Bab, došla sam da ti poželim puno sreće i da ovaj put skačemo svih 9 mj.! Mislim na tebe!!!
Ostalima u akciji također sretno!!!
Bab, došla sam da ti poželim puno sreće i da ovaj put skačemo svih 9 mj.! Mislim na tebe!!!
Ostalima u akciji također sretno!!!
Nadam se da će tvoja beta biti velika, ja se iskreno od jučer navečer svojoj ni ne nadam jer su počeli bolovi ogromni u trbuhu i grčevi..mislim da vještica najavljuje svoj dolazak u velikom stilu..ako neću prokrvarit do sutra, idem na vađenje bete...nekako sam si raspoloženjem u skladu s vremenom vani...![]()
Bili moja nemoj tako!! Budi mi sretna i pozitivna a to su ti bas simptomi trudnocetak da glavu gore i uzivaj sa svojim mrvama
Zasto kad imamo takve simptome odmah smo sigurne da je vjestica "na vratima"? Uh! Sad ce nas Bili razuvjeriti! Bili drzi se, rekli smo samo pozitiva! veeelika pusa!!!
bili draga i mene ti buba bušica ne stalno ali tu i tamo pa onda odvali krvnički minutu i onda nestane sva ta bol...ma sve je to normalno...drži se pusa![]()
dan, krenuo neki spoting, toliko sitan da ajde , pozurujem da dodje, tako da mogu reci sutra da mi je 2dc i da krenem
Eto, toliko o nestrpljivosti![]()
Pozz cure...Evo ja stigla iz Zagreba sa 25 gonala...Doktor kaže da sam mlada pa mi nije puno davao a sada ćemo vidjeti učinak...Sada jedva čekam da dođe vještica!Još mjesec dana...grrrr
Ma ja sam dobila svašta neznam točno koliko gonala, ja sam prve dane krenula po 3, pa onda po 2, dobila sam cijeli veliki zapakirani paket, i 2 i pol kutije decapeptyla i štopericu sve u svemu prava mala ljekarna. Ja ću svoju betu vjerojatno vaditi sutra, nekako nemam više strpljenja čekati do četvrtka.![]()
Bili,ocekujem ogromnu betu sutra![]()
bili, jesu prestali "simptomi"? drzimo fige za betu...
Puno, puno hvala svima, simptomi su onako onako, malo zaboli pa opet pusti, ma neznam ni sama više....ali s obzirom da sam na poslu vrijeme brže prolazi i manje se zamaram s timbiti će kako treba biti....mislim velika beta hahahahaha
idem popodne pa ću Vam javiti naravno kad saznam rezultat.
Kristina1977 kako si ti? ništa ne pričaš kako je prošao transfer...
Bili, samo hrabro! Svi cekamo s tobom....![]()
Transfer je prošao OK,malo sam odležala i krenula dalje koda ništa nije bilo. Bolova nemam(za sad),a od simptoma su prisutne samo bolne grudi(nadam se da je to dobar znak). Transfer je radio doktor Čanić i imam samo riječi hvale za njega. Embriolog je rejao da su vratiti jedan odličan embrij ali nisu rekli koliko stanica pa ništa neznam,a pošto je bila subota otpusno pismo će mi poslati poštom! Danas mi je 3DPT i još imam pun za izgurati do pozitivne beteJoš ovaj tjedan GO,a onda se vraćam na posao!
Da li su vama na transferu govorili koliko stanični su vam zameci?
Jutros vadila progesteron.2dc
Rekli su mi javit se iza 13h da ce mi reci sto dalje.
Na popisu su mi 2gonala danas u 17h.
A sad ne znam sto ce biti kad nazovem.
Aha moraš zvati tamo za nalaz i onda će ti reći da li pikaš?ako sam ja dobro shvatila....
Cure pomagajte!
Psiholog i pravnik.. ja sam nekako mislila da ćemo to sve odraditi na Šalati, ali ne.
Prvo idemo sa uputnicama za psihologa na Rebro kod Dr Ladike pa onda na Šalatu kod pravnika
koliko meni na kraju treba uputnica??
naručeni za sutra, a ja totalno izgubljena, nije li to sve trebalo biti na jednom mjestu,
tj... jesam li ja to sve dobro shvatila, išao netko na Rebro pa na Šalatu??
Evo mi smo isli u obiteljski centar i tamo obavili i jedno i drugo,ali sigirno ti znam da ti treba uputnica samo za psihologa,a sad dali su oni na razlicitim ili istim lokacijama to ti ne znam rec
jooooj... kako sam ja fulala taj obiteljski centar.
Na forumu nalazim samo info o pravniku i psihologu na jednom mjestu (u mom slučaju Šalati)...
A nema mi druge nego sutra ranije na Rebro, pa ako su nas krivo uputili bris na Šalatu..
Uf uf uf... što bliže termin u nas sve više komplikacija![]()
prava ovčica,meni piše na onom popisu šta mi je sve potrebno za IVF gdje mogu obavit ta savjetovanja,čini mi se da piše Šalata..ali sad nemam taj papir kod sebe,doma mi je..
Pa da... i ja imam taj papir i piše Šalata, srijedom od 10 - 13h, pravnik i psiholog,
ali kad sam nazvala da se naručim, prvo Rebro dr. Ladika pa onda na Šalatu.
Nit znam kod kojeg pravnika ni di... teta rekla samo dođite kad riješite Rebro.
Ne se zivcirati, sve ces u hodu saznati ovcice.
Eto, dobih nalaz, progesteron je ok i danas dobivam prva dva gonala u 17h.
Melem, jesi ti prvi puta u postupku? Zašto si vadila progesteron 2. dc, ne vadi li se on nakon ovulacije tek?
Konfuzija i ja sam vadila sve hormone na 2dc kad sam prikupljala nalaze pa i progesteron...a ne znam...inače vadila sam krv danas i dobila rezultate .....moja beta na 12dpt iznosi 848sad ću opet u četvrtak da vidim točno kako je na 14 dan pa da javim u Zg, hvala Vam svima na pozitivi
![]()
Bili!!!!! Cestitam od srca!!!! Pa to su dvojceki?!
Uzivaj samo i mirnu trudnocu zelim
Bili,to je iz prve?
je,je iz prvejoooj strah me veseliti se, sad opet jedva čekam četvrtak da vadim ponovo krv...ko bi rekao da ću se ja tome veseliti
![]()
Bili veseli se!! Ovo je najradosnija vjest!! Ja sam sretn jako zbog vas,bravo!!
Bili mislim da nemaš razloga za strah jer beta za 12d ti je fenomenalna! Čestitam![]()
Joj baš mi je drago Bili,nadam se da ću krenuti tvojim putem,nemogu ti opisati koliko se radujem!
Jesi imala kakve simptome?
Bili beta ti je prekrasna! Moglo bi to biti i dvije mrvicekoliko su ti zametaka vratili?
Ovčica, koliko se sjećam mislim da za pravnika ne treba uputnica, mi smo to na šalati u onoj zgradi najbliže rampi išli. Samo smo pokucali na vrata nakon psihologa (tak su nam rekli).
Melem sretno s pikicama.
Puno hvala svima!! Kristina1977 i ja se nadam da ću ugledati uskoro tvoju veliku betu, tikki vratili su mi 3 zametkaa i genetski imam predispozicije za višeplodnu trudnoću jer tata i stic su bili blizanci
ne bunim se samo neka su mi živi i zdravi
![]()
Bili jupiii!!! Fantasticno! Sad samo mirno cekaj sljedecu betu...i samo pozitiva!!! Pusa!
dr ladika je tek od nedavno na rebru. selili su ih sa salate ali ocito ta informacija nije naznacena i na onom papiru kaj se dobije. za nju je potrebna uputnica za pravnika naravno da ne ( pravnik nije doktor jel...).
Jupi!!! bili čestitam!! Super je čitati lijepe vijesti!! školski do kraja želim!!
Daklem... bila danas pa evo info za buduće početnice:
- trebaju vam dvije uputnice (za vas i muža)
- faksirati uputnice na 48 11 703
- nazvati sutradan 23 76 390 i tražiti termin
- prvo se ide psihologu na Rebro (nije više sve na Šalati) na ugodan razgovor
- doktorica ispiše nalaz, vratite kartone na šalter i idete dalje
- sljedeća stanica Šalata (zgrada preko puta Medicinskog fakulteta)
- tamo tražite pravnicu Horvat (ili koga vam već kažu)
- pravnica ispiše potvrdu, nasmije se s vama kako je to zapravo besmisleno (te potvrde)
- i gotovo....
Mi smo riješili sve nalaze koje su nas tražili i sljedeću srijedu trebamo u Petrovu, ali mislim da će nam
odgoditi postupak jer neki doktori u Vinogradskoj nisu zaslužili da se tako zovu i nisam dobila sve nalaze koje su
u Vinogradskoj naknadno tražili.. Hladno mi je doktorica rekla da nesmijem na postupak dok ne provjeri nešto i
da će ona to po hitnom postupku i onda ništa. Onda ja dva tjedna nju tražim, zovem i ona ništa, a kad sam ju
napokon dobila - ona se mene ne sjeća....
Neznam jednostavno što reći dr u Petrovoj, zabrljala sam...
Prava ovcice, nisi ti nista zabrljala, ak je netko zabrljao onda je to doktorica koja nije odradila svoj posao, koju si nazivala i trazila 2 tjedna i na kraju te se ne sjeca... Sve tako lijepo objasni i kad dodjes u Petrovu, nemoj si nista predbacivati...
ovčico,
što ti nedostaje ili da te pitam što imas?
ja sam svoje papire predala prije 2 tjedna, u postupku sam, znam gdje ih predaješ i mozda ti mogu pomoći.
Čovjek bi rekao da su 4 mjeseca i više neg dovoljna za skupiti sve nalaze, ali kad
vas u 2 mj naruče za 5... e tu počinju problemi.
Trebala sam nešto napraviti, istući ju, u najmanju ruku
Sve ću ja objasniti, ali neće me niti doktor pustiti u postupak dok nju ne riješim.
Imao netko sličnih iskustava, hoće me odgoditi za par tjedana dok ne dobijem
nalaze ili to ide automatski na duze vrijeme?
Zbunjujes me..
Znaci, ti ides u Petrovu, imas sve nalaze koji trebaju s popisa?
Kakve veze ima Vinogradska?
Kakv nalaz ti nedostaje?
Bili Čestitam ti od srca....Samo hrabro dalje...Moja mama je trojka pa postoji mogućnosti i kod mene da budu blizanci....Sretnooooo
Ja sam danas zvala Salatu za psihologa i pravnika, nije vise onaj broj s papira iz Petrove nego automat izvergla novi broj. Tamo vele da faksiras uputnicu za psihologa, za pravnika ne treba (moze biti jedna s oba imena tj. zajednicka) i onda sljedeci dan zvrcnes da ti daju termin...vec mi se sad cini komplicirano a tek kad krenemo k jednom na Rebro pa k drugom na Salatu...ajoj! Nego curke, gdje ste vi radile one cervikalne briseve, jel to kod vaseg ginica ili treba u Petrovu? Moj ginic je neki smotan tip, kaj god ga pitam - nema pojima...