Melem zao mi je ako je tak,no mozda nije sve tak crno...![]()
Melem zao mi je ako je tak,no mozda nije sve tak crno...![]()
draga melem,jako mi je žao..grlim te..
a ako imaš problem s miomima,endometrioza i slične anomalije mislim da bi to bilo dobro..znam da si napisala da si imala miom..možda je baš to razlog neuspješnog postupka,ne znam..možda negdje na Rodi ima ta tema pa da malo pogledaš iskustva..
u svakom slučaju ti želim sreću dalje..pusa
Melem33 jesi sigurna?( ova vijest mi se nikako ne sviđa....šaljem ti puno puno zagrljaja.
Melem zao mi je ako je tak,ja se toga isto bojim.
melem,pričekaj betu u srijedu nemoj se još predati..
E pa bas mislim da sam na prijasnjim stranicama procitala da je najbolje zvati izmedu 13 i 14 ..
Vec na nogama,
Provjeravam histerografiju.
Vjerojatno je radim sa slijedecom M ili u Petrovoj ili privatno, kako god.
Osjećam lagano bockanje jajnika....a sve me strah da si nedajem dobro inekcije...ggrrrrgrgrg
uh sestra Irena se naradi i napravi barem milijardu koraka svaki dan...a uvijek nasmijana i dobre volje, meni je ona ostala u predivnom sjećanju, a kad me vidjela na prvom ultrazvuku kad su potvrdili trudnoću taj iskreni osmijeh neću zaboraviti![]()
Mary123 ultrazvuk je u ambulanti normalno se javiš na šalter, kažeš da si za ultrazvuk i to je to, nek te ne brine bockanje jajnika to je znak da se nešto događa, da reagiraš, da folikulići rastu![]()
Ma svaka pohvala i sestri Ireni, Ivi, Sanji, Sandri...Gogi, Vesni...svima!!!!!
Evo i mene!!!! Jučer nisam opet bila sa svojom doktoricom....ali je bio...neznam mu ime...mlađi doktor...smiren, razuman...i strpljiv za moja ispitivanja. Maternica položena straga....nebi smjela bit prepreka začeću...jedino nekom fizičkom "ulaženju"....sluzava menga.....ako nema indikacija upale....stvar je nekakve fizionomije žene!!!!
Dobra vijest.....ponavljam cervikalne briseve i u POSTUPKU SMOOOOOO!!!! Po novom zakonu....smije se ić dvaput godišnje u postupak....budući je moja situacija kakva je.....ja sam samo pitala....da li mi možemo ranije od prosinca.....di se je moja doc....odmah složila...da da!!! Nama bi prošlo dvije godine i 3 mjeseca od dvaju stimuliranih postupaka!! BIli smo u prirodnom....i složili su se....da nema smisla toliko dugo čekati. I reko je i taj doktor.....da trebamo sada uloviti kontinuitet!!
Eto. Sutra idem radit briseve....i nadam se da sam uskoro pikalica!!! Mada se tom dijelu ne veselim baš...jer sam prvi puta okusila čari hiperstimulacije. Ali...sve se to zaboravi!
zrinkič jako dobre vijesti...navijam da brisevi budu uredni i da što prije krenete u postupakmožda se vidimo u 9 mj..jer koliko znam ne rade 7 i 8 mj..jedino ak te uspiju ugurat sad u ovaj mjesec::
))) sretno
znači,položaj maternice nije prepreka,odlično!!!
A rade...uvijek je netko tamo....samo smanje....u biti dogovorila sam se sa sestrom Ivom...da joj se javim kad dobijem nalaz briseva......i onda ćemo se dogovoriti....kad točno i kako dalje. Jer ja jučer nisam znala ni koji sam dan ciklusa ni kad bi me kačio ciklus u srpnju ni ništa! U biti smo dobili srpanj!! ali ćemo se prilagodit ciklusu i idemo odmah...nećemo čekat da dođu stvari u srpnju pa da mi postupak bude u kolovozu.
Zrinkič, nisu li oni u srpnju na nekakvom kongresu? A u kolovozu inače rade samo s trudnicama, koliko znam. Samo ti to detaljno dogovori što prije da znaš na čemu si.
Uvijek je netko tamo. Obično se ljeto izbjegava radi godišnjih odmora! A kongresi ...su stalno....uvijek je netko na kongresu. Ma netko će biti tamo!!!
to i mene zanima kak rade? jer ce mene ako ova inseminacija ne upali slat na drugu, a imam muza koji nije bas uvijek doma pa to treba sve uskladiti!!!
Pilek...sad bi ti moj primarni ginekolog reko: Gospođo......ova uputnica vam vrijedi i za susjeda!!!! Isprva me to šokiralo...sad se smijem!!!!
zrinkič jedan period preko ljeta laboratorij ne radi pa se ne rade ni postupci a od doktora je uvijek netko tamo, ako se u međuvremenu nešto nije promjenilo...
Cure svima puno vibrica i pusica vam šaljem a posebno čekalicama bete![]()
BETA NEGATIVNA, IVF NIJE USPIO,
ali idem an razgovor s dokom u petak, za kolovoz imam histeroskopiju.
Sve je drugo za sada ok,pa moramo vidjeti, da li osim vrlo otezanog ulaza u transferu,ima jos sto sto bi smetalo implantaciji.
idem dalje,
sto sada ocigledno nesto nije ok, naci cemo sto i rjesiti
Melem, grlim te...
sretno dalje!! Pusa
Melem33Žao mi je jako što nije uspjelo ali sviđa mi se pozitivan stav. Hrabro i sretno dalje!
čestitam svim trudnicama i želim školsku trudnoću
Drage moje Petrovke, evo mužić i ja se dogovorili da nema smisla čekati do 02/2013 za novi postupak tako da u 7-8mj idemo privatno u ivf polikliniku. U slučaju da ne uspije čeka nas naš termin u Petrovoj a ako uspije nitko sretniji od nas i u tom slučaju mogu svoje mjesto u veljači ustupiti nekoj od vas ako će trebati da ne čeka po godinu dana jer su se liste poprilično odužile.![]()
Strategija dobra odluka, mi smo isto o tome razmisljali,ali na kraju buduci da je prvi postupak sacekat cemo 9 mj..a ako ne uspije slucajno onda idemo na jedan u neku privatnu kliniku..
Sretno!
strategija.....ne vjerujem da bi me stavili u postupak....da ga nema tko odradit. Kad smo mi išli u prvi...radio je samo jedan biolog....ali se vratila Nina sa porodiljnog....tako da ih je sada najmanje dvoje.
milasova8 neka bude prvo pa muško, hehe.
zrinkič neka su svi nalazi uredni pa da odmah kreneš! Znam da prije par godina kad sam bila nisu radili ljeti ali vjerojatno su sad drugačije organizirani. Pa nebi ti uostalom rekli da si u postupku ako ne rade. Sretno!![]()
http://www.betaplus.hr/cijene/mpo-cjenik.html
evo link cjenika jedne MPO klinike..s tim da lijekove,naravno,sama plaćaš tako da još to nadodaš na ovu cijenu postupka
Melem jako jako jako mi je žao, drago mi je da si zadržala pozitivan stav. Samo hrabro dalje!
Mary kako napreduju folikulići?
Strategija dobra odluka, nemate ništa za izgubiti točno kako si rekla, neka onda ova sada bude dobitna![]()
Melem, glavu gore i hrabro naprijed.
Je, odužilo se nešto čekanje u Petrovoj. Ne znam je li tako i u ostalim državnim klinikama, hm.
Draga iskreno nemam pojma više ni sama...pola toga mi nije doktor ni rekao...u petak idem ponovno pa ću sve ispitati....vidjela sam sam na papiru da piše lijevi <1 tak i desni i endometrija 6/1....rekao je da je sve super i da bi mogla punkcija biti iza vikenda...
Melem draga jako mi je žao ali samo digni glavu i hrabro dalje....Drži se!
Obavljen drugi uzv na 9 dc....imam na lijevoj strani 5 komada i na desnoj 4.svi su po 10 mm...endometrija je 8/3...kaže doktor da je to odlično..u nedjelju ujutro novi uzv i ponedjeljak najvjerojatnije punkcija....
Bravo Mary....neka oni samo rastu!!!!
Koju stimulaciju imaš?
HELP! u mom protokolu decapeptyl je od prvog dana ali ne pise u koliko sati? znaci cim dobijem ili? treba li nastaviti u istu uru do kraja? mislim da sam u proslom postupku davala zajedno sa menopurom u 17 ali se ne mogu sjetiti a hubby je na putu u drugoj vremenskoj zoni.
zasto uvijek poglupim kad se blizi postupak?