-
Prava ovčice meni to liči na hiperstimulaciju, meni su radili transfer 3. dan rekla mi je doktorica za hiperstimulaciju,i sve isto kako ti je rekla zrinkič prati koliko unosiš tekućine pa koliko mokriš. I prati si temperaturu, obavezno. Samo polako bez naglih pokreta, ko da imaš 100 godina....
samo polako
Na ruku stavi oblog od alkohola, da ti izvuče vrućinu i podljev ako imaš. To meni svekrva stalno preporuča a ja joj vjerujem jer radi na kirurgiji 
Zrinkić držim palčeve 
Ja sam danas ujutro završila na hitnoj, mislim da veći strah u životu nisam prošla.... Lagano krvarenje... mislila sam da ću pasti u nesvijest kad sam vidjela krv nakon mokrenja na papiru..napravili detaljne pretrage (mokraća, tlak, krv), pregled, ultrazvuk i hvala Bogu sve ok, malci plivaju, ja lijepo zatvorena. Strogo mirovanje, odmaranje.... Ne mrdam iz kreveta, danas MM radi ručak..rekao je da će me zavezati za krevet ako samo i pomislim da se dignem.. s obzirom da sam imala mali hematom u maternici, doktorica smatra da se on iscjedio jer je krv bila jače tamna...Strašan početak nedjelje...samo sad još da se riješim ove glavobolje....uh...
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma