Pokazuje rezultate 1 do 50 od 5595

Tema: Potpomognuta u PETROVOJ

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Konfuzija avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Ih, ja se aspiracije sjećam samo do trenutka kada je ansteziolog rekao: "A sad ćete dobiti malo prošeka" i onda sam lijepo zaspala i probudila se dole u sobi. Tako da... ja bi' na aspiraciju svaki dan.
    Posljednje uređivanje od Konfuzija : 18.05.2012. at 18:52

Melem33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Citiraj Konfuzija prvotno napisa Vidi poruku
    Ih, ja se aspiracije sjećam samo do trenutka kada je ansteziolog rekao: "A sad ćete dobiti malo prošeka" i onda sam lijepo zaspala i probudila se dole u sobi. Tako da... ja bi' na aspiraciju svaki dan.
    Nadam se da tvoj anesteziolog je coktail majstor sutra.

žužy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Citiraj Konfuzija prvotno napisa Vidi poruku
    ahmm..meni je ženskica rekla da ću osjetiti malo gorčine u ustima,pa je krenula brojati od 9 unatrag,zažmirela sam na 6 jer mi se jaaaaako mantalo,al sam sve čula i osjetila. mora da su šparali s prošekom na meni,hehe!a dole su me vozile neke dve praktikantice koje su kukale kak cijelo vrijeme samo vozaju žene s krevetima.fala db pa sam im bila zadnjas tim da je moj krevet pobral svakog čoška,štoka i sve ostale prepreke na putu od gore do dolje.ok,u liftu su me pitale-si dobro?

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •