Pokazuje rezultate 1 do 50 od 5595

Tema: Potpomognuta u PETROVOJ

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Mary123 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Cure pomagajte...Eto odgovora na moje pitanje:šta dalje?E pa ovak...u 6 mjesecu idem na IVF...ali sada treba riješiti svu papirologiju,zato trebam vašu pomoć.Znači ovak.trebamo ić psihijatru i pravniku,pošto na ovom papiru piše da se to može obaviti na Šalati a mene sada zanima dal ja mogu to obaviti negdj dugdje,bliže svog prebivališta i dali mi treba uputnica za to?Hvala unaprijed

kristina1977 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

Evo da se i ja javim,idem na postupak u Petrovu u 04/12 i već sam polako nestrpljiva,inače muž ima teretozospermija a ja PCOS,imamo jedno dijete od 5.godina,koje smo dobili prirodnim putem,a sada nikako pa nikako.Papiri su svi spremni sad samo čekanje.

bili avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Citiraj Mary123 prvotno napisa Vidi poruku
    Cure pomagajte...Eto odgovora na moje pitanje:šta dalje?E pa ovak...u 6 mjesecu idem na IVF...ali sada treba riješiti svu papirologiju,zato trebam vašu pomoć.Znači ovak.trebamo ić psihijatru i pravniku,pošto na ovom papiru piše da se to može obaviti na Šalati a mene sada zanima dal ja mogu to obaviti negdj dugdje,bliže svog prebivališta i dali mi treba uputnica za to?Hvala unaprijed

Mary 123 Pravnika i psihologa možeš riješiti bliže ili u svom prebivalištu, pogledaj na netu najbliži obiteljski centar i tamo možete riješiti sve, oboje zajedno bez uputnice ili plaćanja. Mi smo iz Vž-a i sve smo riješili kod nas, nazvala sam obiteljski i dogovorili smo termin. Isto tako sva vađenja krvi smo obavili i još obavljamo u našoj bolnici (skoro na svakom odjelu u bolnici sam dala malo krvi a i još me čeka) . Ako imaš još kakvih pitanja samo piši :-9

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •