Stranica 19 od 112 PrviPrvi ... 917181920212969 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 901 do 950 od 5595

Tema: Potpomognuta u PETROVOJ

Osoblje foruma Inesz avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

Strategija, čitam kako vam je privatna psihijatrica naplatila nekakvo 10-minutno "savjetovanje" 600 kn. Mislim da je nemoralna, i da takav način rada i naplate "usluge" nije u skladu sa propisima. Znam da imate važnijih briga, ali ja bih se na vašem mjestu obratila Lječničkoj komori. To što je napravila je sramotno, neetično, pljačkaški. Je li vam izdala račun? 600 kn zaraditi za 10 minuta na muci para koji ne može imati željeno dijete?! Sramota. Prijavite je...

bili avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Strašno mi se čini iskorištavanje privatnika i njihov sustav naplačivanja...kod njih nikad nisi siguran koliko će ti računati..koma..još strašnije mi se čine svi oni znatiželjnici koji non stop ispituju: " A šta vi čekate?" i tome slična pitanja...baš mi se danas to dogodilo nakon hvala Bogu dugo vremena, srela sam poznanicu cca 55 godina koja me onako blago telećim pogledom pitala: "a šta vi čekate s djecom? ah, ta današnja mladež samo bi uživala..." malo, jako malo mi je falilo da ju tuknem po glavi....grrr aaaaa ljuta sam još uvijek, pokvarila mi je cijeli dan...oprostite ako ovdje nije mjesto za ovakav post ali morala sam olakšati dušu...pozdrav svima

Mary123 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Bili draga....svi mi mladi imamo takvih problema šta se tiče tih svakojakih baba koje žele znati nešto šta ih se uopće ne tiče...Ne treba se opterečivati njima.....Očito nemaju pametnijeg posla nego zabadati nos u tuđe probleme.....Budi hrabra i jaka i dalje i sve će to doći na svoje....Sretnoooooo
    A ovanaplata od 600 kuna za 10 minuta razgovora mi je nenormalna.....Bože sačuvaj....koliko željno očekujemo da imamo djecu toliko nas ovi računi bacaju u propast....Nije problem dati lovu...dale bih milijune sam da imamo djecu al ovo šta se događa nije normalno....Katastrofa

osijek avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

Bok cure, ja sam malo samo svratila da vidim šta se dešava u našoj petrovoj i da vidim tko su trenutne trudilice
    Evo moje zlato sjedi meni u krilu, zahvaljujući petrovoj i doc. kasumu!
    Dok prođe 1,2 god. i evo mene opet u petrovu
    Držite se cure!

mimi81 avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2010

Početno

Ej Osijek!
    Savršena je vaša Kim

nety avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

Meni je poznanica specijalizantica preporucila kasuma da je dobr dr i da ima veliki uspijeh Pa cini mi se da je tako Kolegica je slucajno bila na aspiraciji i na transferu kd njega i trojceki ja uspijela iz drugog puta ...da pokucam da sve bude ok da se ne ureknem i cula sma za još par trudnoca kad sma bila na uzv

strategija avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Inesz, ja iskreno nemam ni živaca ni vremena ići je prijavljivati jer kad malo bolje razmislim sami smo si krivi. Čitam po drugim forumima da je cijena privatnog psihijatra 300kn/sat pa tko nam je kriv što smo nas dvoje njen sat odnosno dva sata vremena iskoristili u 10min. S druge strane tu bi trebala biti i ta njena „moralna“ strana koju je očigledno negdje izgubila. Mm je samo još rekao ići našeg doktora opće prakse „pitati za zdravlje“ jer nas je poslao k njoj.

Osijek, sva sam se naježila dok sam čitala tvoj potpis… Kim je premedena

honeybee avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

Moram se pridružiti pohvalama na račun dr. Kasuma! U Petrovu smo došli ponajviše zbog njega, jer ga je moj soc. ginekolog preporučio.
    Da ne duljim, prvi IVF i dečko je u buši

Zbilja je čudno čitati da netko toliko naplaćuje to psihološko savjetovanje, koje je u biti čisto reda radi. Mi smo to obavljali u proljeće na Sv. Duhu - 10 minuta, 0 kuna... To su stvari koje zavod pokriva, i čista su formalnost. Cure koje će tek ići u postupak, savjetujem ipak da iskoristite opcije koje se nude besplatno. Mnoge valjda misle da će brže dobiti taj papir ako idu privatno, ali mislim da nije tako.
    Nama su u Petrovoj dale sestre popis na kojem su bili navedeni papiri koji su obavezni za postupak. Za pravnika i psihologa su bili točno navedeni brojevi telefona, adresa i ime osobe kojoj smo se mogli obratiti. Nazvali smo i idući tjedan imali termin. Došli i riješili sve za pola sata. Jedini trošak je bio gorivo...

gljiva avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

Pozdrav svima,
    ja sam nova na forumu i imam par pitanja,ali prvo da vam ispričam svoju priču ukratko:
    Ove godine bila sam na 3 AIH i nažalost su bile neuspješne, sada krečem na IVF i nadam se najboljem.
    Ja sam u Petrovoj kod doc.Pavičić i dobila sam sljedeću terapiju: od 21 dana ciklusa Decapaptyl, Gonal F 3 amp. od 2-4 dana ciklusa potom po dvije ampule,8 dan ciklusa UZV.
    10.11. mi je bio 21 dan ciklusa i počela sam sa Decapaptyl,menstruaciju sam trebala dobiti 17.11. ali mi menga kasni...znam da je normalno da kod terapije sa Decapapty menga kasni ali mene zanima da li je neka od vas imala sličnih iskustava i koliko obično kasni?!

Užasno me strah punkcije pa me zanima da li je bolna,da li dobijemo nešto protiv bolova,koliko dugo postupak traje i nakon koliko vremena se ide kući ?

Unaprijed zahvaljujem na odgovorima.

Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

gljiva što se terapije tiče ne mogu ti ništa reći jer ne znam.
    ali mogu ti reči da punkcija meni nije bila bolna, nego malo neugodna. dobiješ u venu jedan koktelčić od kojeg ti je super, imam osjećaj da je moja punkcija završila prije nego što sam se smjestila na stol.poslije te odvezu u sobu i tamo smo sve odležale 2 sata. uglavnom meni to nije bilo ništa strašno.

Sela avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Osijek imas pravu krasoticu!!!!

Sanjička avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Osijek,prekrasna ti je djevojčica!!!
    Pravi bombon.........

gljiva avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

inada hvala ti na odgovoru,nadam se da će i moja punkcija proči kao i tvoja

Lejla37 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

Pozdrav svima,
    Dugo vas čitam, gotovo da ne pišem , imam jedno dijete iz "kućne radinosti" , djevojčicu kojoj će u siječnju biti 4 godine i sad već dvije godine pokušavam ponovo ostati trudna i ništa. Upravo sam na bockanju u Petrovoj, gonali od drugog dana ciklusa (ZM 17.11), ali izgleda da nam ne ide baš najbolje : desno jedan 6,1, a lijevo 7,1 i 4,9 mm s time da na lijevom imam i cistu od 29 mm. Inače mi je AMH 2,1 i to je glavni razlog zašto sam tu. E sad imam pitanje : Vadili su mi Estradiol i 6 dc je bio 69,6, a 7. dc je 66,9. U kojem smjeru treba ići ? I na samom nalazu piše 255,8 pmpl/L a onda sa strane piše opaska 69,6. Što im to znači ? Hvala !

taca70 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Lejla37, koji dan stimulacije ti je raden estradiol. 69,6 je vrijednost u pg/ml. Nisko je ali i folikuli su ti mali, narast ce. Koliko G primaš?

Lejla37 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

Počela sam s gonalimaima drugi dan ciklusa 4 komada, i onda svaki dan po 3 (dakle do danas sam ih primila ukupnio 19). ovo 69,6 je bilo na šesti dan ciklusa, pa jučer na sedmi je bio 66,9 (kaže meni jutros doktorica da to nije zabrinjavajuće - da je to "Laboritis" ) i danas sam ga opet vadila pa će nalaz biti između 13 i 13:30. Folikuli su i već treći dan 6 i 7 mm, a ovaj treći je zapravo cista - nije folikul.

Konfuzija avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Moj prvi IVF.
    8. dc: 6 velikih folikula, najveći 20x15, najmanji 15x16, endometrij 10. Aspiracija 10. dan. Inače mi je ciklus 25 dana.
    Nisu mi radili estradiol uopće, samo uzv. Je li to uobičajeno ili sam izuzetak?

plavuša 007 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

gljiva možda si već dobila menstruaciju,nisam prije vidila post, meni je u takvom protokolu tek 14-ti dan došla menstruacija ali sam taj dan zvala bolnicu i rekli su mi da je to moralo već doć i da prestanem uzimat decapeptil i da bi trebalo doć idući dan i onda nastavi normalno kako ti je propisano! lejla 77 meni su vadili estradiol 10-ti dan i bio je 4690! tako da je to 10 puta veče od normalnog,mislim da če tebi to doć do normale do ovulacije

plavuša 007 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

konfuzija inače ti ne vadu estradiol,jedino ako sumnjaju na hiperstimulaciju kako je kod mene bilo i postupak prije pa su me onda poslali,inače u prvom postupku nisu,ili tako slično. ako te ne šalju znači da je sve ok,ne zabrinjavaj se.

Konfuzija avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Hvala na odgovoru.

gljiva avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

Dobila sam mengu...kasnila je 7 dana ...danas krečem sa gonalima 3 amp i decapeptil od 2-4 D.C. , a od 3-7 D.C. po 2 ampule gonala i decapeptil...8 dan ciklusa UZV (sljedeči četvrtak) pa čemo vidjeti koliko ce folikula biti ...uglavnom sad jedva čekam UZV

Lejla37 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

hvala svima - postupak mi je obustavljen zbog lošeg odgovora na terapiju, pa će ju trebati skroz promijeniti....... možda opet nekom drugom prilikom - naručena sam za 02/2012

plavuša 007 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

LEJLA77baš mi je žao!valjda če drugi put pogodit terapiju.

luna1 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

pozdravljam ekipu iz petrove koja je jučer bila na punkciji i transferu

legal alien avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

bravo luna, pa ti imas super rezultat dvije oplodjene smrzlice? meni to zvuci odlicno.

glede smrznutog postupka:znaci prvi uzv negdje oko 10. dana ciklusa? i nema nikakvih ljekova?
    koji ti je dan bila ovulacija/punkcija? transfer?

zelim ti da sto prije ugledas veliku betu! ja idem sad u 12. na pregled/dogovor. nadam se da mogu odmah sa sljedecim ciklusom u postupak.

luna1 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

nedjelja je bila 10 dan utv odmah štoperice, iznenadili su se velikom folikulu 20 mm end 8. U utorak muž dao uzorak, petak transfer i sad čekam. Nikakvi ljekovi samo štoperica, znači krečeš i ti, sretno....

Konfuzija avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Citiraj luna1 prvotno napisa Vidi poruku
    pozdravljam ekipu iz petrove koja je jučer bila na punkciji i transferu
    I tebi pozdrav. (Ja sam ona koja je prva počela bauljati po sobi.)

luna1 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

ja bila do prozora, imala sam transfer. Konfuzija želim ti sreću.......

Konfuzija avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Ma skužila sam odmah kad si spomenula smrzliće.
    E da, neka nam je sretno svima. Inače, pitam se je li normalno imati još danas onako lagano smeđe na gaćicama, 3. dan od punkcije? Čekamo transfer 5. dan, ne znam da li da zovem Petrovu? Hoću li ispasti idiot?

Lejla37 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

hvala plavuša 007. i ja se nadam .
    Nego da vas pitam , govorite o smrzlićima pa mi nije jasno - da li postoji opcija smrzavanja zametaka ili se smiju smrzavati samo stanice ? Ja sam nekako shvatila da sa zadnjom promjenom zakona ipak može doći u obzir i smrzavanje zametaka za slučajeve kao što sam ja npr - s niskim AMH i slično.

legal alien avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Citiraj luna1 prvotno napisa Vidi poruku
    nedjelja je bila 10 dan utv odmah štoperice, iznenadili su se velikom folikulu 20 mm end 8. U utorak muž dao uzorak, petak transfer i sad čekam. Nikakvi ljekovi samo štoperica, znači krečeš i ti, sretno....
    expresno si ti to sredila. nadam se da cu i ja tim ritmom. sretno do neba! i da ti sto prije prodju ova dva tjedna.
    ja u 12. mjesec idem na konzultacije pa se nadam da ce me odmah sljedeci ciklus ubaciti u postupak. nastojim izbjegavati forum jer me uhvati nestrpljivost i sad bi ja odmah sve, al' ne ide to tako....

legal alien avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Citiraj Lejla37 prvotno napisa Vidi poruku
    hvala plavuša 007. i ja se nadam .
    Nego da vas pitam , govorite o smrzlićima pa mi nije jasno - da li postoji opcija smrzavanja zametaka ili se smiju smrzavati samo stanice ? Ja sam nekako shvatila da sa zadnjom promjenom zakona ipak može doći u obzir i smrzavanje zametaka za slučajeve kao što sam ja npr - s niskim AMH i slično.
    u ovoj gornjoj izmjeni postova smrzlici= smrznute JS. koliko ja znam jos nema smrzavanja zametaka. mozda ti se javi netko tko zna vise.

luna1 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

legan alien hvala, i ti ćeš uskoro. Držim fige za sretan završetak godine....Ja isto znam samo za smrznute JS, sorry

Lejla37 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

Izmjenama zakona o MPO od 05.10.2011 dozvoljena je oplodnja više od 3JS u slučajevima teške neplodnosti žena i muškaraca (malo jajnih stanica u zalihama ili malo spermija itd, te onkološki bolesnici ....) . Samim time dozoljeno je i zamrzavanje zametaka jer se i dalje ne smije vraćati više od 3 zametka.

pilek avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

evo da se i ja javim....bila danas kod dr. Šprem,super je nema kaj zbilja je pristupačna i jednostavna.
    a rekla mi da s eprvo moram zdebljati i stati malo sa svim silnim svojim aktivnostima dala mi duphrastone od 14_26 dana ciklusa. ultrazvuk od 8-10 dana ciklusa te izvaditi jos hrpu hormona
    sad recite vi meni kakva su vasa iskustva s tim tabletama i zanima me koji je postupak narucivanja za vadenje hormona jer mi je za tih sedam ipak puno dati privatno???

Mary123 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

A eto i mene....ja baš i nemam nekih dobrih informacija....Bila sam jučer kod dr.Kasum i samo me je poslao da ponovo napravim bris i suprug spermiogram....Sada sve ispočetka opet....Nisam baš zdovoljna.... Pilek moj postupak za hormone znaš....budeš vidjela šta i kako.....

TrudyC avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Citiraj pilek prvotno napisa Vidi poruku
    evo da se i ja javim....bila danas kod dr. Šprem,super je nema kaj zbilja je pristupačna i jednostavna.
    a rekla mi da s eprvo moram zdebljati i stati malo sa svim silnim svojim aktivnostima dala mi duphrastone od 14_26 dana ciklusa. ultrazvuk od 8-10 dana ciklusa te izvaditi jos hrpu hormona
    sad recite vi meni kakva su vasa iskustva s tim tabletama i zanima me koji je postupak narucivanja za vadenje hormona jer mi je za tih sedam ipak puno dati privatno???
    Ne trebaš ići privatno - iza glavne zgrade ima ona mala trošna zgrada gdje vade krv i gdje će ti (uglavnom) sve napraviti bez naručivanja. Pogotovo ako se radi o hormonima 3. dan ciklusa.

strategija avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Pilek nemam iskustva sa tim tabletama ali hormone odi vaditi u Petrovoj. Ja sam neki dan vadila ih i čekam nalaze koji su gotovi za 10 dana. Trebalo bi se naručiti prije ali napravit će iznimku ako si iz Petrove i ako ti je hitno. Dođi tamo sa uputnicom i povjesti bolesti od dr.Š.

pilek avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Okej curke,hvala
    ja sam mislila da se i to narucuje
    a kad idem na kontrolu kaj onda opet cekam sto godina dok me naruce ili imaju za takvu ekipu prednost?

bili avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Hej pilek, ja sam dosta dugo koristila prvo dabrostone a onda duphastone što je potpuno isto samo se dabrostoni nisu plaćali koliko se sjećam pila sam ih za regulaciju ciklusa, nisam osjećala neke posebne promjene, malu nadutost u trbuhu mada meni to rade skoro sve tablete jedino mi je menstruacija bila obilnija i bolnija a sad možda kod tebe neće biti tako....ja sam trenutno na kontracepciji do ožujka hahaha koja ironija opet nakon 3 godine i još k tome svaki mjesec moram za tablete odvojiti 117,00 kn...koma...jel znate možda dal je Yazz jeftiniji u Sloveniji?

pilek avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Ma ovi su 26 kuna bili i da koristim ih da mi iznormaliziraj ciklus i povise taj progesteron a onda dalje kako več....
    a neznam dal je kaj jeftinije vani, vjerovatno je

gljiva avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

Evo da se javim,bila sam danas na UZV (12 d.c.) i imam 4 folikula od 20mm,2x19mm i 16mm, endometrij 12,večeras u 22h ide štoperica i u srijedu aspiracija.
    Nadam se da će sve proči ok i da ćemo imati bar jednu kvalitetnu jajnu stanicu.pozz svima

pilek avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

gljiva držim fige da bude sve super

pilek avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

ja cu isto na uzv 10 dan ciklusa, daj mi reci kak to zgleda sve skupa? da znam kaj me ceka

daliana avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2011

Početno

Pozdrav!
    Nova sam ovdje....ja sam tek krenila s vađenjem nalaza pa ću u petrovu.
    Zanima me koliko vremenski prođe kad se nazove da se naruči kod ginek.
    Znači ja sad prvi put moram doći. ne znam kakve su procedure...

pilek avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Ja sam čekal mjesec dana da dođem do doktrice šprem, pa me sad poslal još vaditi hrpu hormona i na duphastonima sam.

daliana avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2011

Početno

ok hvala!

pilek avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

a imas vec kakvu dijagnozu ili?

legal alien avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

kada ce te naruciti na date sa doktorom ovisi vjerovatno kojeg doktora odaberes. ja sam kod vrcica. zadnji neuspjesni postupak je bio u 10. mjesecu i tek sam ovaj tjedan na onom konzultantskom pregledu (a dogovarala sam ga odmah po beti, znaci 25.10.). to mi se cini nekako dugo. vidim da su ostale cure vec 3 tjedna nakon pregleda isle na daljnje dogovore.

daliana avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2011

Početno

imam jedno dijete 3,5g, prirodnim putem, ali teško sam zatrudnila.
    oko Prošlog Božića saznajem da sam trudna, kiretraža sredinom 1.mj.
    Poslije toga me ginek. šalje na pretrage i utvrđuju mi trombofiliju.
    Nakon kiretraže išla sam na folikulometriju, nisam ostala trudna...
    Nemam neke dijagnoze, a ni više djece.
    Imam 30 godina, MM 33.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •