Ovisi kojeg doktora hočeš jer neki su fakat bukirani![]()
ja stalno nekaj čekam več sam luda od toga
Ovisi kojeg doktora hočeš jer neki su fakat bukirani![]()
ja stalno nekaj čekam več sam luda od toga
Aha,neznam sta da kazem,ne razumijem se u to. A sve ti ovisi kod koga s enarucujes i koliko nalaza imas. jer ja sam cak brzo i dosla na red al tak sad jos moram brdo hormona izvaditi tak da opet cekam
ni ne znam koji imaju dr. pa neka me stavi kod nekog, meni svejedno.
Valjda su svi ok, možda neki malo više, neki manje...
Još prikupljam nalaze hormona, papa testa, briseva, pa kad to prikupim onda zovem gore...
malo mi je sve nezgodno kad sam u vk, ali prilagodit ćemo se. NIsmo ni prvi ni zadnji.
Daliana ja sam se naručila u petrovu i dobila sam termin nakon dva tjedna....Ja sam kod dr.Kasuma....Niti sam znala koji su sve doktori niti sam onda tražila koga nego su mi sami dali dr.Kasuma....Ja sam ti imala nalaze hormona od 8 mj....Briseve od 9....i spermiogram od supruga iz Petrove od 10 mj....i sada kada sam bila poslao me doktor da ponovno donesem novi bris i spermiogram.....I meni je malo koma radi puta...ali šta možemo.....Je da malo komplicraju....al najgore je prvi put....već sljedeći put kad dođem ćemi reći šta i kako dalje....
gljiva i ostale, sretno
Ja sam u iščekivanju, idem kroz par dana po lijekove, a onda počinje stimulacija. Uzbuđena sam i malko preplašena, ali nadam se najboljem![]()
Cure, svima vam želim da sljedeće godine za Sv. Nikolu punite čizmice vaših bebica.
Ja sam danas dignula nalaze hormona (ok su) i sad čekam kontrolu da se dogovorim sa doktoricom za terapiju.
Cure, svratite malo i na ovu stranicu:
http://forum.roda.hr/threads/69967-n...IZMJENU-ZAKONA
Sretno svima!
Posljednje uređivanje od ježić : 06.12.2011. at 20:51
pikel sad sam tek vidjela tvoj post...sto se UZV tiče dođeš ujutro javiš se sestri ivi i ona cee ti reci da malo pricekas...kada te prozovu ideš kod doktorice..traje jako kratko i reci ce ti koliko imas flikula dali možda trebaš vaditi krv i kojom terapijom nastavljaš dalje te kada je sljedeći UZV![]()
danas je bila moja prva aspiracija i mogu reći da je bila jako brzo gotova... uglavnom nisam se ni snašla a već je bilo gotovo...intravenozno se dobije nekakav koktelčić i meni je stvarno djelovao ...u par sekundi me totalno omamio i više nisam mogla ni jednu suvislu rečenicu složiti i stvarno nije ništa bolilo, samo je u par navrata bio malo neugodan osječaj...
odmah su mi rekli da imam 5 stanica i smjestili su me na odjel u sobu gdje sam odležala 2h...sutra moram nazvati u laboratorij da vidi kako napredujemo![]()
dobro vece...pozdrav svima na forumu.
Ježiću sutra idem prvi put u petrovu,inace smo iz slavonije i 10 god braka bez dijece i sad se odlucili krenuti,citamo forum i zaista ima puno toga sto moze pomoci.
Prvo ja idem (suprug)na citologiju pa cekamo nalaze,bio sam par puta kod nas u sl.brodu i dva puta na VV I uvijek oko 2 miliona...nadamo se sreci
zato svaka pomoc nam je potrebna
hvala
Dobro vece iz slavonije...sutra idem u pertovu (citologija,spermiogram)...prvi put
povadjeni svi nalazi...
jutros sam zvala labaratorij i rekli su mi da su svih 5 stanica odlične kvalitete
od 3 oplođene stanice dvije su spremne za transfer koji će biti u subotu a preostale dvije da će zamrznuti
nadam se da će nam to biti najljepši božični poklon jer bi na badnjak trebala znati rezultate![]()
A ato se tiče folikula vidjet cemo jer ocito imam anovulacijske cikluse sad dali je taj duphaston utjecao neznam bas...vidjet cemo uskoro
hvala svima na odogvorima!
sretno svima koji isčekuju rezultate ovih dana!!!
i pozdrav iz Slavonije!
dali se kome povračalo od duphastona? jucer sam skoro bila na podu kako mi se pocelo vrtit,oblijevao me hladan znoj,koma????????'
kaj to normalno????????
pilek možda nije od duphastona. Ja sam cijeli vikend rigalaS više strana sam čula da vlada neka viroza
![]()
a mozda da ko bi to znal sad i h ne pijem vec treci dan i ok mi je,sad cekam vjesticu
dobro onda kad ce vise doci ta vjestica vec je sad peti dan da je nema??????????''
ima ko iskustva?????????????????????????????????????
Pilek, meni ti sa duphastonima menga dolazi 5 do 7 dan nakon što popiijem zadnji.
Pozdrav pilek, neznam dal je vještica stigla u međuvremenu ali i meni je kasnila, ne svaki puta ali ono recimo svaki drugi puta u prosjeku.
došla jucer,danas vadila hormone u petrovoj,nalazi tek zamjesec dana..........KOMA
Hej cure, dugo nitko ništa ne piše. Sve ste u kolačima?
Evo i ja sam promijenila avatar. Iščekujem slijedeću mengu kad krećem sa stimulacijom (kroz 2 tjedna cca).![]()
Posljednje uređivanje od Orhideja : 23.12.2011. at 15:01
Da... baš je neko zatišje ovdje...
Ja isto čekam da dođe m pa krećem sa kontracepcijom a onda sljedeći ciklus stimulacija.![]()
evo mene,visok prolaktin niski progesteron,mislili da imam adenom hipofize,nakon MG-a utvrdeno da nema niceg fala Bogu osim kaj mi hipofiza malo prevec radi.
cekam da produ blagdani pa onda k ginicki po neku terapiju ko zna kaj pak sad.
SRETAN VAM BOŽIĆ SVIMA![]()
pozdrav svima i sretan vam Božić! nakon 4 neuspješna IVF-a i konzultacija s dr planiram otići u drugu kliniku pa me zanima kako to kod vas izgleda. koliko se čeka na prvi pregled pa na postupak? kada su folikulometrije i koliko se čeka da dodjem na red (zanima me kako ću ih uskladiti s poslom)? što dr misle o prirodnim postupcima? imaju li standardan postupak s kojim idu kod novih pacijenata ili uzimaju u obzir one u drugim klinikama? znam da imam puno pitanja ali u mojoj glavi ih je još i više (sigurno je tako i kod većine vas) i nije mi jasno zašto se ništa ne događa (i endometrij i zameci su mi uvijek dobri). mislim da sve nalaze koje mi me mogli za početak tražiti imam.
to je za sada to, ali vjerojatno će se pojaviti još koje! hvala na odgovorima
e da, ja - reducirana prohodnost jajovoda (za sada), MM - sada sve ok (prije bio nešto lošiji spermiogram)
applepie za prvi pregled ja sam čekala oko mjesec dana ali to je ovisno kod kojeg doktora ideš, kod nekog si prije a nekog kasnije na redu. Folikulometrije su u jutarnjim satima a rade i vikendom i praznicima. Za stimulirani postupak je lista čekanja oko 4mj (sad mislim upisuju za travanj) a prirodni postupak može bez čekanja. Sretno!![]()
evo nije me bilo neko vrijeme pa da vam se konačno javim...vadila sam betu i vrijednosti su sljedeće:
12 dpt 202,8
17 dpt 2082
19 dpt 3509
nadam se da je to to, u ponedjeljak UZV držite fige
@ gljiva - cestitammmmm! pa to ti je super bozicni poklon. bolji ne mogu zamisliti.
@ applepie - svi su docovi u petrovoj iskusni tako da ce sigurno uzeti u obzir tvoje prijasnje stimulacije i rezultat koji su dale. tu mislim da broj js. ja isto kao i ti uvijek imam odlican endometrij i izvrsne embrije ali rezultat vec 3 puta veliko razocaranje. kada sam odlucila krenuti u petrovu vec sam bila bez jednog jajovoda i na dogovoru za postupak, sok; doktor predlaze odstranjivanje i drugog jajovoda jer je zacepljen i pun nekakve embriotoksicne tekucine koja valjda ispere maternicu nakon embrio transfera. nista, izvadili su mi i taj jajovod u nadi da ce sljedeci postupak biti dobitan jer kao vise nema tog ispiranja. kad ono opet veliki minus. moram priznat da sam bila malo ljuta a onda sam na netu nasla vise studija gdje se spominju ti hidrosalpinx nesto.... i kako predlazu uklanjanje jajovoda koji bas i nisu u funkciji. ma znas sto, otklonit cu sto god treba samo da dobijem bebicu, dvije, tri... sorry sto sam se raspisala. uglavnom zelim ti srecu!
i svim petrovkama sve najbolje zelim u 2012! to mora biti dobitna godina!
Gljiva čestitam!!!!!!!!!!!!!
Sve najbolje svima povodom nove![]()
Legal alien - sretan ti bio siječanj i svi mjeseci kasnije!![]()
Sretna vam Nova 2012 i neka nam donese sto vise bebica!!
Drage moje sve najbolje Vam sve najbolje u Novoj 2012. godini, puno puno zdravlja i ljubav a najviše od srca svima želim da osjetite kucanje malog srca ispod svog! Nek nam je svima sa srećom![]()
9.1. vidjeli smo otkucaje jednogkoje nam je uljepšalo život
![]()
Čestitke zagljiva, bravo
!!! Nadam se da ću i ja tvojim stopama
Jučer sam dignula pikice i još malo pa počinje bockanje
![]()
gljiva, čestitam
Zbilja je tiho na temiJa danas krećem sa stimulacijom, nadam se najboljem
![]()
Posljednje uređivanje od Orhideja : 12.01.2012. at 13:31
Pozdrav svima, gljiva iskrene čestitke od srca!! Bravo!!! Strategija i Orhideja i Vama puno sreće, držim palčeve. Ja sam krenula lagano s prikupljanjem papira, podigla sam hrpu upitnica kod ginića i krećemo u borbu!
ekipa pomagajte.......
ovak moram skupiti hrpu papira za AIH pa me zanimaono za pravnika psihologa dal se dugo ceka na termin i gdje je to,i drugo pitanje di vaditi krv za krvne grupe i ono sve ostalo????
pilek, pravnika i psihologa možeš rješiti na Šalati, obavlja se srijedom obično. Trebaš se naručiti telefonom, broj 2368 957. Za psihologa/psihijatra trebate uputnice i ti i suprug. potvrde dobijete na dan pregleda.
Krvne grupe i ono sve ostalo (pretpostavljam rh faktore, markere na hepatitis, HIV i WAR) možeš obaviti u Petrovoj 3, Zavod za transfuzijsku medicinu. Isto se treba naručiti i trebate uputnice, nalazi se čekaju 7 dana.
To isto možeš obaviti i u zavodu za HZJZ Andrija Štampar, navodno bez naručivanja. Evo kopiram post od tlatincice sa stare teme:
A evo i linka http://www.stampar.hr/Default.aspx?art=1954
Do ulaza u lab (desna zgrada), treba se proći kroz kafić, skrenuti lijevo i ravno do zatvorenih staklenih vrata. Tamo se nekom javite i onda malo pričekajte.
Ne naručuje se, dok se vadi krv sjedi se u udobnoj retro fotelji, a taj dio obavlja mlađahan, simpatičan momak lake ruke![]()
ej hvalaaaaa ti pomogla si mi puno sad cu ja to istraziti i naruciti se cim prije![]()
Pogledaj Obiteljski centar imas na netu Netrebaju ti nikakve uputnice niti nista naruce te odjednom pravniku i psihologu i to u roku par dana
Ja sam išla u Obiteljski centar kad je meni trebalo i dobila sam potvrdu pravnika i psihologa za mpo.
Malo zvala i provjerila:
Znači za Šalatu psihijatra, prvo treba uputnica od doktorice opcepraxe, koju saljete faxom na 4811-703.
Zatim slijedeci dan treba nazvati broj 2376 390 i naruciti se.
Za pravnika ne znam.
Pozdrav cure,
nadovezala bih se malo na ovu temu odvjetnik/psihijatar
Koliko se meni cini (bila sam prosle godine u rujnu), psihijatar nije vise na Salati nego na Rebru: KBC Zagreb, Kišpatićeva 12
a odvjetnik (kojeg nisam n i vidjela) i dalje se nalazi na Salati.
vise informacija na:
http://www.kbc-zagreb.hr/klinike_i_z...ontakt%20psiho
Procedura je sljedeca, posaljete uputnice mailom ili faxom(obe: i za vas i za supruga). Drugi dan nazovete i dogovorite termin, mislim da su oni moguci svake srijede, u jutarnjim terminima.
Termin je i za psihijatra i za odvjetnika (kojeg posjetite na Salati nakon razgovora s psihijatricom)
Gljiva čestitam na srćeku koje kucka ispod tvoga!
Svima ostalima u 2012. želim isto to!!!
Moja beba uskoro puni godinu dana pa si već sada razmišljam o još jednom!!!
Kakve su liste čekanja sada u Petrovoj?
Mene su zadnje naručili u studenom za ožujak... ne znam kakva je sad situacija. Možda se još javi netko tko je bio na konzultacijama nedavno![]()
ja sam pocetkom prosinca dobila termin u travnju