Pokazuje rezultate 1 do 50 od 5595

Tema: Potpomognuta u PETROVOJ

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    TrudyC avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Citiraj osijek prvotno napisa Vidi poruku
    Cure držim vam svima fige koje čekate beticu i onima čija srčeka već kuckaju da iskuckaju svojih 9.mj. u miru i da dođu na ovaj svijet i razvesele one koji se bore za njih!!!
    Ostalima želim uspješne postupke...
    Ja si počinjem razmišljati o novom postupku polako pa sam svratilamalo da vidim kakva je situacija u Petrovoj...
    Osijek - dok razmišljaš kad češ u postupak odi se svakako zapisati za slijedeću godinu što prije.
    Trenutno zapisuju žene za stimulirane postupke za travanj 2013.
    Posljednje uređivanje od TrudyC : 13.07.2012. at 11:32

Mary123 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Citiraj TrudyC prvotno napisa Vidi poruku
    Osijek - dok razmišljaš kad češ u postupak odi se svakako zapisati za slijedeću godinu što prije.
    Trenutno zapisuju žene za stimulirane postupke za travanj 2013.
    Ej...ja sam bila nazvala bolnicu kad sam javljala betu i sestra kaže da se javim krajem 8 mj jer su godišnji...i šta da radim...u 8 mj će mi reći dođite u 9 mj na razgovor sa doktorom pa će me stavit na listu u 4,5 mj....koma...neznam ništa??!!

Datum pristupanja
    Jul 2012

Početno

Hej toga se i ja bojim ako sada ne uspije a od prošle godine su mi to napravili čekala sam od 11mj do sad 7 mj.Katastrofa su bar da sad naruče za termin pa da čekamo a ne tek poslije godišnj za razgovor pa tek onda termin.Užas su a nemožeš im ništa

Datum pristupanja
    Jul 2012

Početno

sad kad sam bila tamo već sad naručuju tek od 2mj iduće god.A što će biti onda poslije godišnji?nećemo doć na red opet do 6-7mj

Datum pristupanja
    Jul 2012

Početno

Žao mi je Mary zbog male bete bit će idući put bolje

Konfuzija avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Citiraj Mary123 prvotno napisa Vidi poruku
    Ej...ja sam bila nazvala bolnicu kad sam javljala betu i sestra kaže da se javim krajem 8 mj jer su godišnji...i šta da radim...u 8 mj će mi reći dođite u 9 mj na razgovor sa doktorom pa će me stavit na listu u 4,5 mj....koma...neznam ništa??!!
    Prošle godine se u 8. mj. nitko nije javljao na telefon, niti odgovarao na mailove. Tako da ćemo se najvjerojatnije naručiti u 9., doći na konzultacije u 10., a dobiti postupak u 6. mjesecu sljedeće godine. Dakle, jedan postupak godišnje. Pa neka mi onda netko priča o našoj krivici za odgađanje trudnoće.. Ili uzeti kredit pa se liječiti privatno, ne znam, nisam više pametna.

Moram ponoviti betu u ponedjeljak, a osjećam da nema ništa od toga. Samo još dodatnih pet dana guranja utrogestana i pikanja heparina. Da popizdiš.

zrinkič avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

Evo me! Kratko samo......hospitalizirana zbog hiperstimulacije jajnika. Beta 8 dt....194!!!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •