Stranica 27 od 112 PrviPrvi ... 1725262728293777 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 1,301 do 1,350 od 5595

Tema: Potpomognuta u PETROVOJ

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Prava ovcica,
    Dali ste dobili indikaciju od MPO doktora za posjet urologu? Jer kazem ti da moj bije bio uopce kod urologa nakon spermiograma a moj MPO doktor me nije nista ni trazio..sad ne znam,da li je obvezan pregled urologa ili...?
    A ako su ti brisevi gotovi najbolje da s nalazima odes kod svoje ginekologice..meni je moja rekla da buduci da su moji nalazi uredni da muz ne mora raditi nikakve briseve..
    Stvarno sve to zbunjuje..
    Bit ce sve ok,snaci cete se ne sumnjam

prava ovčica avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Jep... dr sve fino napisao što trebamo odraditi, ja samo hormone i CB, a mm sve i svašta pa sa svim nalazima
    urologu. No vjerujem da je to sve individualno, mm je imao operacije kao mali pa vjerojatno zato...
    Znači trebala bi ginekologu... da, lakše se naručiti kod presidentea Josipovića neg kod ove moje, ali budem probala.

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

A ako su ti nalazi uredni onda ne moras..
    Ovisi,ja nisam mogla izdrzat cut misljenje pa sam otisla...

Melem33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Vratila se iz petrove bogatija za hrpu gonala, cetroide i ovitrele...
    E sada, gonale cu primati 2komada, kao da nije potpuno stimulirani...
    Ja sam bila uvjerena da idem bez stimulacije,a sada ovak ne znam na kaj idem...polustimulirani?

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

To je stimulirani, samo kratki protokol. 2 Gonala dnevno je uobicajena pocetna doza. Sretno!!!

strategija avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Znači Melem33 krećeš! Držim figice, sretno!!!

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Melem33, sretno!!!!

Melem33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Aha krecem,
    Kada je sestra izvadila van kutije s injekcijama,jedna hrpetina i jedna manja, ja pokupila manju i krenula, a sestra zamnom i ova je vasa...ja onako blam, zar sve to?
    Prvo mi jedna doktorica htijela dati 3komada gonala dnevno, ali dosao moj V. i rekao da samo 2.

Eto..sto me sve ceka....

kristina1977 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

Danas dobila M,od sutra sam pikalica,nadam se da će sve dobro proći budući da ću si sama davati injekcije. 8dan moram se pojaviti u petrovoj,dali trebam nositi kakvu uputnicu ili ne?

bili avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Citiraj kristina1977 prvotno napisa Vidi poruku
    Danas dobila M,od sutra sam pikalica,nadam se da će sve dobro proći budući da ću si sama davati injekcije. 8dan moram se pojaviti u petrovoj,dali trebam nositi kakvu uputnicu ili ne?
    Draga Kristina1977 ja sam bila u ponedjeljak prvi puta na ultrazvuku na 7dan ciklusa, nisam trebala nikakvu uputnicu samo dođeš i veliš tamo sestri Ivi da si došla na prvi ultrazvuk i da ti je 8 dan ciklusa (tako sam barem ja), došla sam oko 8 pa sam malo čekala ali ništa strašno, nakon toga poslali me vaditi krv za estradiol i tamo sam bila brzo gotova stvarno. Držim ti palčeve za pikanje i ja sam to radila sama (još samo danas i sutra štoperica), nije tako strašno kako sam mislila s obzirom da nisam mogla vidjeti igle ali sve za viši cilj. želim ti puno puno sreće
    A i ja imam pitanje s obzirom da sam zaboravila pitati sestru Irenu - danas imam zadnji decapeptyl i 1 gonal, sutra navečer u 21.30 štoperica i ponedjeljak prije 8 u punoj spremi sa dragim u petrovu, znači sutra u 17:00 nema više decapeptila i gonala to je danas to? Molim vas za pomoć petak je i već kasno i nemogu nikog dobiti telefonom. Puno hvala unaprijed.

Osoblje foruma BigBlue avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Linalena više nije u mogućnosti voditi listu koju je preuzela geceta, a ja ću uskočiti gdje i kad mogu.

S obzirom da su se i kod naše gecete promijenile okolnosti, pa će imati puno manje vremena i nije u mogućnosti pratiti vas po svim pdf-ovima klinika, lijepo vas molim da joj pomognete i da se za uključivanje na liste javite na odbrojavanje ovdje: http://forum.roda.hr/threads/72927-Odbrojavanje-2-2012.

Hvala!

Snekica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Citiraj bili prvotno napisa Vidi poruku
    A i ja imam pitanje s obzirom da sam zaboravila pitati sestru Irenu - danas imam zadnji decapeptyl i 1 gonal, sutra navečer u 21.30 štoperica i ponedjeljak prije 8 u punoj spremi sa dragim u petrovu, znači sutra u 17:00 nema više decapeptila i gonala to je danas to? Molim vas za pomoć petak je i već kasno i nemogu nikog dobiti telefonom. Puno hvala unaprijed.
    Ako ti nije drugačije rečeno, onda ne. I meni je bilo tako u Petrovoj. Na dan štoperice samo štoperica. Sretno!

bili avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Citiraj Snekica prvotno napisa Vidi poruku
    Ako ti nije drugačije rečeno, onda ne. I meni je bilo tako u Petrovoj. Na dan štoperice samo štoperica. Sretno!
    da tako sam i mislila, ma mislim da mi je čak i rekla ali moje uzbuđenje je raslo pa sam se sva smotala puno puno hvala!

bili avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Citiraj Melem33 prvotno napisa Vidi poruku
    Aha krecem,
    Kada je sestra izvadila van kutije s injekcijama,jedna hrpetina i jedna manja, ja pokupila manju i krenula, a sestra zamnom i ova je vasa...ja onako blam, zar sve to?
    Prvo mi jedna doktorica htijela dati 3komada gonala dnevno, ali dosao moj V. i rekao da samo 2.

Eto..sto me sve ceka....
    draga Melem33 tako sam i ja slično odigrala kad sam vidjela cijelu hrpetinu koju je izvadila mislim da mi se tisuću upitnika prikazalo iznad glave a sad od svega toga ostala mi samo 2 gonala i 1 decapetpyl ostalo sve završilo u trbuščiću koji trenutno izgleda ko sito sa svim tim točkicama po sebi sretno!!!!!

kristina1977 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

Evo obavila i ja prvo pikanje,nije bilo ni tako strašno,zapravo vrlo jednostavno. Da li uvijek mora biti u isto vrijeme,ili koja minuta prije ili poslije?

Datum pristupanja
    Apr 2012

Početno

Bokic curke! Procitala sam sve vase postove od prve do zadnje stranice, fantasticno je kako sve izgleda ljepse I jednostavnije kad citam kako se savjetujete i pomazete si... Ja se spremam prvi put na IVF, narucena u 10. mj. kod dr. Streleca. Godine su me "stisle"(41) pa sam u uzasnom strahu kako to sve bude islo. MM i ja se vec 8 godina intenzivno "trudimo" ali nista. Nedavno sam imala tuboovarijaski apsces i doktor mi je na zadnjoj kontroli rekao da sad vise nemamo sto cekati nego pravac - IVF. Citam vase postove i nekako mi je lakse...

tikki avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

Pa koja minuta ne igra baš neku ulogu... Meni su rekli unutar nekih pola sata - sat da bi trebalo se pikati, tako da se ja toga držim

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Sneki41, dobro nam dosla!! Evo,mi smo.isto u 10 mj.u postupku oa eto Mozda se i sretnemo..
    Sretno!!!!

Melem33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Bili
    Super mi je kada citam kako vam to pikanje samo tako ide..pa lakse cekam svoje prvo.
    Jesi t i dobila taj dec...koji spominjes,meni na papiru pise,ali su se predomislili,pa krecem 2dc i imam te gonale..ok.to mi jasno, ali sto radim s ceTrotidom, imam 4komada i ne pise nista, doduse papir po danima je kod njih,jer imed na pikanje k njima.
    ??

bili avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Citiraj Melem33 prvotno napisa Vidi poruku
    Bili
    Super mi je kada citam kako vam to pikanje samo tako ide..pa lakse cekam svoje prvo.
    Jesi t i dobila taj dec...koji spominjes,meni na papiru pise,ali su se predomislili,pa krecem 2dc i imam te gonale..ok.to mi jasno, ali sto radim s ceTrotidom, imam 4komada i ne pise nista, doduse papir po danima je kod njih,jer imed na pikanje k njima.
    ??
    ako ideš na pikanje k njima onda će ti oni sve objasnit tamo, ja sam dobila jedan papir sa rasporedom sa sobom s obzirom da sam iz Varaždina i rekla sam da ću u Varaždinu primati injekcije odnosno davati si ih sama nakon što vidim kako to ide. stvarno ne znam za taj lijek jer ga ja nisam imala. ako uzimaš lijekove sa sobom uzmi i taj pa će ti sve objasniti. Inače pišem ti iz kreveta, moja apiracija je danas bila dosta bolna, nisam inače cendrava ali moram priznati da sam pustila i suze. Ali izvadili su 6 lijepih jajašca pa se isplatilo i vidjeti ćemo sutra oko 10 kako stvari stoje. Samo nek se oni lijepo tamo u lab-u druže i vole sa suprugovim spermićima kroz noć pa da dočekam dobre vijesti sutra Imala sam odlično društvo u sobi i ako su cure ovdje na forumu ovim putem hvala im za svaku riječ ohrabrenja.

Mary123 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

ako ideš na pikanje k njima onda će ti oni sve objasnit tamo, ja sam dobila jedan papir sa rasporedom sa sobom s obzirom da sam iz Varaždina i rekla sam da ću u Varaždinu primati injekcije odnosno davati si ih sama nakon što vidim kako to ide. stvarno ne znam za taj lijek jer ga ja nisam imala. ako uzimaš lijekove sa sobom uzmi i taj pa će ti sve objasniti. Inače pišem ti iz kreveta, moja apiracija je danas bila dosta bolna, nisam inače cendrava ali moram priznati da sam pustila i suze. Ali izvadili su 6 lijepih jajašca pa se isplatilo i vidjeti ćemo sutra oko 10 kako stvari stoje. Samo nek se oni lijepo tamo u lab-u druže i vole sa suprugovim spermićima kroz noć pa da dočekam dobre vijesti sutra Imala sam odlično društvo u sobi i ako su cure ovdje na forumu ovim putem hvala im za svaku riječ ohrabrenja.
    Bili Čestitam ti na svemu do sada...To je lijepi broj jajašaca...Sutra nam obavezno javi kako je prošlo...Sretno...Ja sam još u isčekivanju,al eto i toga...

Mary123 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Cure može pomoć....Kad ja idem na punkciju dali mora suprug imati kakvu uputnicu za sebe il dobije tamo???Hvalaaaa

tikki avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

Mary123, tvoja uputnica sve pokriva. TM ćel dobiti neku internu plavu uputnicu s kojom ide dati uzorak

Melem33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Bili...
    Hrabrosti jedna...
    Jedva cekam da cujem sto se dlje dogadja s tvojih 6 velicanstevnih.
    Kako si?
    Reci mi tko radi aspiraciju, tvoj dok ili biolog?
    Inace, drustvo u sobi je uvijek najveca potpora.

Melem33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Htv2 curke

Datum pristupanja
    Apr 2012

Početno

Sad sam dosla doma, kaj je bilo na Htv2?

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

In medias res,rasprava o novom prijedlogu zakona o MPO

Datum pristupanja
    Apr 2012

Početno

Odgledala! Strasno, vise od pola emisije "embrij Kreso" mlati li ga mlati...

bili avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Evo javljam friške novosti kako kaže Melem33 od mojih 6 veličanstvenih 3 su oplođena i za sada se lijepo razvijaju. Sutra oko 10 moram zvati da vidimo kad će biti transfer Uh na pravom smo putu za sad još da me prestane boljeti trbuh od aspiracije bilo bi super ))))

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Draga bili,sretno!!!
    To je jako lijepa vijest..navijam za trojceke..

Melem33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Evo javljam friške novosti kako kaže Melem33 od mojih 6 veličanstvenih 3 su oplođena i za sada se lijepo razvijaju. Sutra oko 10 moram zvati da vidimo kad će biti transfer Uh na pravom smo putu za sad još da me prestane boljeti trbuh od aspiracije bilo bi super ))))
    weeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
    najslađe vijesti danas.

Bili šapni mi, tko radi aspiraciju?
    Please..

Osoblje foruma Kadauna avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

Dođite u ZG 28.04. na ovu akciju ZAJEDNO ZA PLODNOST koja se tiče upravo vas i svih nas:

ajmo cure i dečki pokazati svoje neslaganje sa zakonom, ajmo pokazati da nas NEPLODNE ima, ajmo dati neplodnima podršku!

akcija ZAJEDNO ZA PLODNOST JE u subotu, 28.04. u ZAgrebu/Trg Bana Jelačića + Cvjetni Trg, daljnje pojedinosti ovdje:

http://forum.roda.hr/threads/73032-A...reb-28-04-2012

i šaljite na facebook, šaljite obavijest mailovima, povedite mame, tate, bake, sestre, braću, prijatelje, kumove, susjede......

kristina1977 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

Danas mi je 4dan kako primam menopure,ali ja nemam nikakvih simptoma,da li je to normalno? Brinem se da lijekovi ne djeluju!

bili avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Melem33 meni je aspiraciju radila visoka doktorica s dugom plavom kosom prezime počinje s J, predstavila se ali ja sam bila sva zbunjena pa nisam zapamtila nažalost prezime, pa nek mi netko pomogne tko zna prezime..jako je draga bila stvarno ko i svi u sali uz riječi ohrabrenja i potpore i držanja za ruku. ekipa za 10
    Kristina1977 ja sam krenula 25dc sa decapeptylom i zapravo osim jačih bolova prvi dan menstruacije nisam imala nikakvih promjena ili simptoma sve do 7 dana ciklusa kad sam počela osjećati napuhavanje trbuha i lagana pikanja u jajnicima. Muž veli da sam imala promjene raspoloženja ali ja se toga ne sijećam

tikki avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

Kristina, ne brini... ja sam jednom vrlo rano osjetila zatezanje u jajnicima, a jednom tek koji dan prije punkcije, a oba puta sam ok reagirala. 5 dc je još rano za neke simptome, folikulići su još mali.

Melem, aspiraciju radi doktor. Cure su mi rekle da vrčić radi obično svojim pacjenticama (to nije provjerena info), a drugi doktori se obično dogovore pa radi tko je dežuran ili tako nekako.

Melem33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Thnx cure,
    Voljela bi da mi je radi Vrcic.
    Postojale su 3 teske situacije u mom zivotu kada sam pokucala tom doktoru na vrata, doslovce pala s neba i tada je prvo bio covjek, a onda doktor.
    Tako da je polozio onaj najbitniji test kod mene, a to je povjerenje.
    Ok, povjerenje i cinjenica da niti jedan dok nema tako njeznu ruku, pomaze.

bili avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

prema mojem iskustvu muški ginekolozi su uvijek bili nježniji nego žene....neznam zašto je to tako barem bi one trebale znati kako se osjećamo....

bili avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Drage moje suborke, upravo sam saznala da se moje mrvice drže i da je sutra transfer ne znam dal sam više sretna ili me je sve više strah )))

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Juupiiii!!! Bili!!!
    Budi sretna,vesel bez straha,misli pozitivno i bit ce ok..

Melem33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Bili
    Cekamo sutrasnje vijesti...

strategija avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Ma baš gledam na odbrojavanju pa vidim da Petrova nema niti jednu trudnicu ove godine. To stvarno nije uredu...
    Bili sretno sutra!

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Ajmo Petrova!!! U napad za prvu trudnicu u 2012..
    Nemojte mene cekat do 10 mj..hehehe

Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

bili držim fige!
    mi sutra idemo vaditi betu, pa bi mogli malo promijeniti statistiku.

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Ayan

Mary123 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Citiraj tikki prvotno napisa Vidi poruku
    Mary123, tvoja uputnica sve pokriva. TM ćel dobiti neku internu plavu uputnicu s kojom ide dati uzorak
    Hvala tikki. A kada otvaram košuljicu?
    Bili Tebi želim puno sreće....Ja se nadam tvome uspjehu i drago mi je zbog tebe,čekamo vijesti....Ostatku cura želim svu sreću ovoga svijeta i da sve prođe uspješno.

Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Citiraj Mary123 prvotno napisa Vidi poruku
    Hvala tikki... A kada otvaram košuljicu?...
    meni su otvorili kad sam prvi puta išla na folikulometriju, nosila sam kopije sve prikupljene dokumentacije + uputnica za bolničko liječenje, i onda su mi otvorili košuljicu.
    također su me tražili jedino da zadnji nalaz od doktorice kod koje idemo na mpo bude original, i taj nalaz su mi vratili zajedno s otpusnim pismom na dan inseminacije.
    Posljednje uređivanje od Ayan : 26.04.2012. at 12:47

bili avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Pozdrav svima, ja sretno stigla kući s tri mrvice na mjestu sve je prošlo u najboljem redu, stvarno transfer je totalno bezbolan, prođe i prije nego shvatiš što se zapravo događa. Ayan šaljem veliko za veliku betu i popravak naše statistike, mi vjerujemo u tebe
    Od svih 6 jajnih stanica 2 su bile prezrele, 1 je bila malo deformirana ali 3 su bile super i te mrvice su sad u meni. Nadam se da će se održati...ma barem jedna ako Bog da.... pusa

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Bili,cuvaj svoje mrvice!!

Upravo sam dobila nalaz AMH, 3,4 ug/ L.
    Molim Vas jel to dobro ili lose?

tikki avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

Milasova, 3,4 nije baš naj naj... upućuje na smanjenu rezervu JS, čemu može biti posljedica da se stimulacijom ne dobije baš puno JS. Ima tema na potpomognutoj baš o AMH, pa da tu nezachatavamo javi se tamo (a i cure imaju dosta iskustvapa će ti znati više reči).

Bili, sretno!

Mary123, meni su jednom otvorili na prvoj folikulometriji, ostale pute ranije (sad su mi otvorili kad sam po lijekove došla) jer sam imalansve uputnice imdokumente sa sobom.

tikki avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

Hm, sad sam skužila da su u pitanju ug/l a ne pmol... tak da možda i nije zapravo loše. Moj nalaz je bui u pmol pa su drugačije referentne vrijednosti.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •