Stranica 47 od 112 PrviPrvi ... 3745464748495797 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 2,301 do 2,350 od 5595

Tema: Potpomognuta u PETROVOJ

bubaba avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Curke hvala Vam na dobrodošlici i lipim željama. Jutros sam imala prvu inseminaciju i na žalost nisam baš raspoložena
    Jutro je krenilo sa suzama...
    Stigli smo u petrovu u dogovoreno vrime..javim se sestri koja me odmah lipo opere. Tj. sestra kod koje sam bila u nedilju po štopericu je izgubila sve moje papire. Dakle, nisu imali apsolutno nikakvih podataka o tome da sam dolazila na folikulometrije i štopericu. Sestra na šalteru se prema meni ponašala kao da sam ja izgubila papire i došla tamo na svoju ruku. Onda je muzić preuzeo stvar u svoje ruke i krenuli smo polako u postupak. Tj Muzic je otišao u labos dati uzorak a ja sam ga strpljivo čekala. Onda su nam rekli da dodjemo za dva sata. Vratili smo se i nastavili čekati. Čekali smo još cca 2 sata i da nije bilo divnog doktora V...koji se pitao što jedan mladi bračni par cilo jutro radi u hodniku vjerovatno bi još i sad tamo sidili jer su nas zaboravili. Sve u svem, zahvaljujući njemu stigla sam na stol i napravili su mi insemincaiju..koja je bila grozno bolna. Inače doktor mi je odmah rekao da broj plivača nije divan tj da ih nakon obrade ima 1,4 milijona i da vjerovatno ništa od moje trudnoće ovim putem...
    Onih pola sata nakon inseminacije sam provela plačući na stolu. I tako se i sada osjećam...
    Usput, mene i dalje strašno boli...jeli nekom od vas bilo tako..sorry što vas davim..ali baš sam jadna

Konfuzija avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Draga bubaba, baš mi je super tvoj juzer nejm.
    Savjet za dalje: Što prije razvij debelu kožu i oštri jezik... Svima nam je tako. Em te boli, em te ignoriraju, em te zajebavaju, em se moraš boriti za svaku faking sitnicu, tako da se raspametiš od oduševljenja kad te netko počne tretirati kao ljudsko biće.. No, no, naviknut ćeš se ti još. A nama ovdje uvijek se možeš doći isplakati, ako što pomaže.

prava ovčica avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

bubaba.. niti ja se još nisam navikla na njihovo ponašanje,
    ali polako shvaćam da je to samo moja i muževa borba,
    oni tamo nemaju baš razumijevanja pogotovo ako si novi pa pola stvari neznaš,
    pa ti oni moraju sve objašnjavati - čast krasnim iznimkama u Petrovoj, a ima ih!

zrinkič, od svojie beta nervoze nit ne skužih da je tvoja oooogromna!
    Držim fige za krasne dvojčeke!! (i priznajem da ih i ja potajno želim )

I pitanje... kad ću ja dobiti, mislim, ovo sve nešto mrljavi... ide, pa ne ide...
    Uhhh, hoću na more bez tampona..

žužy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Citiraj prava ovčica prvotno napisa Vidi poruku
    bubaba.. niti ja se još nisam navikla na njihovo ponašanje,
    ali polako shvaćam da je to samo moja i muževa borba,
    oni tamo nemaju baš razumijevanja pogotovo ako si novi pa pola stvari neznaš,
    pa ti oni moraju sve objašnjavati - čast krasnim iznimkama u Petrovoj, a ima ih!

zrinkič, od svojie beta nervoze nit ne skužih da je tvoja oooogromna!
    Držim fige za krasne dvojčeke!! (i priznajem da ih i ja potajno želim )

I pitanje... kad ću ja dobiti, mislim, ovo sve nešto mrljavi... ide, pa ne ide...
    Uhhh, hoću na more bez tampona..
    ovčice dobro si to rekla..to je samo moja i muževa borba.dok se samo sjetim šoka kad sam vidla gužvu u čekaoni kod našeg prvog dolaska u petrovu,pa svako malo skužim "i ovi su tu zbog čega i mi"..a ja naivna mislila kak smo valjda jedini s tim problemima
    pa se sestra iskesi na mene dok sam skočila sa stola na krivu stranu i zdrapala se po guzici na željezo da kam gledam..trebalo mi je nekoliko dolaska tamo da se opustim.ali isto tako,imam i lijepih iskustva,ta ista sestra me (kad sam jako prokrv. u 6tt) primila za ruku,pomogla mi siči sa stola i rekla odite zlato.tako da...
    znam da nismo jedini,a itekako su i oni tamo svjesni toga.mislim da još to sve skupa dobro funkcionira..

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

prava ovčica,žao mi je zbog negativne bete
    nažalost,rijetki su koji ostvare trudnoću iz prvog pokušaja..
    sada uživaj na moru,odmori se i kreni jača u novi postupak..

bubaba,nakon svega što si prošla taj dan u Petrovoj ja ti ipak želim uspješnu inseminaciju i da nam postaneš nova trudnica
    sretno!

zrinkič avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

Sutra imam ultrazvuk!

bili avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Bubaba sjećam se našeg prvog dolaska u Zg, mislim da sam se cijela pretvorila u veliko oko, sve sam samo promatrala, plaho se osmjehivala...istina je da znaju biti jako jako oštre neke osobe a pogotovo kad se trebaš naručiti telefonski, pa imaš osjećaj da se moraš prvo ispričati jer si nazvao a onda reći što trebaš, ali hvala Bogu prosjek im dižu predivne sestre poput sestre Irene koja me svaki puta iznova oduševila. Sa svakim dolaskom polako sam se privikavala na neke stvari, kod nas u Varaždinu nije tako ...manji grad, manje ljudi, manja gužva..ne znam...
    Ne gnjaviš nas ni malo, svima nam je lakše kad možeš negdje reći/napisati ono što ti leži na duši, a ko će te bolje razumjeti od nas I mi ipak držimo palčeve da bude trudnoće.
    Zrinkić..jedva čekam sutra da čujemo kako su tvoje mrvice

Melem33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Curke polako vas citam,
    Zrinkič cestitam, uvijek me vesele i daju nadu cim vidim da se lijepe stvari dogadjaju.
    Ovčico, tvoj put sam prosla, tesko ti je, ako ti sto treba na pp sam, ja nisam docekala betu u Petrovoj, dobila sam M, a onda sam 42 dana cekala slijedecu, jer mi je O bila na 25 dc, a moja lutealna je uvijek 16.
    Bubaba dobrodosla, zao mi je zbog ovakvog iskustva, ali mala nada da su cuda moguca i da pokusas misliti na to, da dok god nisi potvrdila suprotno, ti imas sanse.Plivaci nisu mozda ohrabrujuci, ali cudazaceca u raznim okolnostima jesu.
    Ako je doktor V, moj savjet drzi se ubuduce njega, jucer sam dobila nalaze hematoloske pretrage na koju me on poslao, iako je ne rade nakon jednog spontanog i to ranog, ali mi je tim cinom i saznanjima vjerojtno spasio buduce dijete u trecem tromjesjecju.Naime heparinka sam, a od nikuda doslovce....svi nalazi super do sada, samo ti genetski....

Inace, nakon nesupjeha u 5mj, cekam histerokospiju u 9om mj, kod doka V.
    Nakon toga svi misle da nece biti problema oko prirodnog.

prava ovčica avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Ajme cure, hvala na podršci... lijepo je znati da postoji mjesto
    gdje te baš svi razumiju i znaju kroz šta prolaziš Hvala vam..

Dr.R kaže da je sljedeći IVF ermmmm, kak je ono rekao, nije skraćeni protokol
    već puni..? Prvo supresija, pa stimulacija. Budući da je prošao novi zakon
    idemo na veći br js tak da ćemo vratiti dvije, a ostalo zamrznuti.
    A sljedeći IVF je tek u 04/2013!?! Uh, punih 8 mjeseci...
    Pitala sam za prirodne, kaže da nema problema, samo da se javim ako odlučim
    tako da ću tu odluku ostaviti za poslje jer je dr na godišnjem do početka 09-mjeseca.
    A i aspiracija bez droge, hmm, opet me čeka iznenađenje

A mi sad opet uzimamo stvar u svoje ruke, jeeeeeeej!

Osoblje foruma Inesz avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

Cure, držite se.
    Rastuži me svaka negativna beta.

Sigurno znate da po novom zakonu imamo samo pravo na dva prirodnjaka.

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

što se tiče listi čekanja,aktivirajte se..
    ja sam poslala mail ministru jer sam svjesna da od čekanja i kukanja nema ništa..
    mislim da je ovaj novi Zakon bolji zahvaljujući upravo osobama koje su se borile za njega,živućim neplodnim parovima koji nisu mogli podnjeti neke odredbe..
    Inače postupci za vrijeme ovog zakona koji je još kratko na snazi se ne bi resetrirali,uvela bi se dobna granica ,vjerovatno ne bi bilo zamrzavanja zametaka..
    Zato,ajmo svi skupa napraviti nešto da nam olakšamo i ovako težak put..

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

nemojte mi zamjeriti,ali ja sam luda kad čujem da se na postupak čeka više od 6 mj..
    A uredno plaćam i zdravstveno i dopunsko..
    Ako mi sad ne uspije onda mi je skroz neprihvatljivo čekati oko godine dana za novi postupak..
    Morala sam reagirati i poslat mail

Melem33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

ovcica, molim te pojasni mi onaj dio aspiracija bez droge?
    Nekako mi taj dio nije bas sjeo

prava ovčica avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Citiraj Melem33 prvotno napisa Vidi poruku
    ovcica, molim te pojasni mi onaj dio aspiracija bez droge?
    Nekako mi taj dio nije bas sjeo
    Meni nikako nije sjeo onaj koktel kojeg sam dobila za aspiraciju,
    dva dana mi trebalo da dodjem sebi, a ruka tj vena u koju su me uboli
    još uvijek boli na dodir. Stavljala obloge tjedan dana, ma niš...
    Upoznala sam curu koja je išla na aspiraciju u prirodnom bez ikakve
    droge i kaže da boli, ali podnošljivo i brzo bude gotovo, ali ti možeš tražiti
    da ti daju nešto za bolove.

I da... 04/2013, pa to je grozno, čim počnem razmišljati o tome unervozim se,
    pa nemam nešto puno godina, ali s ovakvim vremenskim razmacima...
    Pa ja želim barem dvoje djece, tko će to dočekati s ovim njihovim listama.
    Ma strašno, zavidim onim ultra plodnima.. nisu niti svjesni svoje sreće.

Melem33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

ja se ne sjecam svoje aspiracije, 8 folikula, nista ni koktela cak.Nije bilo ni bolova niti mucnina.
    Kako sada stojim, mozda bude srece i da mi je to zadnja zapreka prirodnom, da pokusamo opet samo mm i ja.
    Meni je najgori dio, kada ne mozemo locirati problem, samo neke zapreke, s kojima zene normalno imaju djecu a nista se ne dogadja i jos se natjecem s vremenom koji nije na mojoj strani.
    Mislim do kuda, TSH rjesila, miom rjesila, endometriozu rjesila,mm drzi na normozoo..mislim, sada jos i ovo, ako je uopce ista zapreka dolje.
    Sto cu kada i to skinemo s popisa?
    Opet naci miom ili neku endometriozu i sve ispocetka...do menopauze?

Datum pristupanja
    Jul 2012

Početno

ajme cure i ja sam šokirana ovim listama pa ovo je van svake pameti! nama koji toliko čekamo,molimo,borimo se ne trebaju nikakve liste! nama treba pomoć,nama treba samo malo ljudskosti u cjelom ovom mpo svijetu koji postaje sve okrutniji. ili je nažalost došlo vrijeme da nas je sve više i previše? kako da se borimo sa vremenom koje nam klizi iz ruku a istovremeno u isčekivanju tako sporo prolazi?

bili avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Ovčice sad tek vidim 04/2013..straaaašnoooo, baš sam s mamom pričala i ne vjerujem......koma, živa koma....

doanna avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2011

Početno

čitam vas, ali još nisam stigla sve, ja tj. mi smo novi u svemu ovome i pripremamo se za krenuti u akciju u 9.mjesecu. MM ima asthenozoospermiu, a kod mene je do sada bilo sve ok, istina spolne hormone nisam nikad vadila. E sada pokušavam se max informirati ali mislim da će mi glava eksplodirati. Mislimo krenuti sa Petrovom jer je mm tamo radio s-gram. Imam tonu pitanja ali ajde od nekog osnovnog početka: za naručiti za prvi pregled dovoljno je poslati e-mail ili? Da li znate, ako ima friškiš u ovome za koliko se zakazuje taj prvi pregled? Tnx i unaprijed se ispričavam ako ću dosađivati....

strategija avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Doanna, dobrodošla! Što se tvog odabira Petrove tiče nadam se da imaš strpljenja Ja osobno mogu sve redom pohvaliti u Petrovoj ali nažalost ako si nas malo čitala dugačke su liste čekanja. Za prvu kontrolu ako si blizu možda bi bilo najbolje naručiti se osobno sa svim papirima koje imaš (prizemlje, ravno pa lijevo). Na tel i mail se slabo javljaju ali možeš probati. Neznam dali ti je svejedno kod koga doktora hoćeš. Kod nekih si prije na redu a kod nekih malo duže čekaš za prvu kontrolu ali svi su jednako dobri. Za sva pitanja smo tu Sretno!

doanna avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2011

Početno

Da li se već kod naručivanja za prvi pregled treba donijeti uputnica ili se može kasnije kada se dolazi na na pregled?

prava ovčica avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

doanna, ja sam se naručila telefonski, uputnicu donjela kad sam došla na konzultacije (prvi razgovor s dr)..

zrinkič, nema te... jel sve ok?
    Posljednje uređivanje od prava ovčica : 19.07.2012. at 15:13

doanna avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2011

Početno

Citiraj prava ovčica prvotno napisa Vidi poruku
    doanna, ja sam se naručila telefonski, uputnicu donjela kad sam došla na konzultacije (prvi razgovor s dr)..
    a za koliko si dobila termin za prvi razgovor, jer sada radim neke kombinacije, šta napraviti prije go, a šta poslije?

kristina1977 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

zrinkič, nema te... jel sve ok?[/QUOTE]

Baš sam se i ja to pitala,gdje je? Šta nije danas trebao biti ultrazvuk?

zrinkič avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

Ma tu sam.....sama sam išla za Zagreb......pa sam malo čornula popodne.
    Ovak....jajnici i dalje veeeeliki......hiperstimulirani, ima i slobodne tekućine.....mirovanje.
    Danas je meni 15. dan od transfera i vidi se za sada jedna gestacijska vrečica. U ponedjeljak ponavljam betu pa opet u četvrtak ultrazvuk. Bez kucajeva.

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Zinkic-tako mu je drago da se jedna mrvica cvrsto drzi za mamicu
    Draga,od srca ti zelim mirnu trudnocu do kraja
    Sretno!!!

bubaba avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Konfuzija- hvala ti na komplimentu za juzer nejm..nastao je kombinacijom mog nadimka i još par slova haha
    Prava Ovčica- hvala i tebi, žao mi je radi bete
    Milasova8 - srce si
    Zrinkić- kako je prošlo na uzv?
    Bili- hvala ti na podršci
    Melem33 -hvala na dobrodošlici i ohrabrenju...

tj. hvala Vam svima, divne ste

Samo da vas pitam, prvi put mi je da stavljam utrogestan..imam osjećaj da meni to sve ispadne i pobigne ća??? Jeli to ok?
    Stiglo mi je otpusno pismo, na kojem piše da 14. dan trebam izvaditi betu..tko mi daje uputnicu?

prava ovčica avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

bubaba, nakon stavljanja utrogestana bi trebala malo leći, minimalno 15 min,
    ako možeš i dulje super, a to što nešto i iscuri je normalno. Ne brini, ne izađe baš
    sve vanka, ono bitno se apsorbira
    Meni su utrogestani prvih par dana bili tlaka do neba, poslje se već navikneš.
    A uputnice za betu ti piše soc. ginekolog.. ako ćeš trebati više puta vaditi betu
    zamoliš ga/ju da ti napiše betahcg x3.

prava ovčica avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

zrinkič
    Strašno mi je drago zbog tebe! Drž se i miruj da se ti jajnici smire..

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

doanna, neka si se registrirala i javila ovdje ćeš puno naučiti..ja sam ovdje naučila više nego od doktora..
    moj ti je savjet da odeš osobno tamo,neka te upišu za prvi pregled-konzultacije..ja sam čekala oko mjesec dana na pregled i onda će te zapisat za postupak-lijekove ali za to ćeš se bome načekat..zato odi što prije ako još nisu na godišnjem (btw,jel ima koja informaciju od kad do kad su na GO-ja sam čula da ih nema od 15.7-15.8?)
    Ili odaberi drugu kliniku gdje se manje čeka-tipa VV ili čak Vinogradska..
    U Petrovoj je ta lista postala nepodnošljiva,a od Ministra nema odgovora na moj mail na tu temu..KATASTROFA

Konfuzija avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Doktori počinju s konzultacijama tek u rujnu. Kad ćeš doći na red ovisi i o tome u kakav ćeš postupak ići. Za inseminacije ne bi trebalo biti nekog velikog čekanja.

bili avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Zrinkić proći će to....miruj čim više, ma zapravo znaš sve. I meni se tako rano vidjela samo jedna, da bi na kraju ispale 3. Kucajeva još nema, premalo je to ali bit će još malo. Ja sam danas čula kucajeve svojih mrvica, mada nisu više mrvice sad su već 9 cm velikki/e i treći je još uvijek u maternici--jadno moje malo....ah tako je suđeno.
    .Doanna želim ti dobrodošlicu i da imaš čim kraći i bezbolniji put do sreće. Stvarno je lista čekanja ogromna, pa ako si se odlučila za Petrovu nadam se da si se naoružala s strpljenjem. Što se tiče termina, moja prijateljica je zvala u 6 mjesecu i naručili su je kod docentice Pavičić za 10 mjesec za prve konzultacije......a ko zna koji će postupak trebati i kako dalje....još razmišlja da ipak ode negdje gdje se manje čeka..

doanna avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2011

Početno

cure hvala na informacijama....pa to je stvarno ja dugo čekanja za konzultacije...probat ću slijedeći tjedan otići osobno se naručiti za prvi pregled pa javim kako je prošlo....a gdje se to naručuje u Petrovoj?

črkica avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

pozdrav curke! eto da se i ja malo aktiviram. u petrovoj već više od pola godine, nismo se mrdnuli od ciljanih odnosa jer su nam svi nalazi ok.
    eto, krajem 5.mjeseca čak bila na laparoskopiji da pogledaju jajovode i sve je super.
    već mi je pun kufer ciljanih, nadam se da će nakon ljeta predložiti nešto konkretnije (pretpostavljam inseminaciju) jer već će nam treća godina, a od bebe ni B.
    samo da znate da vam svima želim mirno ljeto i punjenje energijom za jesen

žužy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Citiraj črkica prvotno napisa Vidi poruku
    pozdrav curke! eto da se i ja malo aktiviram. u petrovoj već više od pola godine, nismo se mrdnuli od ciljanih odnosa jer su nam svi nalazi ok.
    eto, krajem 5.mjeseca čak bila na laparoskopiji da pogledaju jajovode i sve je super.
    već mi je pun kufer ciljanih, nadam se da će nakon ljeta predložiti nešto konkretnije (pretpostavljam inseminaciju) jer već će nam treća godina, a od bebe ni B.
    samo da znate da vam svima želim mirno ljeto i punjenje energijom za jesen
    dobro došla črkice!čudno mi da te tolko stavljaju na ciljane...eto i naši nalazi su ok,obavili sve osim laparo.a odma nas uputili u ivf.
    Probaj im sama predložit da promijene nešto,al vjerojatno i budu.
    Sretno dalje!

barkica avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2011
    121

Početno

Hej,zenske! Pratim vas i citam vec neko vrijeme! Svim pikalicama,cekalicama bete i trudnicama-sretno! Eto,javljam se u vase redove jer cu u daljnje postupke u petrovu! Vidim da su liste dugacke,poceli su godisnji... Imam pitanje:koga bi preporucile za dr-a? Imam kompliciranu povijest bolesti,a mozda i jos jednu operaciju,pa bih vas molila za pomoc! Znam da su svi na tom odjelu u tim vodama,ali htjela bih se upisati i prijaviti nekome tko bi mi najprije mogao pomoci i tko voli raditi sa kompliciranim dijagnozama! Hvala vam puno!!!!

črkica avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

žužy hvala! i namjeravala sam napomenuti iza godišnjih da krenemo s inseminacijom, a vjerujem da bi dr i sam to predložio, nije da nismo probali...
    barkica, dobrodošla i čim prije otišla na trudnice. kao što si rekla, u petrovoj su stvarno pravi stručnjaci na odjelu mpo, mislim da ne možeš puno fulati s odabirom doktora. ja osobno sam kod dr Kasuma, nije da je baš pričljiv, ali je majstor u onome što radi.
    imala sam prilike proći kroz ruke skoro svih doktora zbog silnih folikulometrija i mogu ti reći da nisam naletila na niti jednog koji mi se baš zamjerio...

bubaba avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

črkica i barkica, dobro nam došle..
    ajmo sad pomoć..danas mi je sedmi dan od inseminacije, jutros mi se pojavio nekakav smeđi iscjedak, nije obilan ali do sad ga nikad nisam imala..sad me to brine..inače pijem folacin i stavljam utrogestan...zna li netko dali je to od utrogestana ili što već???

Datum pristupanja
    Jul 2012

Početno

Hej cure evo da se i ja javim danas vadila betu 8 je tako da ništa ni ovaj put.Svima kojima je uspijelo želim puno sreće da bude sve u redu do kraja trudnoće a onima kao ja želim puno snage i volje za dalje.Ja sad zvala tek me 16.10 naručili za razgovor a kad dalje za postupak bolje da i nepitam.Pozdrav

barkica avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2011
    121

Početno

Hvala na dobrodoslici! Kasuma mi je i frendica spomenula,a koliko treba vremena za prvi čvenk kod njega? Krenula bi u jesen,mozda i kasnije jer vjerojatno idem na op mioma! Ima li netko iskustva sa dr.Šprem? Puno bi mi znacile vase pomoci! Hvala puno i za ove inf.koje pisete!

zrinkič avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

Barkica....po mom potpisu vidiš da sam svašta prošla...i za sve imam samo riječi hvale. Ja zbilja nemam ni jedno neugodno iskustvo sa nikim u toj bolnici. Doktori....svi su stručni....svak je osoba za sebe....kao i svatko od nas....netko priča više, netko manje. Moja iskustva su zbilja pozitivna.....doktorica Šprem je jedna jako draga žena! Kod bilo koga da dođeš....nećeš pogriješit!!! A za sva podpitanja...imaš nas!!!!

Jučer moja beta.....14475,9.....19 dt! sutra idem na ultrazvuk!!

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Crkica drago mi je sto si nam se vratila sad bi bilo vrijeme za inseminaciju pa ako ti dr.sam ne predlozi zamoli.ga sama..zelim ti srecu u svakom slucaju
    Zrinkic predivna vijest!!! Navijam za hrabro malo.kuckajuce srce javi nam se sutra

strategija avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Črkica nadam se da brzo krećete sa aihom ili ivfom.
    Bubaba možda je implantacija
    Marijaxx žao mi je
    Barkica kao što cure kažu s niti jednim doktorom ne možeš pogriješili, svi su jednako kvalitetni!
    Zrinkič ode tvoja beta u nebo Za uzv i mrvicu ili više njih~~
    Milasova8 kad će više taj listopad da vibramo za tebe?!
    Svima koje sam možda preskočila šaljem puno ~~~ i da brzo budete debele!

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Strategija ,ja silno iscekujem rujan da zovem gore pa da vidim.tocno kad startam s lijekovima
    Sva sreca pa je ljeto pa mi leti vrijeme tako da ce zacas i to doci..hvala ti draga sto mislis na mene
    Sad se blizi tvoj postupak- sigurno si nestrpljiva..
    Ja cu ti zavibrati da bude uspjesan iz sveg srca

Marija tek sad vidjeh tvoj post grlim te i saljem pozitivnu energiju da sto prije odtugujes i krenes u novu borbu..

Mary123 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Pozz curke...vidim svašta novog...Zrinkič čestitam na velikoj beti...i vibram za srčeko..
    Barkica dobro nam došla...ja sam ti kod dr.kasuma i sasvim mi je ok....je da nepriča baš puno al ti odgovori na pitanja koja te muče...
    Maijaxx žao mi je za betu....kod kojeg si ti doktora???
    Milasova evo tvog mjeseca....joooo šta ću ja jadna...

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Draga Mary,vidjet ces sta ce ti reci u 8 mj.to je sad za koji dan..budi strpljiva..znam da je najteze cekati,ali to je tako kod nas..
    Jel imas sta smrzlica mozda?

črkica avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Curke hvala vam na riječima ohrabrenja, jedva čekam jesen da se pokrenemo opet.
    Pa nije valjda da ću na taj razgovor s Kasumom čekati do desetog mjeseca, joj joj, strpljivost mi nije baš vrlina....
    Curke, puse vama i vašim mrvama (ili budućim mrvama)

Datum pristupanja
    Jul 2012

Početno

Hej cure hvala na podržci prave ste.Ma nema vremena puno za tugu odmah u nove pobijede pa makar i prirodno dok ne dođemo tamo na red.Trudit ćemo se iz petnih žila pa možda i bude šta.Mislim samo nada to je ali eto.Mary ja sam ti kod dr.Šprem i dosta sam zadovoljna samo što je gužva kod nje pa se dugo čeka ali tako je vjerovatno kod svakog dok u petrovoj.Ja sam jučer zvala sestra Iva se javila i naručila me samo na razgovor tek 16.10. užas a kad ću na ivf onda bog zna.Samo nam treba strpljenja i volje a zasad imam i jednog i drugog pa ćemo dočekat i mi svog tintilinića

Mary123 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Morat ću ja sutra nazvati sestru Ivu da me naruči ako može kod doktora da nečekam sada kraj 8 mjeseca....Milasova nažalost nemam..to me i najviše muči da bi skoro probala kako uletiti u VV...neznam...

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Probaj otici u Vinogradsku,tamo sam cula da se ceka oko 2-3 mj.za postupak..na Vv se dugo ceka androloska obrada supruga a mora to.proc jer je muski faktor neplodnosti,a ti moras tamo vadit hormone..
    E sad pitaj cure na temi potpomognuta u vinogradskoj koja je procedura tamo..
    cekanje je definitivno najgore,ovo u Petrovoj je katastrofa,na moj mail vezano za to nema odgovora i bas sam ljuta..ne znam koje je rjesenje ..
    Draga Mary,sretno gdje god da odlucis ici..strpljenjem se naoruzaj i bit ce ok

Mary123 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

A sve je opet puno bolje neko čekat skoro godinu dana u Petrovoj...nisam pametna šta i kako....hvala milasova na potpori...blago tebi evo ti tvog mjeseca...nadam se tvom uspjehu...

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •