-
Dobrodosla,
Ovdje cemo ti sigurno pomoci sa svime sto trebas, da ti smanjimo mpo nedoumice i lutanja.
Doktori u Petrovoj su svi dobri, imas profesore i doktore.
Mozes mi se javiti na pp?
A sva. Tko ti moze nesto reci o svojem doku, kojeg god izabrala bitno je da mu vjerujes i da iz tog povjerenja nastane tvoja opustenost i da im se cijelom timu prepustis.
Moj dok je Vrcic,ozbiljan, vrlo koncentriran na pacijenta, pamti detalje, ne prica puno,ali ono sto kaze vrijedi.njezan, definitvno najnjezniji dok u Petrovoj i sire.Bas ima ruku za to.
Dosao je s godisnjeg napraviti mi transfer, jer spomenuta doktorica nije mogla, ne radi njene nesposobnosti, vec m ja kompliciraniji slucaj po tome bila i prof.V je bio dobitna kombinacija, mozda je presudila sreca ili iskustvo vise, da je on uspio.
Postoje 3 moja iskustva s njim, u kojima je bio covjek, prije nego dok.
Radakovic mi je radio aspiraciju,8 folikula vadio, nisam imala kap krvi nakon aspiracije, jako je posvecen pacijenticama.
I na kraju Sprem, nas dvije imamo losu karmu, uvijek mi nesto fula u prosudbi,npr. Da mozda imam pcos..duga prica, ali dobra je dok.
Ima tu jos Pacijentica od Strelca, Čanića, Ivanišević,Šimunić...netko. E ti dati svoja iskustva.
-
Bokic cure, nije me bilo 2 tjedna i sad citam postove i skacem "do plafona" od srece... Mrvice rastu, jupiiii...bili, Kristina, Melem- drzite se!!! Puse vam saljem svima!!!
-
Malasovica, ja sam stvarno slucajno "dopala u ruke" dr. Streleca jer sam pogodila dan kad on ima ambulantu, nisam puno znala o IVF-u pa sam mu dosadjivala sa 100 pitanja, ko neko dijete u tijelu 40-godisnjakinje, imao je strpljenja, nije bilo ko na traci... Jos nisam u postupku (krecem u 10. mj. ) pa ti ne znam reci kakav je kad sve to krene ali cure na forumu znaju sve, male enciklopedije, samo pitaj
Iskustvo s dr. Simunicem imam iz davnih dana kad sam imala problema s rubeolom u trudnoci i tada je bio super, poslije me razocarao kad se "gurao" k Milinivicu oko zakona ali to je druga tema, nema veze s njegovom strucnoscu...
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma