duža lista čekanja tako da bi mogla ti u ožujku ponovo u akciju Pitala me dr hoću li prije u prirodnjak ali smo zaključili da je bolje čekati stimulirani postupak. Danas imamo psihološko savjetovanje Nadam se da neće gnjaviti - pa sve znamo

nety za veliki trbuščić
    Mi smo taj psihi dio obavili u Obiteljskom centru poslusas 10 min i aj bok hihiihhi
    Hvala draga još nevjerujem da sam imala takvu sreću..ponekad me lovi malo strah ali trudim se uopce ne zamarati Bebe je dobro i biti će dobro

Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

sretno svim curama, da uskoro sve budemo lijepe trbusaste
    Frodo, izgleda da se vidimo opet u Petrovoj, narucena 7.12. (cca 9:30) na dogovor o sljedecim koracima

strategija avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

sanja001 žao mi je Hrabro dalje!

Mi smo maloprije obavili taj razgovor kod psihijatrice kod koje smo preporukom došli. I tako sve super popričali si mi 10min, dobili potvrdu i na kraju šok - 600kn

pilek avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

a covjece fakat su skupi

frodo avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

Citiraj sanja001 prvotno napisa Vidi poruku
    sretno svim curama, da uskoro sve budemo lijepe trbusaste
    Frodo, izgleda da se vidimo opet u Petrovoj, narucena 7.12. (cca 9:30) na dogovor o sljedecim koracima
    Sanja001, a baš mi je žao, nekako sam se nadala da ćeš se javiti sa velikom betom
    ali bit će sigurno, ma već slijedeći put! Vidimo se onda valjda, ja sam u 10:15 h, ali dođem ja i ranije, ionako nije po redu kako si naručen, nego kako dođeš.

Strategija, pa ova cijena nije normalna,to je privatno pretpostavljam, jer mi na Šalati nismo ni lipe platili

nety, samo ti budi debela, bit će vremena za skidanje kila, ako ništa kad beba prohoda, da vidiš kako kile idu dole

svima i dalje sretno!

strategija avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Citiraj pilek prvotno napisa Vidi poruku
    a covjece fakat su skupi
    Citiraj frodo prvotno napisa Vidi poruku

Strategija, pa ova cijena nije normalna,to je privatno pretpostavljam, jer mi na Šalati nismo ni lipe platili!
    To nam je naš doktor opće prakse predložio da kod njega u ordinaciju dolazi psihijatrica privatno pa da ne hodamo okolo tako da smo očekivali ili ništa ili neku minimalnu cijenu a ovo nas je stvarno šokiralo. Kao za jedno je 300kn a nas je dvoje pa 600kn za 10min što smo bili kod nje. Pa ta zaradi nečiju plaću u sat vremena! Očito sam fulala profesiju…

bili avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Molim Vas savjet - malo sam gledala papir koji smo dobili što sve treba riješiti - dal k psihijatru i pravniku možemo u mjestu stanovanja ili moramo baš u Zg? ako me misle ovako "oderat" kao što je napisala strategija onda kidam rađe do Zg-a...

Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

ne moraš pravnika i psihijatra rješavat u zg, ja sam sve rješila u mjestu stanovanja u obiteljskom cenrtu, ne trebaš ni uputnicu , ni novčanik

Orhideja avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2011

Početno

cure, hvala na odgovorima.

nety i ježić, čestitke

frodo Lijepo je vidjeti da se ne predaješ, da imaš pozitivan stav, to i nama ostalima daje nadu da nije sve crno čak i kad se čini da jest.

sanja, inada i ptica1, žao mi je, nadam se da će slijedeći put biti bolje

bab, sretno!

Meni što mi se više bliži postupak, to mi sporije vrijeme prolazi, nikako dočekati!
    Posljednje uređivanje od Orhideja : 17.11.2011. at 14:18

bili avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

uh puno ti hvala inada s obzirom na naše zdravstvo i državu mislila sam da će me već u samom startu lupnuti po novčaniku

frodo avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

orhideja, ma moramo biti pozitivne, jer depresija te nikamo ne vodi,uživati u svakodnevnim sitnicama i osmjeh na lice,na to možeš utjecati, jer na uspjeh postupka ne možeš, tu smo nemoćne

A začas će ti postupak, evo još malo pa blagdani, i čim prođe nova godina krećeš .Ja sam ove godine bila u siječnju u postupku, i tako mi je za blagdane bio neki mir u srcu i iščekivanje...nažalost nije uspjelo,ali svejedno...

ježić avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

Cure, nemojte trošiti novce na privatne psihijatre i pravnike za dobivanje tih ionako besmislenih savjetovanja! Imate pravo to riješiti preko socijale, tražite uputnice i gotovo. Ako vam i vaš ginekolog preporuča nekog za to, pitajte o kakvom slučaju se radi. Uludo je baciti novce za to!
    Samo si izračunajte koliko je to pelena, npr.

strategija avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

ježić, slažem se u potpunosti sa tobom. Ja sam imala dobru školu tako da cure - oprez! Moram pod hitno zaboraviti jučerašnji dan i okrenuti se pametnijem poslu.

nety avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

Strategija Koji dubretarluk,koji lopovluk Kaj nisi mene pitala ja bi te savjetovala i za jednu kavu...Da si se bar malo po netu raspitala Ja kad sam krenula u prvi postupak pronjuskala i nasla obiteljskio centar Narucili na s za 3-4 dana i jedino je trajalo malo duze jer je netko prije nas bio kod psiholga narucen pa smo poslije pravnika morali malo cekati Ali ni kune to nas nije koštalo

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •