Danas dobila M,od sutra sam pikalica,nadam se da će sve dobro proći budući da ću si sama davati injekcije. 8dan moram se pojaviti u petrovoj,dali trebam nositi kakvu uputnicu ili ne?
Danas dobila M,od sutra sam pikalica,nadam se da će sve dobro proći budući da ću si sama davati injekcije. 8dan moram se pojaviti u petrovoj,dali trebam nositi kakvu uputnicu ili ne?
Draga Kristina1977 ja sam bila u ponedjeljak prvi puta na ultrazvuku na 7dan ciklusa, nisam trebala nikakvu uputnicu samo dođeš i veliš tamo sestri Ivi da si došla na prvi ultrazvuk i da ti je 8 dan ciklusa (tako sam barem ja), došla sam oko 8 pa sam malo čekala ali ništa strašno, nakon toga poslali me vaditi krv za estradiol i tamo sam bila brzo gotova stvarno. Držim ti palčeve za pikanje i ja sam to radila sama (još samo danas i sutra štoperica), nije tako strašno kako sam mislila s obzirom da nisam mogla vidjeti igle ali sve za viši cilj.želim ti puno puno sreće
![]()
A i ja imam pitanje s obzirom da sam zaboravila pitati sestru Irenu - danas imam zadnji decapeptyl i 1 gonal, sutra navečer u 21.30 štoperica i ponedjeljak prije 8 u punoj spremi sa dragim u petrovu, znači sutra u 17:00 nema više decapeptila i gonala to je danas to? Molim vas za pomoć petak je i već kasno i nemogu nikog dobiti telefonom. Puno hvala unaprijed.