Citiraj MALIANĐEO prvotno napisa Vidi poruku
na taj nalaz su nam rekli da se još trudimo prirodno.....jer sam mlada...
pa sam sada donjela novogodišnju odluku da idem malo promijeniti prehranu, više vježbati i možda se dogodi prirodno....
a jesen mi je najkasnije kada krećem u nove pobjede uz pomoć MPO, jer je to stvarno dugo....
slazem se sa svim sto je inesz napisala. sto se tice prehrane i nacina zivota mislim da to moze odigrati veliku ulogu kod PCOS i svakog hormonalnog disbalansa. ja sam nedavno kupila knjigu Biblija prirodnog zdravlja za zene od dr Marylin Glenville. Nekih 150 kn u vecini knjizara. Mozes i bacit pogled na njenu stranicu. Uglavnom ima dosta savjeta kako se hraniti, sto ubaciti a sto izbaciti, vjezbati.... pokusaj, mislim da moze samo pomoci. MM se smije i kaze da sam otkrila toplu vodu, kao znala sam ti i prije.... istina, ali ovako mi je lijepo sve na jednom mjestu i lakse mi se pridrzavati "pravila". Cini mi se da doticna dr. dila jos neke "prirodnije" dodatke prehrani ali to nisam kupovala jer sam do sada potrosila cijelo bogastvo na razno razne pripravke i odlucila da prestajem s tim.
eto ~~~~~ da nam se javis prije jeseni sa sretnim vijestima.