Curke hvala Vam na dobrodošlici i lipim željama. Jutros sam imala prvu inseminaciju i na žalost nisam baš raspoložena
Jutro je krenilo sa suzama...
Stigli smo u petrovu u dogovoreno vrime..javim se sestri koja me odmah lipo opere. Tj. sestra kod koje sam bila u nedilju po štopericu je izgubila sve moje papire. Dakle, nisu imali apsolutno nikakvih podataka o tome da sam dolazila na folikulometrije i štopericu. Sestra na šalteru se prema meni ponašala kao da sam ja izgubila papire i došla tamo na svoju ruku. Onda je muzić preuzeo stvar u svoje ruke i krenuli smo polako u postupak. Tj Muzic je otišao u labos dati uzorak a ja sam ga strpljivo čekala. Onda su nam rekli da dodjemo za dva sata. Vratili smo se i nastavili čekati. Čekali smo još cca 2 sata i da nije bilo divnog doktora V...koji se pitao što jedan mladi bračni par cilo jutro radi u hodniku vjerovatno bi još i sad tamo sidili jer su nas zaboravili. Sve u svem, zahvaljujući njemu stigla sam na stol i napravili su mi insemincaiju..koja je bila grozno bolna. Inače doktor mi je odmah rekao da broj plivača nije divan tj da ih nakon obrade ima 1,4 milijona i da vjerovatno ništa od moje trudnoće ovim putem...
Onih pola sata nakon inseminacije sam provela plačući na stolu. I tako se i sada osjećam...
Usput, mene i dalje strašno boli...jeli nekom od vas bilo tako..sorry što vas davim..ali baš sam jadna