Citiraj malasovica prvotno napisa Vidi poruku
veliki pozdrav svim forumašima......
od srca vem želim da vam se ostvare vaše velike želje...
ja sam nova u svemu ovome i izgubljena sam max.
imam jednu zamolbu...
mi smo sad već 3 godine u braku i 2 godine intenzivno radimo na bebi....ali ništa....već sam luda od čekanja mengi..praćenja simptoma jesam li trudna, pa bole dojke ja se razveselim, menga kasni i onda za par dana dođe i padnem u depresiju....i tako ispočetka...
meni je 27 godina, a mužu 31 i meni su dokazani PCO, imam viška kila 174/97kg, to sve nakupljeno od kad sam dobila mirniji posao i samo se vozam u autu i jedem što stignem...uh....pa bih htjeli krenuti od nečega...odlučili smo za petrovu jer živimo blizu pa mi je zgodno ići na preglede i šta treba....
molim vas ako mi možete preporučiti neku dobru i susretljivu dr, jer sam čitala forum i ima puno pozitivnih i negativnih iskustava, pa u vas imam povjerenje i molim vas za pomoć.
čula sam sve naj o Dr. Šprem pa me zanimaju iskustva i koga mi još možete preporučiti...
unaprijed hvala
dobro nam došla i što prije među trudnice otišla
Nemam baš puno iskustva s doktorima jer sam kao i Sneki41 u postupku u 10 mj.( Sneki možda se i budemo družile tamo)
Jedino što ćeš duuugo čekati na postupak između 6 i 9 mj.čak, a koliko sam čula na VV se čeka 2 do 3 mj.pa sad ne znam..
prvo ćeš obaviti konzultacije i stavit ćete na listu za lijekove, navodno da sad upisuju za 02/2013..
I samo pitanje,jel ti dragi napravio spermiogram?