Stranica 30 od 112 PrviPrvi ... 2028293031324080 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 1,451 do 1,500 od 5595

Tema: Potpomognuta u PETROVOJ

Melem33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Ja sam isto, u jednom jutru bez uputnice obavila u obiteljskom u Preobrazenskoj.
    Parkirali u garazi Cvjetnoga i za 45min pili kavu, s dobivenim papirima na suncu.
    Papire predala , u postupku sam i sve ok.
    Tako da ukoliko imate sumnje da vam papiri nece iz obiteljskog biti prihvaceni, nema straha, nisam ni prva, a ni zadnja, kao sto vidite po curama.

prava ovčica avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Citiraj Melem33 prvotno napisa Vidi poruku
    Zbunjujes me..
    Znaci, ti ides u Petrovu, imas sve nalaze koji trebaju s popisa?
    Kakve veze ima Vinogradska?
    Kakv nalaz ti nedostaje?
    Imam sve nalaze koje je dr iz Petrove tražio, ali ne napomenuh da imam čvorove u štitnjači i to svake godine
    kontroliram - pregled, UZV i hormoni (koji mi btw trebaju i za Petrovu) i sve dosad bilo sve ok. Međutim, sad sam
    dopala u ruke nekoj novoj doktorici koja sumnja na nešto i fino me uplašila kako ja ne smijem u postupak dok ona
    to ne provijeri, kako nesmijem ostati trudna, ona će to po hitnom postupku riješiti... to je bilo 24.04.
    Otada ja nemogu doći do nje... dobila ju jednom da bi mi bezobrazno odbrusila da tko sam ja da ju vijam po bolnici...

Nemogu vam objasniti koliko mi je muka od doktora i svega što mi se događa.
    Možda je i bolje da mi dr u Petrovoj odgodi postupak jer sam pod tolikim stresom da to možda nebi bilo niti zdravo..

Datum pristupanja
    Apr 2012

Početno

Draga ovcica, bas imas peh s tom doktoricom...al nemoj klonuti duhom, sve im lijepo objasni u Petrovoj, bude ti doktor najbolje rekao kako dalje... I nemoj se zivcirati, sve se dogadja s razlogom, tako ja sebi uvijek kazem pa mi bude lakse
    A sto ti je na kraju rekla ta doktorica, kad ce biti gotovi ti dodatni nalazi?

Datum pristupanja
    Apr 2012

Početno

Mm u petak poslalo mail u Obiteljski centar jer sam ih ja zvala 3 dana za redom uzaludno ali od odgovora na mail ni traga ni glasa. Melem, kako ste dosli do njih i koliko ste cekali da vas naruce?

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Citiraj Sneki41 prvotno napisa Vidi poruku
    Mm u petak poslalo mail u Obiteljski centar jer sam ih ja zvala 3 dana za redom uzaludno ali od odgovora na mail ni traga ni glasa. Melem, kako ste dosli do njih i koliko ste cekali da vas naruce?

i mi smo išli u Obiteljski centar, zvala telefonom odmah mi se javili i naručili nas za neka 3 tjedna..sad baš ne znam koji je broj,bacila sam papirić...

prava ovčica avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

A sto ti je na kraju rekla ta doktorica, kad ce biti gotovi ti dodatni nalazi?
    Što mi je rekla, heh... kad sam ju dobila nakon dva i pol tjedna rekla je da se ona ne sjeća mojih nalaza, nek
    ja to ponovo dostavim glavnoj sestri da će ponovo pogledati. I jesam. Prekjučer. I otada opet nemogu
    doći ni do doktorice ni do sestre. Tako da ništa neznam, ni kad ću na pretrage, ni kad će biti nalazi...
    a voljela bih znati barem datum da znam reći dr u Petrovoj, da možemo okvirno dogovoriti novi datum, ali eto..

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

O, Bože..ti doktori isto...šta sad to znači prava ovčica, da ti postupak u 6 mj.propada?!

prava ovčica avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Pa vjerojatno jer ovdje još nisam ni došla do doktorice, a kamoli dobila datum da
    odradim pretrage, samim tim nebo zna kad će biti nalazi.
    Strah me samo da nas ne odgode na nekoliko mjeseci.
    Sve ću znati u srijedu.

bili avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Prava ovčica, a nikako te pretrage ne možeš negdje drugdje obaviti? da ti ne odgode postupak...privatno ili nešto ne znam....
    jja danas nisam išla vaditi betu ponovo, u noći me primio strašan proljev i nisam se do nedugo maknula s wc-a, idem sutra ujutra pa makar na sve 4.nadam se samo da je sad sve ok...

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

bili,ja baš razmišljam o tvojoj beti danas...
    bit će ok,ne boj se...i sutra očekujem lijepo duplanje...

prava ovčica avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

I to sam provjerila.... te pretrage bi me došle minimalno 1.600 kn, ali ako ne uspijem ništa riješiti do srijede,
    nazvat ću tu privatnu kliniku i dogovoriti datume. Nema druge. Ali barem ću znati reći dr u Petrovoj s kojim datumima
    možemo očekivati nalaze.

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Bolje platit 1600 kn nego da ti.odgode postupak za ko zna koliko mjeseci...uf,uvijek se nesto zakomplicira

bili avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Strašno, veliki je to iznos u svakom slučaju..ne mogu vjerovati koja vještica... sljedeći put kad ju vidiš ima da joj jednu priljepiš i od mene ...nervoza i strah nepotrebno sad kad bi trebala biti opuštena...ne mogu vjerovati kako se igraju našim živcima, ko da nemamo dosta briga i problema ovako i onako i onda očekuješ barem od doktora razumijevanje i potporu i onda se nađe neka takva pa da ti dodatno zakomplicira život.

bili avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Ovčice, moja prijateljica je prije 10-tak dana operirala štitnjaču u Zagrebu, kod doktora koji ima privatno a i radi u bolnici nisam sigurna kojoj i bila je oduševljena njime kontaktirala ga je sama jer je bila razočarana dijagnozom i pristupom doktora u bolnici u gradu u kojem živi, pa ako želiš mogu tražiti kontakt da se obratiš možda njemu za savjet ili pomoć.

Datum pristupanja
    Apr 2012

Početno

Bili, jel je to zelucek proradio od nervoze iscekivanja... biti ce sve ok, sutra cekamo tvoju betu da nam svima uljepsas dan... Ja uspjela dobiti Obiteljski centar Bogu hvala, narucili nas na Borovje 13. 6. u 9h i u 10 h kod psihologa a onda kod pravnika. Nisam znala da to idemo "jedan po jedan", sad se mm i ja moramo dogovoriti tko ulazi prvi Imali su i ranije termin al mislim si - mi imamo vremena da 9. mjeseca a mozda ima netko kom se vise zuri...

Datum pristupanja
    Apr 2012

Početno

Ovcice, napljusketaj doktoricu i u moje ime
    mozda bi trebala kontaktirati doktora kao sto ti bili preporucuje, uvijek je dobro cuti i drugo misljenje, mozda te moze uputiti i negdje da ne dajes tolike novce a da nalazi budu sto prije jer ovu zlocestocu od doktoricu i nalaze mozes tako cekati do imendana...

Melem33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Citiraj prava ovčica prvotno napisa Vidi poruku
    Imam sve nalaze koje je dr iz Petrove tražio, ali ne napomenuh da imam čvorove u štitnjači i to svake godine
    kontroliram - pregled, UZV i hormoni (koji mi btw trebaju i za Petrovu) i sve dosad bilo sve ok. Međutim, sad sam
    dopala u ruke nekoj novoj doktorici koja sumnja na nešto i fino me uplašila kako ja ne smijem u postupak dok ona
    to ne provijeri, kako nesmijem ostati trudna, ona će to po hitnom postupku riješiti... to je bilo 24.04.
    Otada ja nemogu doći do nje... dobila ju jednom da bi mi bezobrazno odbrusila da tko sam ja da ju vijam po bolnici...

Nemogu vam objasniti koliko mi je muka od doktora i svega što mi se događa.
    Možda je i bolje da mi dr u Petrovoj odgodi postupak jer sam pod tolikim stresom da to možda nebi bilo niti zdravo..
    U potpunosti te razumijem.
    Pokusaj se postaviti ovako, nesto sto te prepalo rekao ti doktor , koji se poslije tako pononio.
    Prekrizi i nastavi.
    Kontroliras svake godine, sto je u redu.
    Ja sam ovako napravila:
    Skupila sve papire i predala u Petrovu,a prije toga u poliklinici Leptir kod prof. A.Skare napravila sve potrebno sa uvz.
    Obavezno svom doku kazes za stitnjacu.
    Inace za prijavu u postupak trebaju ti samo navedeni papiri.
    Predaj ih i tako dobivas kosuljicu, hormoni svi ostali ce ti ici u hodu u postupak.
    Znaci prijavis se, da udjes.Ja sam bila pisana u veljaci,a sada idem, nisam izgubila mjesto.
    Bitno je da udjes.
    Kod koga si u Petrovoj?

Melem33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Telefonski, na webu pronasla telefon.
    Javili se odmah, 10 dana.

bili avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Bili, jel je to zelucek proradio od nervoze iscekivanja... biti ce sve ok, sutra cekamo tvoju betu da nam svima uljepsas dan... Ja uspjela dobiti Obiteljski centar Bogu hvala, narucili nas na Borovje 13. 6. u 9h i u 10 h kod psihologa a onda kod pravnika. Nisam znala da to idemo "jedan po jedan", sad se mm i ja moramo dogovoriti tko ulazi prvi Imali su i ranije termin al mislim si - mi imamo vremena da 9. mjeseca a mozda ima netko kom se vise zuri...
    Ma ne znam inače imam problema s želucem, pa moram paziti što jedem a ja se dan ranije natorbala"po trudnički" hahahhahah + nervoza vjerojatno = dobitna kombinacija, evo došla sam sad s pikanja pa ću javiti današnji iznos betice. Malo sam zbunjena jedan po jedan??????? mi nismo tako u Vž-u, sve smo zajedno obavili i super je bilo.

Datum pristupanja
    Apr 2012

Početno

Je, kaze gdja sto narucuje, jedno od nas u 9, drugi u 10 a poslije na ulaz br. 13 iza zgrade kod pravnika. A bumo vidjeli, veli mm da smo mi valjda "slucaj za promatranje"...
    bili, samo ti papaj i javi nam cim saznas betu da se skupa veselimo...

prava ovčica avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Bili... bila bih ti jako zahvalna za kontakt doktora. Ova izgleda ne mari nimalo...
    Cure hvala na podršci, nadam se samo da ću doći do nje tj. dobiti priliku da joj kažem što je ide,
    ali imam i previše iskustva s doktorima i znam da u tim situacijama uvijek pognem glavu jer to je
    osoba kojoj ćeš sutra opet dopasti u ruke, a ne želiš da te dr krivo gleda, a ti bolestan ležiš.
    Da, i tako oni dobivaju status malih Bogova na zemlji... strašno.

Doktorica sumnja na paratireoidnu žlijezdu i u tom slučaju stvarno nesmijem ostati trudna tako da
    vjerujem da me dr u Petrovoj neće pustiti u postupak dok god to ne riješim. Iako je moj liječnik opće
    prakse rekao (kad sam otišla po uputnice) da ja njemu uopće ne izgledam kao da imam problema s
    žlijezdom, da bih imala simptome i da bi se vidjelo na mom izgledu, ali eto...

Zapravo jedva čekam srijedu da vidim što će i dr reći jer ovo neznanje me kida...
    i da, dr Radaković.

bili avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Evo javljam betu 1559,43 Naravno da se u petrovoj nitko ne javlja )))) Idem po broj i ime doktora Ovčice pa javim.

Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

bili čestitke od srca, baš si mi uljepšala dan.

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Bili draga,beta ti je prekrasna!!!
    Jedva cekam prvi UZV da vidimo da li au dvije bebice...
    Prava ovcica,drzim palceve da je ipak sve ok i da ces u postupak..kod istog smo MPO doktora..sretno!!

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Bili draga,beta ti je prekrasna!!!
    Jedva cekam prvi UZV da vidimo da li au dvije bebice...
    Prava ovcica,drzim palceve da je ipak sve ok i da ces u postupak..kod istog smo MPO doktora..sretno!!

bili avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Ovčica poslala sam ti sve u inbox, dobila sam petrovu - u ponedjeljak još jedno vađenje krvi i 21.05. ultrazvuk )))

Melem33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Citiraj bili prvotno napisa Vidi poruku
    Evo javljam betu 1559,43 Naravno da se u petrovoj nitko ne javlja )))) Idem po broj i ime doktora Ovčice pa javim.
    BILI
    od srca te ljubim, ovo je predivno...ti si moja mala zvijezda vodilja

tikki avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

Bili, prekrasno!

Melem33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Tikki
    kako je, sto ima kod tebe?

Datum pristupanja
    Apr 2012

Početno

Bili, bravo! Jupiiii! Sve si nas razveselila!!! Pusa!

Mery13 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Bili čestitam...prekrasna beta

bili avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Puno hvala svima od srca!!! Mery13 vidim i tvoja betica se lijepo penje )))

Mary123 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Bili iskrene čestitke za betu....to je odlična vijest..jedva čekamo taj 21.05..... Baš mi je drago zbog tebe i da ti je uspijelo sve iz prvog pokušaja!

legal alien avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

hej petrovke, jeli jos uvijek zamrzavaju visak js? neki dan sam bila po ljekove i dobila onaku lijepo ljekova za punu stimulaciju. u 6. krecem u postupak.

billi kongrađulejšns

tikki avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

Citiraj Melem33 prvotno napisa Vidi poruku
    Tikki
    kako je, sto ima kod tebe?
    Evo, sutra je štoperica i u ponedjeljak punkcija. Ovaj put mi je baš nekako brzo prošlo.... valkda će mi vrijeme tom brzinom prolaziti i nakon transfera mrzim to čekanje...

Konfuzija avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Citiraj legal alien prvotno napisa Vidi poruku
    hej petrovke, jeli jos uvijek zamrzavaju visak js? neki dan sam bila po ljekove i dobila onaku lijepo ljekova za punu stimulaciju. u 6. krecem u postupak.

billi kongrađulejšns
    Zamrzavaju.

Sretno!

bili avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Tikki držim palčeve za puno prekrasnih js u ponedjeljak )))

Melem33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Cure,
    Da li je normalno da mi je 6dc (danas primila 9 i 10 gonal), da osjecam jajnike i da imam iscjedak, ali ono do gacia, kao neki creamy-waterly? Inace nemam tak jako nikad.
    UVZ mi je 8 dc, prekosutra.

bili avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Ja sam isto nakon par dana gonala počela osjećati jajnike, onako povremeno pikanje pogotovo lijevi a on mi je i jače reagirao na stimulaciju tako da mislim da ti je to normalno. Iscjedak nisam primjetila al svako tjelo reagira drugačije, nemoj se brinuti sve će biti ok. Unosiš nešto novo i strano u organizam mislim da je normalno da reagiraš. kako ide pikanje?

pilek avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Bili čestitam od srca!

prava ovčica avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Uh... da javim stanje. Dobila doktoricu, sutra idem gore naruciti se za urin i krv, od punkcije nista, tj odgadjamo jer ne stignemo odraditi. Ovi nalazi bi trebali biti gotovi do cetvrtka i tad bi trebala na kontrolu kod doktorice (ako ju uspijem dobiti) ako oni budu losi idemo dalje na punkciju... Tako cu to iznjeti u srijedu u Petrovoj, nadam se da ce biti sve ok. Bili, hvala za doktora, trebat ce jer ovoj ne mislim ici u buducnosti.

Melem33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Citiraj bili prvotno napisa Vidi poruku
    Ja sam isto nakon par dana gonala počela osjećati jajnike, onako povremeno pikanje pogotovo lijevi a on mi je i jače reagirao na stimulaciju tako da mislim da ti je to normalno. Iscjedak nisam primjetila al svako tjelo reagira drugačije, nemoj se brinuti sve će biti ok. Unosiš nešto novo i strano u organizam mislim da je normalno da reagiraš. kako ide pikanje?
    Nadam se dobro kao i tebi.
    Eto, sutra idem na prvu folikulometriju, tako da ujutro cu znati prve novosti.
    Sve je ok, samo imam stvarno onak sluzi dosta.

Melem33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Vijesti s prvog uvz
    8dc
    Dok. koji je inace na rijecima skrt , rekao je samo odlicno.
    To je prvi put da cujem tu rijec od njega, inace max nam je bilo jako dobro.
    Na svakom jajniku mi je zapisao 14,12,12,12,
    Valjda odoka..mislim sto mogu biti tako jednaki na svakom?
    Endometrij 8,8
    Nastavljam sa gonalima, od danas uvodim cetrotide i u srijedu novi uvz.
    Sve mi se cini aspiracija me kaci za vikend.
    Posljednje uređivanje od Melem33 : 14.05.2012. at 08:27

Mery13 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Melem33 ma to je super da su svi jednake veličine, sve ih je on moja draga dobro izmjerio a i endometrij je super tako da ništa ne brineš nego se samo opusti i laganini po svoje mišiće...sretno

bili avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Curke jel je koja imala problem sa slobodnom tekućinom? trbuh mi je ogroman, bila sam na pregledu veli doktor da imam jako puno slobodne tekućine u trbušnoj šupljini i da ako to ne krene nekud da ćemo morati infuzijom to "rastjerati".. Pa me zanima jel ima neko kakav savjet ili prijedlog kako da ja to pokušam smanjiti barem da ne idem u bolnicu?

floridita avatar
    Datum pristupanja
    May 2012

Početno

evo mene, ja nova ovdje
    da prvo izverglam našu priču pa da krenem s pitanjima, dakle: mm '80, astenozoospermija, rečeno mu je da pije profertil, ja '77, 1996. HPV niskog rizika, 2006. CIN III liječena kod prof. Bukovića u Petrovoj, nakon toga sve okej, međutim imam česte upale, nakon skoro 3 godine pokušavanja i jednog spontanog pobačaja u siječnju 2011. i svih obavljenih pretraga stavljeni smo u red čekanja za IVF u Petrovoj za siječanj 2013., radi mojih godina ( i kroničnih upala) i njegove astenozoospermije.
    dobila sam listu sa svime što trebamo obaviti prije postupka, zanima me je li tko bio na Rebru kod psihologa/ psihijatra i kakva su iskustva te koliko se čeka na termin? gdje ste išle kod pravnika i isto - kakva je pak to priča? i na kraju, kako teče sam postupak prije MPO?

Melem33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Citiraj Mery13 prvotno napisa Vidi poruku
    Melem33 ma to je super da su svi jednake veličine, sve ih je on moja draga dobro izmjerio a i endometrij je super tako da ništa ne brineš nego se samo opusti i laganini po svoje mišiće...sretno
    Mery, thnx...
    Prvi put pa malo zujim, bilo mi cudno da su tak jednaki.
    Znam da je sve ok, kada mi kaze da je odlicno.
    On se ne razbacuje bas takvim epitetima,a veliki ziheras uz to.

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Citiraj floridita prvotno napisa Vidi poruku
    evo mene, ja nova ovdje
    da prvo izverglam našu priču pa da krenem s pitanjima, dakle: mm '80, astenozoospermija, rečeno mu je da pije profertil, ja '77, 1996. HPV niskog rizika, 2006. CIN III liječena kod prof. Bukovića u Petrovoj, nakon toga sve okej, međutim imam česte upale, nakon skoro 3 godine pokušavanja i jednog spontanog pobačaja u siječnju 2011. i svih obavljenih pretraga stavljeni smo u red čekanja za IVF u Petrovoj za siječanj 2013., radi mojih godina ( i kroničnih upala) i njegove astenozoospermije.
    dobila sam listu sa svime što trebamo obaviti prije postupka, zanima me je li tko bio na Rebru kod psihologa/ psihijatra i kakva su iskustva te koliko se čeka na termin? gdje ste išle kod pravnika i isto - kakva je pak to priča? i na kraju, kako teče sam postupak prije MPO?
    draga floridita, dobro nam došla i što prije postala trudnica:)
    najbolje ti je to savjetovanje obaviti u obiteljskom centru,ako si iz ZG to ti je na cvjetnom trgu samo se telefonski naručiš oko 3 tjedna čekaš,ali ne treba ti uputnica i sve obaviš na jednom mjestu i besplatno je..Zakon se treba promjeniti,tako dok ti kreneš u postupak vjerovatno to neće biti ni potrebno,ali zasad još nas i s tim tlače
    Ako te bilo šta drugo zanima,pitaj pomoći ću ti koliko budem mogla..

bili avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Evo mene opet danas, upravo se vratila od svog ginekologa, beta raste finooo danas je 5086, od danas sam na bolovanju ljutio se jer sam do sad uopće i radila , a za tekućinu rekao nek se ne brinem da će doći sve na svoje mjesto, samo polako i opušteno dalje Sutra zovem Petrovu da javim kontrolnu betu

mare41 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

bili, pretpostavljam da nemaš bolove kad ih ne spominješ, da li mokriš? javi sutra u petrovu i za tu tekućinu

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •