Pokazuje rezultate 1 do 50 od 5595

Tema: Potpomognuta u PETROVOJ

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    prava ovčica avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Čitam, pokušavam vas pratiti... ali nekad mi se čini da pišete na švedskom, niš vas ne kužim i to me pravo plaši

Ufff.... ja trebam info o urologu za mm. Sve potrebne nalaze ima sad samo treba na pregled, imate preporuku za urologa..?

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Prava ovcica...potpuno te razumijem jer sam i sama u takvoj situaciji..neki pojmovi su mi skroz strani,ali zato nam je divna roda ru i cure pune podrske tako da cemo se snaci u to ne sumnjam..
    A sto se tice urologa mm inace ide ubpolikliniku cedar..ali u je za postupak dovoljan spermiogram,nisu ga trazili nista dodatno..tak da..

kristina1977 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

Drage curke,ovih dana počinje sa pikanjem,pa imam par pitanja obzirom da ću si sama davati lmenopure. Obzirom da radim jedan dan ujutro,a drugi popodne, a injekcije moram primati između 17 i 18h,da li ju mogu pripremiti ujutro,a piknut se u traženo vrijeme,jer bi mi puno olakšalo da nemoram miješati ampule na poslu! Ovako bi injekciju imala spremnu pa bi sve bilo jednostavnije i brže!

Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Pozdrav kristina1977 i dobro nam dosla
    Sto se tice prijevemenog mjesanja, menopuri se moraju koristiti friski. Ja sam sebe pikala na poslu. Zakljucala bi se u WC sa svojom kutijicom, zmuckala sve sto treba i piknula se.
    Probaj pitati sestre u petrovoj da ti daju otopala od gonala, oni se nalaze u inekciji pa je zgodnije za koristit od menopurovog otapala.

prava ovčica avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Citiraj milasova8 prvotno napisa Vidi poruku
    Prava ovcica...potpuno te razumijem jer sam i sama u takvoj situaciji..neki pojmovi su mi skroz strani,ali zato nam je divna roda ru i cure pune podrske tako da cemo se snaci u to ne sumnjam..
    A sto se tice urologa mm inace ide ubpolikliniku cedar..ali u je za postupak dovoljan spermiogram,nisu ga trazili nista dodatno..tak da..
    Ma užasno me strah da ću ja nešto zabrljati, zaboraviti, pogrešno shvatiti, a zapisujem sve redom.... ufffff, ode pritisak...
    Mi odlučili na Rebro kod urologa, valjda će nas primiti kroz nekih 20-ak dana.
    I sad to sve veže sto pitanja, ak mm dobije nekakvu terapiju smije li ju piti bez odobrenja doktora iz Petrove??
    A što je sa mnom, ja sam dobila svoje nalaze (CB, hormoni), trebam li ja sa svojim nalazima kod svog ginekologa?
    Jer ak nešt nije u redu možda i meni treba nekakva terapija?
    Ili čekam termin u Petrovoj da tamo doktor sve čekira?

Ma lost and confused...

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •