Citiraj milasova8 prvotno napisa Vidi poruku
pa ne mogu vjerovat da te nisu tražili niti jedan hormon a prošla već 2 postupka i to neuspješno..pa gubim vjeru i nadu u te doktore,stvarno!! a to je jaaako bitno za sam postupak,da ti se uopće prepiše adekvatna terapija..ne razumijem..
ja sam isto samoinicijativno vadila hormone,samo mi je dr.rekao da izvadim još AMH( pokazuje rezervu js), a na svoju ruku ću izvadit prolaktin i TSH

draga, baš me zanimaju nalazi hormona da se vidi zbog čega ti se to dešava
eto ista stvar,ni mene nisu nikad slali vadit hormone.na početku prije negdi tri god. kad smo se još čudili kak nemogu ostati trudna,sam pitala dr. da bi možda trebali vidjeti hormone pa je rekel da se ne brinem oko toga.kao ciklusi su mi školski pa su mi sigurno i hormoni ok.tek lani kad sam rekla u petrovoj da mi ide mlijeko iz cice me poslal vadit prolaktina,bil je 25,9 i rekel je da je to u redu.nakon što mi je počela iti krv iz iste cice umrla sam od straha,otišla privatno na ultrazvuk gdje mi je doktorica rekla da je sve čisto,imam malo prošireni mliječni kanalić i da imam lijepe dojke i da se opustim.