Pokazuje rezultate 1 do 50 od 5595

Tema: Potpomognuta u PETROVOJ

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    kristina1977 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

Danas dobila M,od sutra sam pikalica,nadam se da će sve dobro proći budući da ću si sama davati injekcije. 8dan moram se pojaviti u petrovoj,dali trebam nositi kakvu uputnicu ili ne?

bili avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Citiraj kristina1977 prvotno napisa Vidi poruku
    Danas dobila M,od sutra sam pikalica,nadam se da će sve dobro proći budući da ću si sama davati injekcije. 8dan moram se pojaviti u petrovoj,dali trebam nositi kakvu uputnicu ili ne?
    Draga Kristina1977 ja sam bila u ponedjeljak prvi puta na ultrazvuku na 7dan ciklusa, nisam trebala nikakvu uputnicu samo dođeš i veliš tamo sestri Ivi da si došla na prvi ultrazvuk i da ti je 8 dan ciklusa (tako sam barem ja), došla sam oko 8 pa sam malo čekala ali ništa strašno, nakon toga poslali me vaditi krv za estradiol i tamo sam bila brzo gotova stvarno. Držim ti palčeve za pikanje i ja sam to radila sama (još samo danas i sutra štoperica), nije tako strašno kako sam mislila s obzirom da nisam mogla vidjeti igle ali sve za viši cilj. želim ti puno puno sreće
    A i ja imam pitanje s obzirom da sam zaboravila pitati sestru Irenu - danas imam zadnji decapeptyl i 1 gonal, sutra navečer u 21.30 štoperica i ponedjeljak prije 8 u punoj spremi sa dragim u petrovu, znači sutra u 17:00 nema više decapeptila i gonala to je danas to? Molim vas za pomoć petak je i već kasno i nemogu nikog dobiti telefonom. Puno hvala unaprijed.

Snekica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Citiraj bili prvotno napisa Vidi poruku
    A i ja imam pitanje s obzirom da sam zaboravila pitati sestru Irenu - danas imam zadnji decapeptyl i 1 gonal, sutra navečer u 21.30 štoperica i ponedjeljak prije 8 u punoj spremi sa dragim u petrovu, znači sutra u 17:00 nema više decapeptila i gonala to je danas to? Molim vas za pomoć petak je i već kasno i nemogu nikog dobiti telefonom. Puno hvala unaprijed.
    Ako ti nije drugačije rečeno, onda ne. I meni je bilo tako u Petrovoj. Na dan štoperice samo štoperica. Sretno!

bili avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Citiraj Snekica prvotno napisa Vidi poruku
    Ako ti nije drugačije rečeno, onda ne. I meni je bilo tako u Petrovoj. Na dan štoperice samo štoperica. Sretno!
    da tako sam i mislila, ma mislim da mi je čak i rekla ali moje uzbuđenje je raslo pa sam se sva smotala puno puno hvala!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •