Stranica 25 od 112 PrviPrvi ... 1523242526273575 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 1,201 do 1,250 od 5595

Tema: Potpomognuta u PETROVOJ

zrinkič avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

Probaj se konzultirati s doktorom koji te vodi!!! Znam da ne pucaju folikuli svima na istoj veličini! moji pucaju do 1,6...obično 14 dan ciklusa...tako je bilo prije postupka IVF. A P4...sam radila 21 dc...mislim da će i tebi svakako puknuti do tada, i prije. mislim da je 21 dc za P4...nekakav okvir...i da ništa ne mijenja ako napraviš 22 ili 23 dan!!

kitty avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

Citiraj zrinkič prvotno napisa Vidi poruku
    znam....ali potvrđuju po broju uputnica.....a za IVF...sve folikulometrije, transfer...vrijedi jedna uputnica. to mi vrate 90 kn....a idem 5-6 puta u Zagreb po 200 kn!!!
    cure, sorry na upadu, ali ako je ovo istina onda vas gadno veslaju. putni nalog nema veze s brojem uputnica niti se u HZZO-u to gleda, bitan je broj dolazaka. znači, treba uzeti putni nalog za više puta koji ima rešetku za udaranje štambilja i svaki put kad ideš na pregled / folikulometriju / punkciju / što god potvrde ti putni nalog. ili ti ga mogu na kraju samo izštambiljati za sve dolaske.

Mary123 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Pozz Črkica...Dobro došla!Ja sam ti kod dr.Kasuma...Meni se čini ok...Ma svi su oni isti.Ja sam prvi puta došla..obavili razgovor i rekao mi šta moram još napraviti i drugi puta kada sam došla odredio mi je na koji postupak idem...Pregledao me i to je to...Kad uđeš na glavni ulaz bolnice držiš se samo lijeve strane i piše ti humana reprodukcija...Uđeš u veliki dio prostorije di ćeš i vidjeti da cure stoje u redu kod sestre i tu se prijaviš i čekaš da te druga sestra pozove...Bez brige budi...Znam kak ti je...I sama sam imala bezbroj pitanja kamo i kud ić....Sretnoooo!!!

črkica avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Mary123 hvala ti na odgovoru
    idem u ponedjeljak i malo me strah, ali sad barem znam kamo trebam ići

Mary123 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Citiraj črkica prvotno napisa Vidi poruku
    Mary123 hvala ti na odgovoru
    idem u ponedjeljak i malo me strah, ali sad barem znam kamo trebam ići

Ma nema te šta biti strah...ma i sama sam se tako osjećala ali na kraju bilo sve ok....
    Ja danas zovem Petrovu,svi papiri su skupljeni pa da vidimo šta će teta sestra reći!

črkica avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Uspjela sam se snaći i obavila prvi pregled! Baš sam sretna
    Hvala Mary123 još jedanput, zahvaljujući tebi sam samo balo bauljala
    Uglavnom, dr.K me odmah pregledao i napravio uzv i naručio opet za srijedu da vidi kako se odvija ovulacija.
    Što su tebi Mary rekli, jesi uspjela dobiti sestru?

linalena avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

sada ću ja uletiti, ajd javite u kojim ste fazama sa postupcima za Listu na Odbrojavanju

ima još puno nickova u listi postupaka za ožujak a i mjesta u listi trudnica

Mary123 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Uspjela sam se snaći i obavila prvi pregled! Baš sam sretna
    Hvala Mary123 još jedanput, zahvaljujući tebi sam samo balo bauljala
    Uglavnom, dr.K me odmah pregledao i napravio uzv i naručio opet za srijedu da vidi kako se odvija ovulacija.
    Što su tebi Mary rekli, jesi uspjela dobiti sestru?
    Ej...dobila danas sestru...ma ništa,sam pita jesu svi nalazi ok i da se vidimo u 5.mj kad idem po lijekove....ah još mjesec dana budem izdržala! I kak ti se čini doktor???

zrinkič avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

Črkica...ja sam sutra u Petrovoj...u pola 9 na ultrazvuku!!! Da uzmem puglu u desnu ruku, kao znak raspoznavanja?

črkica avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

mary...doktor K.je baš onakav kakvog sam zamišljala, onak ozbiljan, al zna ubacit šalu za koju uopće ne znaš da li je šala ili nije. Sve u svemu zadovoljna sam!Ostala sam onak malo iznenađena kad me odmah pregledao i kasnije još obavio uzv, očekivala sam razgovor pa se baš i nisam zrihtala dole, brukica
    Ljudi hodaju pored i oko mene gologuze kao na kolodvoru, al ak njima nije čudno, nije ni meni
    zrinkič...meni su rekli da dođem prije pola 8, ali s obzirom da sam čula da su čekanja duga, čisto lako da se sretnemo... što si rekla da ćeš uzeti za znak raspoznavanja? Puglu? Kaj je to?

neumorna avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

opet ulijećem ko padobranac - zrinkič, postoje putni nalozi za višekratna putovanja

tako reci doktorici
    baš su svinje što to ljudima ne govore
    ja sam to slučajno saznala, pitala sam na HZZO, tako, bezveze i usput
    čut će me sestra idući puta kad dođem po uputnicu
    cijeli prvi postupak sam bez tih putnih naloga odlazila u zg

zrinkič avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

Ma to je do mog primarnog ginekologa. Riješila sam!!! Imam trajni putni nalog!!! A u zg....nisam ga imala ...nisu ga ni štambiljali!!!

črkica avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

A zašto moj odgovor za zrinkič i mary nije izašao? Sad moram sve ponavljati, valjda sam nešto krivo kliknula...
    Uglavnom, sutra sam u 7:15 na uzv i čisto lako da ćemo se sresti ako bude čekanja. Ja ću imati smeđi fascikl pa ćeš me po tom raspoznati. Ti si napisala da ćeš imati ''puglu'' u desnoj ruci, ne znam što je to?
    Mary, dr.K skroz ok, dosta ozbiljan, ali djeluje i jako stručan. Nadajmo se da će uspjeti ''sprčkati'' po meni ono po što sam došla

zrinkič avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

Črkica......a kad sam brzopleta......peglu sam mislila!!!! ja ću imat mali plavi fasciklić!!! ja sam ti kratkovidna....pa ak ja ne uočim smeđi.....e i imat ću narančastu torbu preko ramena, kožnu crnu jaknicu i bijele tene!!!! Visoka sam....smeđa duža kosa!!!

črkica avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Super zrinkič, ja sam sve zapamtila i nadam se da ćemo se upoznati
    Ako vidiš neku zbunjolu da bulji u tebe, to ću biti najvjerojatnije ja jer sam isto kratkovidna, hahaha!!!

ZAUZETA avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

Djevojke, samo pozz ima vas i starih i novih.. zadnji puta sam tu bila pred, paa.. iskreno, i ne znam.. više od godinu dana. Uhvatila me i izlazna strategija a i čekanje ovog novog zakona i odluka za Slo, pa premišljanje, pa financijska konstrukcija nestabilna.. sad sam se vratila svom starom problemu, cisti, zbog koje krvarim eć više od mjesec dana. Idem sutra svom ginekol+ogu, ali sam na vagi što se tiče MPO.. odustati, probavati? Godine nam ne idu nikako na ruku. MM prešao 51. ja blizu 40. Teške odluke.. ljubim vas sve, volim ovu količinu energije koja kruži ovuda

strategija avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Drage moje suborke, evo i mene opet malo s vama. Nastojim trenutno ne misliti previše na mpo a iskreno i ne stignem jer jurim okolo 100 na sat. U 5mj sam tek naručena na kontrolu pa ćemo vidjeti šta i kako dalje

zrinkić i črkica sretno na pregledu!

zauzeta nadam se da ćeš skupiti snage za još koji postupak. Možda je baš sljedeći dobitni a vidim da imam puno sretnih mama 40+.

Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Bok curke, evo da vam se javim i ja. Konačno sam prikupila sve potrebne nalaze i sada samo treba strpljenja da dočekam sljedeći pregled.
    Strategija i mene su danas naručili za 5 mjesec na kontrolu (28.05.). Očito je velika gužva... U svakom slučaju, Yasmin mi je uspio sniziti visoki LH (bio prvo 15, pa 10.2, a sada je 6.4). Nadam se da će nas u 5 mjesecu staviti na listu, i da nećemo dugo čekati na postupak.

Svim curkama želim puno sreće
    Posljednje uređivanje od sirena28 : 28.03.2012. at 13:43

črkica avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Ja sam baš zadovoljna sa svojim dr.K. Zezamo se kako bi se opustila, a sve mi objasni. Uglavnom poslana sam doma na druženje s mužem
    Vidjet ćemo hoće li uspjeti, nadam se samo da neće previše vremena gubiti na ciljane koji nisu upalili ni kod moje primarne ginekologice.
    Ako ne uspijemo prirodno ovaj ciklus pitat ću ga da me šalje na inseminaciju, u najgorem slučaju će me popljuvati

črkica avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Zrinkič, ja bila i sve obavila do 8, nisam te vidjela, a baš sam te tražila
    Kako je tvoj pregled prošao?

prava ovčica avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Zna li netko dali se se poslije IVF-a automatski ide na bolovanje, tj. mirovanje i čuvanje trudnoće ako je trudnica full OK..?

črkica avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Znam da je moja kolegica uzela bolovanje i mirovala do bete (koja je na kraju bila pozitivna, mislila se vratiti, ali nije zbog rizične trudnoće)
    Nisam baš pomogla znam, s jedne strane bolje otići i odležati, a s druge možda bolje otići raditi da ti brže prođe vrijeme

prava ovčica avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Ok za bolovanje nakon transfera, to ću definitivno.
    Ali ako ostanem trudna i ako sve bude ok... mogu raditi..?
    Nema neko nepisano pravilo da moram čuvati trudnoću..?

Ja bih rado radila, pa barem do 6-og mjeseca...

Mary123 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

mary...doktor K.je baš onakav kakvog sam zamišljala, onak ozbiljan, al zna ubacit šalu za koju uopće ne znaš da li je šala ili nije. Sve u svemu zadovoljna sam!Ostala sam onak malo iznenađena kad me odmah pregledao i kasnije još obavio uzv, očekivala sam razgovor pa se baš i nisam zrihtala dole, brukica
    Ljudi hodaju pored i oko mene gologuze kao na kolodvoru, al ak njima nije čudno, nije ni meni
    zrinkič...meni su rekli da dođem prije pola 8, ali s obzirom da sam čula da su čekanja duga, čisto lako da se sretnemo... što si rekla da ćeš uzeti za znak raspoznavanja? Puglu? Kaj je to?
    I mene je htio pregledati prvi puta al nije jer sam imala mengu...samo i je prvi puta rekao da suprug napravi ponovno spermiogram i ja bris jer sam imala blagu upalu.to napravili,došli drugi put,napravio pregled i sad sam na listi za 6/12...Jedva čekam.....

črkica avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Mary pa ti čekaš 6.mjesec, brzo će to, vrijeme leti ko ludo... za koji postupak čekaš?
    Zauzeta, kad sam počela čitati forum od početka, nailazila sam na tvoje postove pune ohrabrenja za druge i nade za sebe, pa gdje je to sad nestalo?
    Ajmo, riješi se te ciste i digni glavu, bolje žaliti za nečim što si napravila nego za nečim što nisi, zato u nove pobjede
    ...i očekujem da te vidim ovdje aktivnu! Pusa velika od nas novih i nadobudnih trudilica

zrinkič avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

Ej!!! A Črkica...ja sam došla oko 9 tek!!! Kasum je bio unutra kod sestara....pa sam ih pitala...rekle su da je obavio u jutro..i da više nema ambulantu...da će ga Strelec zamijeniti ili Šprem. Meni je bila Šprem na ultrazvuku......na desnom jajniku je lijepi folikul....sutra ponovno.....i otvaramo košuljicu!!!!

črkica avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Zrinkič baš sam sretna zbog tvog lijepog folikula
    Što ti sad slijedi?
    Ja bila opet danas ujutro, dr.K veli da mu se sviđa i moj folikul na desnom jajniku, nadajmo se da su desni dobitni ovaj mjesec jelda zrinkič

zrinkič avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

sad mi slijedi...sutra ultrazvuk, 12 dan ciklusa. Budući su moje ovulacije 13-14 dan...a to je nedjelja...ja se nadam da će u nedjelju bit odmrzavanje jajnih stanica, pa i oplodnja.

črkica avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Navijamo onda za nedjelju i tvoje eskimiće
    Jaoooo, pa ti si do ljeta trudnica, jupiii

zrinkič avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

bit će kako mora biti!

črkica avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

ajde javi suta kako je prošlo, ja držim fige za tebe!

strategija avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

prava ovčica doktori uglavnom trudnicama poslije ivf-a savjetuju mirovanje ali nema potrebe za bolovanjem ako je sve ok. Nadam se da ne radiš neki fizičko teški posao. Ja sam u uredu ali s prvim ultrazvukom sam otišla na bolovanje jer mi se nije dalo raditi Sve laganini i uživala!
    sirena28 ja sam 21og pa možda onda budemo isti mjesec u postupku ako nas tad stavi na listu
    Cure za folikule ~~~

Mary123 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Mary pa ti čekaš 6.mjesec, brzo će to, vrijeme leti ko ludo... za koji postupak čekaš?
    Zauzeta, kad sam počela čitati forum od početka, nailazila sam na tvoje postove pune ohrabrenja za druge i nade za sebe, pa gdje je to sad nestalo?
    Ajmo, riješi se te ciste i digni glavu, bolje žaliti za nečim što si napravila nego za nečim što nisi, zato u nove pobjede
    ...i očekujem da te vidim ovdje aktivnu! Pusa velika od nas novih i nadobudnih trudilica
    Ma znam da hoće...eto toga brzo....Idem na IVF.Odmah mi je doktor rekao za IVF zbog lošeg suprugovog spermiograma....

Mary123 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Citiraj prava ovčica prvotno napisa Vidi poruku
    Ok za bolovanje nakon transfera, to ću definitivno.
    Ali ako ostanem trudna i ako sve bude ok... mogu raditi..?
    Nema neko nepisano pravilo da moram čuvati trudnoću..?

Ja bih rado radila, pa barem do 6-og mjeseca...
    Pozz...Ma šta se mene osobno tiče ja budem odma na bolovanje ako se dogodi čudo.Jer nijedan poslodavac ti neće zahvaliti na tome šta radiš za njega tih nekih 5-6 mjeseci.A ti kak hoćeš..Nas dvije imamo istu dijagnozu,i u istom smo mjesecu na postupku...Kada ideš po lijekove???

Datum pristupanja
    Apr 2011

Početno

jedno pitanjece.. ako mi netko tko je trenutačno u Petrovoj može pomoći..
    imaju li na humanoj neki kontakt mail , a da nije onaj za centralno naručivanje - jer to mi ništa ne znači-.
    ne mogu ih dobiti telefonom, a bolje bi mi i odgovarala komunikacija mailom. KOnkretno, trebam mail od lječnika ili od sestre ?
    ako slučajno netko ide sutra tamo.. a da se sjeti priupitati, bila bi neizmjerno zahvalna.

Melem33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Curke kako to ide s listama?
    znaci ja sam bila na listi 02/20212 i rekao mi je doci 8.3. tada sma vec imala spontani, koji se dogodio i bila u Petrovoj lezala, sve otislo bez kiretraze i sada cekam prvu M da mu dodjem 7mi dan na UVZ.
    Dok V. mi je tada rekoa da napravim hormone stitnjace, jer sam na euthyroxu i da dodjem , da bi me pogledao na 3D UVZ i da histeroskopija mozda i da idem u IVF, kao sto smo planirali.
    Znači mogu i ja očekivati 5-6mj?
    S obzirom da mi je rekao da ne želi odlagati samnom ,jer mi je prošlo 1g od operacije mioma.

kristina1977 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

Jučer podigla ljekove i sljedeći mjesec startamo! Dobila sam 20 menopura,,jel svi dobivaju menopure u petrovoj ili ovisi od doktora? Da li si same dajete ljekove ili idete na hitnu? Ja si mislim sama davati,a opet strah me da ne pogriješim!

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

evo i ja se upravo registrirala jer u srijedu idem na prvi pregled u petrovu kod prof.Radakovića..Htjela sam se samo informirati o proceduri tog prvog pregleda i trebam li se pripremiti na nešto posebno? Baš nikog ne znam ko je to prošao pa sam odlučila doći tu..:)Ako mi ima tko za pomoći bit ću jako zahvalna...

Konfuzija avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Citiraj milasova8 prvotno napisa Vidi poruku
    evo i ja se upravo registrirala jer u srijedu idem na prvi pregled u petrovu kod prof.Radakovića..Htjela sam se samo informirati o proceduri tog prvog pregleda i trebam li se pripremiti na nešto posebno? Baš nikog ne znam ko je to prošao pa sam odlučila doći tu..:)Ako mi ima tko za pomoći bit ću jako zahvalna...
    Prvi pregled je samo razgovor. Trebaš ponijeti sve nalaze koje imaš (i svoje i od muža/dečka) i oboružati se strpljenjem jer su gužve i čeka se.

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Konfuzija,
    puno hvala na brzom odgovoru..Sve potrebne papire sam prikupila pa se nadam da me neće previše gnjaviti:)

i još nešto ako netko zna..MM je radio spermiogram u poliklinici Vili a ne znam dal će mi to u Petrovoj priznati jer sam neš pročitala da ne priznaju iz druge ustanove..Ima ko iskustva s tim?

tikki avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

Kristina ja mislim da ovisi o procjeni doktora. Ja sam prošle godine dobila gonale. Još malo pa idem po lijekove za postupak u 5. mjesecu i nadam se da će biti gonali... na menopure sam jednostavno loše reagirala.

Ja sam svaki puta lijekove sama davala, stvarno mi nije bilo praktično ići na hitnu ili u petrovu svaki dan i to još oko 5-6. Nije teško, ima i tema na forumu, samodavanje injekcija se zove, pa možeš dosta korisnih tips & tricks naći

miga24 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

Citiraj milasova8 prvotno napisa Vidi poruku
    Konfuzija,
    puno hvala na brzom odgovoru..Sve potrebne papire sam prikupila pa se nadam da me neće previše gnjaviti:)

i još nešto ako netko zna..MM je radio spermiogram u poliklinici Vili a ne znam dal će mi to u Petrovoj priznati jer sam neš pročitala da ne priznaju iz druge ustanove..Ima ko iskustva s tim?
    Prije nisu priznavali spermiograme iz drugih klinika, a mislim da ne priznaju ni sada. Nazovi pa pitaj da budeš sigurna.

črkica avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

milasova, ja sam baš ovaj tjedan bila na prvom pregledu... javiš se sestri i ostaviš nalaze koje imaš, čekaš i onda te pozovu unutra gdje ti napišu tvoju povijest bolesti. Mene je dr pitao koji je dan ciklusa pa s obzirom da sam bila u sredini ciklusa, odmah me pregledao i napravio uzv da provjeri ima li ovulacije. Nakon toga ti kažu što ti slijedi. Uglavnom, nema straha, stvarno mogu reći da su svi srdačni i susretljivi.
    miny ja našla jedino ovo na netu: Ambulanta zavoda za humanu reprodukciju (Glavna zgrada, ambulanta Zavoda za humanu reprodukciju, prizemlje)
    E-mail: predbiljezbe.cef.gin@kbc-zagreb.hr
    Informacije na tel. 01 4604 723

honeybee avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

Evo da se i ja javim na ovu temu.
    Naš sinek je stigao prije par dana i sve pohvale na račun dr. Kasuma, ali i ostalih doktora i sestara na CEF-u!
    Svim curama puno sreće u postupcima i sretne završetke poput našeg

prava ovčica avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Citiraj Mary123 prvotno napisa Vidi poruku
    Pozz...Ma šta se mene osobno tiče ja budem odma na bolovanje ako se dogodi čudo.Jer nijedan poslodavac ti neće zahvaliti na tome šta radiš za njega tih nekih 5-6 mjeseci.A ti kak hoćeš..Nas dvije imamo istu dijagnozu,i u istom smo mjesecu na postupku...Kada ideš po lijekove???
    Radim u uredu, nikakav fizički napor tako da ću najvjerojatnije raditi dok god budem mogla... ili dok mi ne dodije :D
    Upisan nam je 16.05., ali sestra je rekla da se svakako javim čim skupimo sve potrebne nalaze

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Curke,hvala na odgovorima..uopce ne sumnjam da mogu racunati na vas kad cu imati nekih nedoumica jer sam skroz nova u tim vodama pa mi je svaka informacija dobro dosla..
    Črkica,kad si dobila termin za lijekove?
    Honeybee,cestitam od srca na uspjehu i najradosnijoj vijesti koja se ovsje moze procitati!!
    Daj boze vise takvih lijepih vijesti

Konfuzija avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Milasova, mi smo imali spermiogram od privatnika, pa prof. R. nije tražio da ponavljamo kod njih. Dobit ćeš popis pretraga koje trebaš obaviti i to ti je to za prvi put.

Mary123 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Citiraj prava ovčica prvotno napisa Vidi poruku
    Radim u uredu, nikakav fizički napor tako da ću najvjerojatnije raditi dok god budem mogla... ili dok mi ne dodije :D
    Upisan nam je 16.05., ali sestra je rekla da se svakako javim čim skupimo sve potrebne nalaze
    Ma i meni je isto bila tako rekla.ja samo nazvala i ona nije ništa posebno rekla već samo da dođem po lijekove kada mi je rečeno.Pitala je samo jesu svi nalazi ok.Ja idem 7.5 po lijekove

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Ma super ak je tako..imam papu ,briseve i ostalozuu s popisia tak da mislim da imam sve...jedino nemom hormone pa ne znam hoce li me to odmah traziti..a budem vidla ..sve to bu dobro na kraju

Datum pristupanja
    Apr 2012

Početno

Pozdrav svima
    cure, molim vas za pomoć, dragi i ja krećemo u postupak kroz dan-dva kad dobijem mengu,
    imam doma sve inekcije i samo se moramo javiti u petrovu u 17h taj dan kad dobijem mengu.
    muči me to da se dam okladiti da sam od doktora izišla s 2 papira, a na jednom papiru je pisalo kako i koliko inekcija dobivam
    i da mi bez njega neće davati inekcije. znam da sam to sve predala simpatičnoj sestri koja mi je dala sve te silne kutije s inekcijama
    i sad nemam pojma jel taj papir ostao kod nje ili sam ga ja zagubila do doma, u što iskreno sumnjam...
    naravno da je danas nedjelja i da mi se u petrovoj na telefon nitko ne javlja a ne bi htjela sutra doći k njima i da nas otpraše kući...
    dragom i meni je ovo prvi put da idemo na mpo, ne poznamo nikoga tko je išao i jedino gdje se mogu informirati je ovaj forum...
    možda već negdje postoji odgovor na moje pitanje, ali ovako u frci i lagano pod stresom ne mogu ga naći
    hvala unaprijed

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •