Stranica 37 od 112 PrviPrvi ... 2735363738394787 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 1,801 do 1,850 od 5595

Tema: Potpomognuta u PETROVOJ

pilek avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Melem zao mi je ako je tak,no mozda nije sve tak crno...

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Citiraj Melem33 prvotno napisa Vidi poruku
    Mislim da nije impl.
    Vec jednostavno dobila sam.
    To je to.
    Bas kao i inace 16 dpo.
    I ovaj put se nije uhvatilo, razmisljam o histeroskopiji, mislim da bi slijedeci mjesec bio moguc i termin, kad opet dobijem.
    draga melem,jako mi je žao..grlim te..
    a ako imaš problem s miomima,endometrioza i slične anomalije mislim da bi to bilo dobro..znam da si napisala da si imala miom..možda je baš to razlog neuspješnog postupka,ne znam..možda negdje na Rodi ima ta tema pa da malo pogledaš iskustva..
    u svakom slučaju ti želim sreću dalje..pusa

bili avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Melem33 jesi sigurna? ( ova vijest mi se nikako ne sviđa....šaljem ti puno puno zagrljaja.

pilek avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Melem zao mi je ako je tak,ja se toga isto bojim.

žužy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

melem,pričekaj betu u srijedu nemoj se još predati..

Mary123 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Citiraj žužy prvotno napisa Vidi poruku
    ja sam na taj broj najčešće dobila nekog kad sam zvala ujutro oko 8-9.zovi stalno jednom se bude netko javio.
    Dobila sam napokon al tek u pola dva...al eto riješila sam i to...

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

E pa bas mislim da sam na prijasnjim stranicama procitala da je najbolje zvati izmedu 13 i 14 ..

žužy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Citiraj milasova8 prvotno napisa Vidi poruku
    E pa bas mislim da sam na prijasnjim stranicama procitala da je najbolje zvati izmedu 13 i 14 ..
    na onaj dr broj -723 da.na ovaj koji mary treba sam eto dobila ujutro..ma glavno da je dobila

Melem33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Vec na nogama,
    Provjeravam histerografiju.
    Vjerojatno je radim sa slijedecom M ili u Petrovoj ili privatno, kako god.

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

na onaj dr broj -723 da.na ovaj koji mary treba sam eto dobila ujutro..ma glavno da je dobila
    Istina ne znam zasto im se tako tesko javit..trebali bi uvest ko kod mee na poslu,obavezno nakon treceg zvina javljanje...hihi

Mary123 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Istina ne znam zasto im se tako tesko javit..trebali bi uvest ko kod mee na poslu,obavezno nakon treceg zvina javljanje...hihi
    Ma ja zvala svakih pola sata,i to odzvoni do kraja al nitko ništa...i iz desetog pokušaja se javi sestra irena..ja već mislila poklopiti kad ono ona se javi...reko hvala Bogu...di se ide na ultrazvuk???Dole u podrum ili?

Mary123 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Osjećam lagano bockanje jajnika....a sve me strah da si nedajem dobro inekcije...ggrrrrgrgrg

žužy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Citiraj Mary123 prvotno napisa Vidi poruku
    Osjećam lagano bockanje jajnika....a sve me strah da si nedajem dobro inekcije...ggrrrrgrgrg
    ma nemreš fulat-pikneš,pustiš i zvadiš,hihi...
    na ultrazvuk se išlo u ambulante,tam kam ideš na pregled,samo oko 7 i 15.ak se kaj promjenilo nek me neko ispravi.

Mary123 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

ma nemreš fulat-pikneš,pustiš i zvadiš,hihi...
    na ultrazvuk se išlo u ambulante,tam kam ideš na pregled,samo oko 7 i 15.ak se kaj promjenilo nek me neko ispravi.
    Heheheeh...ma da,sam pustiš i izvadiš.A kad osjetim jajnike očito je da se nešto događa pa valjda dobro dajem...hehehe...rečeno mi je u 8 na ultrazvuk...a budem vidjela....

žužy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Citiraj Mary123 prvotno napisa Vidi poruku
    Heheheeh...ma da,sam pustiš i izvadiš.A kad osjetim jajnike očito je da se nešto događa pa valjda dobro dajem...hehehe...rečeno mi je u 8 na ultrazvuk...a budem vidjela....
    pa mislim da je to dobar znak ak ih osjetiš,reagiraju na hormone i puuune se s folikuličima!sretno mary, za puno dobrih js.

Konfuzija avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Pa nije baš da sestra Irena samo sjedi tamo za pultom i prima pozive, posvuda ju šaltaju jadnu. Moramo imati razumijevanja i mi za njih.

bili avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

uh sestra Irena se naradi i napravi barem milijardu koraka svaki dan...a uvijek nasmijana i dobre volje, meni je ona ostala u predivnom sjećanju, a kad me vidjela na prvom ultrazvuku kad su potvrdili trudnoću taj iskreni osmijeh neću zaboraviti
    Mary123 ultrazvuk je u ambulanti normalno se javiš na šalter, kažeš da si za ultrazvuk i to je to, nek te ne brine bockanje jajnika to je znak da se nešto događa, da reagiraš, da folikulići rastu

zrinkič avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

Ma svaka pohvala i sestri Ireni, Ivi, Sanji, Sandri...Gogi, Vesni...svima!!!!!
    Evo i mene!!!! Jučer nisam opet bila sa svojom doktoricom....ali je bio...neznam mu ime...mlađi doktor...smiren, razuman...i strpljiv za moja ispitivanja. Maternica položena straga....nebi smjela bit prepreka začeću...jedino nekom fizičkom "ulaženju"....sluzava menga.....ako nema indikacija upale....stvar je nekakve fizionomije žene!!!!
    Dobra vijest.....ponavljam cervikalne briseve i u POSTUPKU SMOOOOOO!!!! Po novom zakonu....smije se ić dvaput godišnje u postupak....budući je moja situacija kakva je.....ja sam samo pitala....da li mi možemo ranije od prosinca.....di se je moja doc....odmah složila...da da!!! Nama bi prošlo dvije godine i 3 mjeseca od dvaju stimuliranih postupaka!! BIli smo u prirodnom....i složili su se....da nema smisla toliko dugo čekati. I reko je i taj doktor.....da trebamo sada uloviti kontinuitet!!
    Eto. Sutra idem radit briseve....i nadam se da sam uskoro pikalica!!! Mada se tom dijelu ne veselim baš...jer sam prvi puta okusila čari hiperstimulacije. Ali...sve se to zaboravi!

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

zrinkič jako dobre vijesti...navijam da brisevi budu uredni i da što prije krenete u postupak možda se vidimo u 9 mj..jer koliko znam ne rade 7 i 8 mj..jedino ak te uspiju ugurat sad u ovaj mjesec::))) sretno
    znači,položaj maternice nije prepreka,odlično!!!

zrinkič avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

A rade...uvijek je netko tamo....samo smanje....u biti dogovorila sam se sa sestrom Ivom...da joj se javim kad dobijem nalaz briseva......i onda ćemo se dogovoriti....kad točno i kako dalje. Jer ja jučer nisam znala ni koji sam dan ciklusa ni kad bi me kačio ciklus u srpnju ni ništa! U biti smo dobili srpanj!! ali ćemo se prilagodit ciklusu i idemo odmah...nećemo čekat da dođu stvari u srpnju pa da mi postupak bude u kolovozu.

Konfuzija avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Zrinkič, nisu li oni u srpnju na nekakvom kongresu? A u kolovozu inače rade samo s trudnicama, koliko znam. Samo ti to detaljno dogovori što prije da znaš na čemu si.

zrinkič avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

Uvijek je netko tamo. Obično se ljeto izbjegava radi godišnjih odmora! A kongresi ...su stalno....uvijek je netko na kongresu. Ma netko će biti tamo!!!

Konfuzija avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Olrajt... Sretno onda.

pilek avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

to i mene zanima kak rade? jer ce mene ako ova inseminacija ne upali slat na drugu, a imam muza koji nije bas uvijek doma pa to treba sve uskladiti!!!

zrinkič avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

Pilek...sad bi ti moj primarni ginekolog reko: Gospođo......ova uputnica vam vrijedi i za susjeda!!!! Isprva me to šokiralo...sad se smijem!!!!

Mary123 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

pa mislim da je to dobar znak ak ih osjetiš,reagiraju na hormone i puuune se s folikuličima!sretno mary, za puno dobrih js.
    Hvala žužy i bili i svim ostalim curama na potpori,konfuzija to se odnosi i na tebe,naravno..hvala od srca..Ja se nadam da se pune folikuličima..heheheh...jučer sam ih dosta osjetila,a danas pak ništa...ali sutra je ultrazvuk pa ćemo sve znati...jedva čekam...jupiiiii

strategija avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

zrinkič jedan period preko ljeta laboratorij ne radi pa se ne rade ni postupci a od doktora je uvijek netko tamo, ako se u međuvremenu nešto nije promjenilo...
    Cure svima puno vibrica i pusica vam šaljem a posebno čekalicama bete

Melem33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

BETA NEGATIVNA, IVF NIJE USPIO,
    ali idem an razgovor s dokom u petak, za kolovoz imam histeroskopiju.
    Sve je drugo za sada ok,pa moramo vidjeti, da li osim vrlo otezanog ulaza u transferu,ima jos sto sto bi smetalo implantaciji.

žužy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

BETA NEGATIVNA, IVF NIJE USPIO,
    ali idem an razgovor s dokom u petak, za kolovoz imam histeroskopiju.
    Sve je drugo za sada ok,pa moramo vidjeti, da li osim vrlo otezanog ulaza u transferu,ima jos sto sto bi smetalo implantaciji.
    a baš mi je žao melem,zbilja sam navijala da uspije..

Melem33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

idem dalje,
    sto sada ocigledno nesto nije ok, naci cemo sto i rjesiti

žužy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

idem dalje,
    sto sada ocigledno nesto nije ok, naci cemo sto i rjesiti
    tako je,nema predaje!histeroskopija će pokazati ako ima kakva prepreka,riješit ćeš ti to ..

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Melem, grlim te...
    sretno dalje!! Pusa

strategija avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Melem33 Žao mi je jako što nije uspjelo ali sviđa mi se pozitivan stav. Hrabro i sretno dalje!

Datum pristupanja
    May 2012

Početno

Mislim da nije impl.
    Vec jednostavno dobila sam.
    To je to.
    Bas kao i inace 16 dpo.
    I ovaj put se nije uhvatilo, razmisljam o histeroskopiji, mislim da bi slijedeci mjesec bio moguc i termin, kad opet dobijem.
    žao mi je ali glavu gore, nema odustajanja, za za malena stvorenja sveee

Datum pristupanja
    May 2012

Početno

čestitam svim trudnicama i želim školsku trudnoću

strategija avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Drage moje Petrovke, evo mužić i ja se dogovorili da nema smisla čekati do 02/2013 za novi postupak tako da u 7-8mj idemo privatno u ivf polikliniku. U slučaju da ne uspije čeka nas naš termin u Petrovoj a ako uspije nitko sretniji od nas i u tom slučaju mogu svoje mjesto u veljači ustupiti nekoj od vas ako će trebati da ne čeka po godinu dana jer su se liste poprilično odužile.

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Strategija dobra odluka, mi smo isto o tome razmisljali,ali na kraju buduci da je prvi postupak sacekat cemo 9 mj..a ako ne uspije slucajno onda idemo na jedan u neku privatnu kliniku..
    Sretno!

zrinkič avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

strategija.....ne vjerujem da bi me stavili u postupak....da ga nema tko odradit. Kad smo mi išli u prvi...radio je samo jedan biolog....ali se vratila Nina sa porodiljnog....tako da ih je sada najmanje dvoje.

strategija avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

milasova8 neka bude prvo pa muško, hehe.
    zrinkič neka su svi nalazi uredni pa da odmah kreneš! Znam da prije par godina kad sam bila nisu radili ljeti ali vjerojatno su sad drugačije organizirani. Pa nebi ti uostalom rekli da si u postupku ako ne rade. Sretno!

pilek avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

koja je cifra privatno?

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Citiraj pilek prvotno napisa Vidi poruku
    koja je cifra privatno?
    http://www.betaplus.hr/cijene/mpo-cjenik.html

evo link cjenika jedne MPO klinike..s tim da lijekove,naravno,sama plaćaš tako da još to nadodaš na ovu cijenu postupka

bili avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Melem jako jako jako mi je žao, drago mi je da si zadržala pozitivan stav. Samo hrabro dalje!
    Mary kako napreduju folikulići?
    Strategija dobra odluka, nemate ništa za izgubiti točno kako si rekla, neka onda ova sada bude dobitna

Konfuzija avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Melem, glavu gore i hrabro naprijed.

Je, odužilo se nešto čekanje u Petrovoj. Ne znam je li tako i u ostalim državnim klinikama, hm.

Mary123 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Citiraj bili prvotno napisa Vidi poruku
    Melem jako jako jako mi je žao, drago mi je da si zadržala pozitivan stav. Samo hrabro dalje!
    Mary kako napreduju folikulići?
    Strategija dobra odluka, nemate ništa za izgubiti točno kako si rekla, neka onda ova sada bude dobitna
    Draga iskreno nemam pojma više ni sama...pola toga mi nije doktor ni rekao...u petak idem ponovno pa ću sve ispitati....vidjela sam sam na papiru da piše lijevi <1 tak i desni i endometrija 6/1....rekao je da je sve super i da bi mogla punkcija biti iza vikenda...
    Melem draga jako mi je žao ali samo digni glavu i hrabro dalje....Drži se!

Mary123 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Obavljen drugi uzv na 9 dc....imam na lijevoj strani 5 komada i na desnoj 4.svi su po 10 mm...endometrija je 8/3...kaže doktor da je to odlično..u nedjelju ujutro novi uzv i ponedjeljak najvjerojatnije punkcija....

zrinkič avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

Bravo Mary....neka oni samo rastu!!!!
    Koju stimulaciju imaš?

Mary123 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Citiraj zrinkič prvotno napisa Vidi poruku
    Bravo Mary....neka oni samo rastu!!!!
    Koju stimulaciju imaš?
    Dobila sam samo gonale,dvije svaki dan....doktor se čudio kad je vidio....kaže on oooo dobro je to,ja pitam koliko ih ima a on se nasmije i veli mnogo...pa broji,1234567......bilo je veselo danas na uzv-u

zrinkič avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

od kojeg dana ciklusa? kod koga si ti?

Mary123 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Citiraj zrinkič prvotno napisa Vidi poruku
    od kojeg dana ciklusa? kod koga si ti?
    Počela sam sa lijekovima drugog dana ciklusa...kod doktora Kasuma...kod koga si ti

legal alien avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

HELP! u mom protokolu decapeptyl je od prvog dana ali ne pise u koliko sati? znaci cim dobijem ili? treba li nastaviti u istu uru do kraja? mislim da sam u proslom postupku davala zajedno sa menopurom u 17 ali se ne mogu sjetiti a hubby je na putu u drugoj vremenskoj zoni.
    zasto uvijek poglupim kad se blizi postupak?

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •