-
hvala cure...bili...znam ja jako dobro šta su operacije nažalost 2008 endometrijoza laserom riješeno 2,5sata operacija,2009 dermoidna cista dtugi jajanik opet laserom cista ukonjena 2,5h ,2011 laparatomija 4sata operacija jedan rog maternice maknuli jer je bilo višak...propuhivanje jajaovoda...jajovodi 100posto prohodni...superug malo usporen...moje ovulacije loše...tek 24 godine a sve to na leđima i taman kad smo htjeli na ivf opet endometrijoza i neznamo dal bi ju vadili ili ne a vjerojatno da jer raste bila ej 2,3 a nakon 3 mj 2,9....i eto kaj da vam velim....a punkcija...da bojim se ne tolko boli kolko da mi nekaj ne povrede i da nakon svih bolova koje sam prošla a je sam ko konj...čekamo bar jednu velikkkuu betu koju smo svi zaslužili nakon silih godina borbe koja još traje...dr nas tješi da unatoč cistama jajnici su se obnovili i da ivf nam bi svakako pomogo...nadam se da iza svih ovoh crnih tužnih godina bude stiglo nešto lijepo ...hvala svima na podršci..i da užasno mi je žao što si nemogu priuštiti ivf kliniku dr lučingera jer njegova uspješnost je ogromnaaaaa ..neznam kako je u petrovoj al nažalost preskupo mi je za sada privatono..dal ima ko iskustva??????
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma