-
hvala vam drage moje, ma ja nisam imala problema sa težinom dok nisam imala smrtni slučaj u obitelji i jedinu utjehu sam našla u hrani i kile su došle njih 20 u manje od 6 mjeseci, onda sam se udala i malo opustila i na to se samo dalje vežu kile, ali sad sam čvrsto odlučila da ćemo još to probati i odlazak na more, pa ako ne uspijemo onda idemo na jesen u MPO vode, ja sam mislila da su me u petrovoj odpilili samo tako i rekli da sam mlada još, ali kad sam to isto čula i od privatne MPO dr i na W, onda sam se uvjerila da ću malo počekati i vidjeti šta i kako ,a do jeseni ćemo se i mi pripremiti i psihički i fizički....najviše psihički jer nas je ova prirodna trudnoća iznenadila i sada se nadamo da će se ponoviti uz naš trud.
na W je dr rekao da kada budemo spremni da se javimo, a kako mi nismo imali ništa od nalaza sa W krenuli smo raditi nalaze a ono prirodna T, te smo sada dogovorili se sa dr da do jeseni obavimo nalaze sve i ako ne bude T da krećemo u pobjede....
~~~~~~~~~~~~~~~i vama vibrice za uspješne postupke i lijepe bete, a trudnicama lijepu i uspješnu trudnoću, te sretan porod.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma