Stranica 50 od 112 PrviPrvi ... 40484950515260100 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 2,451 do 2,500 od 5595

Tema: Potpomognuta u PETROVOJ

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

pobrkala sam vas dvije sorry...
    vrlo rado bi kavicu-meni problem zbog posla od 9-17..u Zg sam tek u 18..uzela sam GO 19.9. tak da sam taj dan free
    Mary baš me zanima kad će te staviti na listu..molim Boga da bude što prije

bili avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Citiraj Sneki41 prvotno napisa Vidi poruku
    Taman sam se ufurala u pozitivu i brojim dane al sad i mene "skaklja" to pikanje... Jel su to pikice ko one za davanje inzulina ili bas prave ko kad ti sestra kod doktora pikne ak te nekaj boli ( mene su lani patili bubrezni kamenci pa sam dobivala protiv bolova)?
    Pikice su male ko za davanje inzulina, ni ne vidiš ju ja sam jedna od onih kojima je slabo već na putu za vađenje krvi a evo sve sam uspjela dati si sama.. Tu sam ako zatreba koji savjet
    Pusa svima i držimo palčeve za čim uspješnije konzultacije, odnosno u prijevodu čim manje liste čekanja..

žužy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

baš mi fora ovaj redosljed,sam ne kužim kaj nas nisu stavili sve isti dan pa malo čavrljamo u čekaonici
    evo ja još čekam gđu vješticu pa neznam točan dtm al sve mi se čini da pem najprije,a možda se i potrefi sa sneki.

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

curke-meni taman 19.09.treba biti 3dc..ako bude sve po planu..e sad jel čekam M onu u listopadu ili odmah idem taj ciklus u rujnu? šta mislite...ja bi rađe listopad čekala...

žužy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

ako imaš dog ivf u list.,onda čekaš list.kad podižeš ljekove?

Datum pristupanja
    Apr 2012

Početno

Milasova, nisi nas pobrkala, obje smo narucene 12-tog... Joj, nikak docekati...a sto pitanja u glavi...

Datum pristupanja
    Apr 2012

Početno

Bili, bas si me utjesila... Radim u ustanovi gdje imamo ambulantu 24h al ima nas svakakvih, nebi htjela uopce da moram koju od sestara zicati da me pika, ma zapravo nekak bi to radje sama jer me zivcira stalno ispitivanje: "Jel ima kaj novo?" Ili ono: "Joj, jadna ti, IVF, pa to je strasno, ni ne znas kaj te ceka!" i slicne bedastoce (firma s puno "baba" na hrpi)... Vjesticu ocekujem 16. 9. ali narucena sam za postupak u listopadu, pretpostavljam da onda 12. 9. "obavim droktora, daju mi lijekove i cekam do vjestice u listopadu, bar sam si ja to tak "prevela"...

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Citiraj žužy prvotno napisa Vidi poruku
    ako imaš dog ivf u list.,onda čekaš list.kad podižeš ljekove?
    19.09. sam naručena za lijekove, IVF u listopadu..iako ne kužim,dobit ću lijekove a da me nisu ni pogledali? malo sam mutava

žužy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

ma bez brige budi,nisu ni mene,malo smo porazgovarali,dr mi objasnil ukratko,a sestra uširoko i napismeno..dobiš ljekove i sa sljedečom m u akciju.vidiš kak je to brzo došlo,i ja se nemrem sčekati!sretno

Mary123 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Citiraj milasova8 prvotno napisa Vidi poruku
    19.09. sam naručena za lijekove, IVF u listopadu..iako ne kužim,dobit ću lijekove a da me nisu ni pogledali? malo sam mutava
    Tog 19 ćeš doći tamo obaviti kratki razgovor sa doktorom pa se javiti sestri Ireni koja će pozvat jednu sestru koja će ti dati lijekove i onda će ti sestra Irena objasniti postupak pikanja....počet ćeš sa lijekovima drugi da ciklusa i 7 dan ciklusa ćeš doći na prvi uzv...bar sam ja tako...ma sve će ti objasniti sestra Irena...ak ti kaj bude nejasno,mi smo tu....al počet ćeš se pikati onda u 10.mj kad dobiješ m....i draga nisi mutava...sve mo to prošle,i sama sam se tako osjećala....ja nisam ni znala šta znači IVF a kamoli šta drugo..pa sam se i na kraju sama pikala...
    žužy raspored nam je baš koma...hehehehe..mogli su nas baš staviti u jedan dan iako su svi doktori tamo svaki dan...

žužy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

nebi bilo loše ni da se preselimo tam,bar dok ne ostvarimo svoje ciljeve

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

hvala vam svima
    stvarno je brzo došlo...a sad- pozitivna jesam,svima kojima treba šaljem pozitivne vibrice i želim uspjeh i sreću i nadam se da se vidimo na kavici

Datum pristupanja
    Aug 2012

Početno

Citiraj milasova8 prvotno napisa Vidi poruku
    nista se ne boj...i ja sam nova u ovome...presli tjedan dobila lijekove, pa nakon par dana menga i vec je danas treci dan i sama se pikam..nista strasno..
    dobit ces upute od sestre a imas i plan pikanja- bar ja imam kad 8 dan moram na UVZ. dalje ne znam sto me ceka.

Datum pristupanja
    Aug 2012

Početno

I ja bi volila da su nas stavili isti dan pa da se ispričamo os svemu i svačemu,da si malo vrijeme prikratimo.
    A koliko se dugo čeka nalaz spermiograma?
    I da li koja od vas zna koji tramvaj vozi od kolodvora do bolnice?

Datum pristupanja
    Aug 2012

Početno

Citiraj amy2004 prvotno napisa Vidi poruku
    I ja bi volila da su nas stavili isti dan pa da se ispričamo os svemu i svačemu,da si malo vrijeme prikratimo.
    A koliko se dugo čeka nalaz spermiograma?
    I da li koja od vas zna koji tramvaj vozi od kolodvora do bolnice?
    mi smo cekali nalaz par sati ali kako nismo iz zg poslali su nam postom i dobili smo ga za par dana.
    ide ti tramvaj 4 sa zeljeznickog i 8 sa autobusnog ali se u draskovicevoj presjeda na 4, 11 i 12.

bili avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Citiraj Sneki41 prvotno napisa Vidi poruku
    Bili, bas si me utjesila... Radim u ustanovi gdje imamo ambulantu 24h al ima nas svakakvih, nebi htjela uopce da moram koju od sestara zicati da me pika, ma zapravo nekak bi to radje sama jer me zivcira stalno ispitivanje: "Jel ima kaj novo?" Ili ono: "Joj, jadna ti, IVF, pa to je strasno, ni ne znas kaj te ceka!" i slicne bedastoce (firma s puno "baba" na hrpi)... Vjesticu ocekujem 16. 9. ali narucena sam za postupak u listopadu, pretpostavljam da onda 12. 9. "obavim droktora, daju mi lijekove i cekam do vjestice u listopadu, bar sam si ja to tak "prevela"...
    Ako sam nešto mrzila prije trudnoće a i još uvijek imam averziju svaki put kad netko postavi pitanja a to su: "Ima kaj novo kod vas?", "Kaj čekate s bebom?", ili kad čujem kako babe raspravljaju " Jooj jadni, znaš oni moji tamo neki rođaci morali su na umjetnu oplodnju...strašno ti je to.." i ako sam na nešto alergična onda je to izraz umjetna oplodnja kod nekog ko nema pojma o čemu uopće govori....
    A jeste se lijepo poredale s datumima Bit će posla u Petrovoj jupiiiiii

Datum pristupanja
    Aug 2012

Početno

Joj i meni je to najgore pa kad netko tko nezna krene komentirati,a isto ta pitanja me ubijaju.
    Najgore mi je kad krenu komentirati zašto idemo i tko zna čije će sjeme staviti.
    Ja inače imam curicu od skoro 8.god i najprije su mi svi govorili svi što čekaš sa drugim,a sad zašto idete tim putem,budite sretni da imate jedno i dobro.
    Neka bude posla u Petrovoj i neka svaka od nas uspije,sve ostalo je manje važno

Datum pristupanja
    Apr 2012

Početno

Upravo tako Amy, ja imam vec "velikog" sina, cak su i njega donedavno "pilili" s tim kad ces dobiti bracu ili seku a sad je pocelo : "Znas ti kaj ti mamu ceka, joj jadna ona, pa nista nebu strasno ak ostanes jedinac...svasta se dogadja na tim oplodnjama... A on je vec tako "ufuran" s nama u sve to i beskrajno je nestrpljiv da krenemo da samo mahne rukom i veli im: "Nije to vasa briga...!" i ne "dozivljava" te spike! Pametnom - dosta! Ma samo da mi sve zajedno lijepo krenemo i da sve bude OK... Pozitiva...pozitiva...!!!

bili avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Tako jee drage moje samo pozitiva, najveća pljuska svima onima koji se upuštaju tamo gdje im nije mjesto će biti naš sjaj u očima, naša radost i ljubav koju ćemo širiti na svakom koraku kad uhvatimo svoje mrvice u ruke Samo hrabro!!!!

kiki30 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

bok,cure.evo upadam (neznam dal mogu tu)ali imam jedno pitanje
    nakon 2.kiretaže dr. mi je predložio da mm ide u petrovu bolnicu na -morfologiju spermija ! rekao je da se to samo tamo radi,pa bi vas ja molila ako netko zna,kamo se točno moram naručiti?jel na odjel humane ili.? može i na pp .zahvaljujem
    sretno svima !!

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Citiraj kiki30 prvotno napisa Vidi poruku
    bok,cure.evo upadam (neznam dal mogu tu)ali imam jedno pitanje
    nakon 2.kiretaže dr. mi je predložio da mm ide u petrovu bolnicu na -morfologiju spermija ! rekao je da se to samo tamo radi,pa bi vas ja molila ako netko zna,kamo se točno moram naručiti?jel na odjel humane ili.? može i na pp .zahvaljujem
    sretno svima !!
    mora spermiogram napraviti-u Petrovoj na nalazu piše i morfologija između ostalog,dok u mnogim bolnicama nema tog parametra..
    a sad,znam da se prije nije naručivalo-sad ne znam..to će ti bolje objasniti suborke koje su bile u takvoj situaciji ( mi smo sgram radili u poliklinici Vili-300 kn i isto je prikazana morfologija).
    Kiki slobodno pitam ?-da li doktor sumnja na spontani zbog eventualno loše morfologije? jer moj dragi ima samo 2% morfološki ispravnih spermija...

kiki30 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

da,dr. sumnja u tu morfologiju-kao da to napravim pa da vidimo,jer do sad nismo.i neka vadim prolaktin.
    pa ćemo vidjeti šta dalje..

bili avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Kiki mi kad smo radili spermiogram prošle godine, ja sam za svaki slučaj nazvala u laboratorij, sve su mi lijepo objasnili, ako se ne varam bitno je da se dođe između 7 - 9 sati bilo koji dan (ili 10 stvarno nisam sigurna sa uputnicom (uputnicu podiže kod svog doktora opće prakse). Uzorak se daje u laboratoriju koji se nalazi iza glavne zgrade, znači kad stojiš pred glavnim ulazom u bolnicu s lijeve strane zaobiđeš tu glavnu zgradu i dođeš do manje zgrade s malim vratima ( meni osobno neugledna i nikad ne bi rekla da se tamo nalaze laboratoriji) al piše na vratima i javite se odmah na prva vrata ravno kad uđete unutra. Nalaze dobivate isti dan nakon 14 sati ili možete dogovoriti da Vam ih pošalju poštom. Najsigurnije je da nazoveš na 01/4604-755. Nadam se da sam barem malo pomogla. Sretno

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

[QUOTE=kiki30;2215264]da,dr. sumnja u tu morfologiju-kao da to napravim pa da vidimo,jer do sad nismo.i neka vadim prolaktin.
    pa ćemo vidjeti šta dalje..[/QUOTE

uf,fakat me strah sad već sam na par mjesta pročitala da morfologija zna izazvati takve komplikacije..ma joj

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

kiki uglavnom,želim vam sreću sa nalazom.. jel tvoj dragi imao kakvu dijagnozu?

kiki30 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

bili,hvala na detaljnom opisu
    milasova,kod mm je spermiogram od teške olig. pa sve do sad zadnji put normoospermija-strašno varira.a joj,nisam te htjela prestrašit,oprosti..nego tako mi je dr.rekao.a vidjet ćemo..mislila sam i ja do Villi,ako je 300 kn pregled nije ni tako strašno,vidjet ćemo..hvala na odg.

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

kiki,nisi me prestrašila,već sam prestrašena što se morfologije tiče..i nije mi jasno kako dosta klinika nema u nalazu morfologiju a tako je bitna..
    dosta sam proučavala morfologiju spermija,tj.čitala o tome i moram priznati da naša dijagnoza nije baš ohrabrujuća..ma joj,bolje da više ne proučavam jer se samo bediram.a doktori ti samo kažu,ma ne brini ti si mlada uspjet ćete nije kod vas tako strašno..ma joj..a nitko ti neće reć šta bi mogao napravit da popravi nalaz..ma joj i milijon puta do sad sam napisala ma jo..

U Viliju radi biolog iz Petrove pa je nalaz gotovo identičan..
    draga ,želim ti sreću u svakom slučaju..javi kako je prošlo,baš me zanima..

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

http://forum.roda.hr/threads/58194-D...ht=morfologija

evo i link za morfologiju i DNA fragmentaciju spermija pa bi možda bilo dobro da i to napravi..ne znam..

Datum pristupanja
    Aug 2012

Početno

moj savjet ti je da narucis dragog. mi cim smo saznali da muz mora vadit spermatogram otisli smo tamo i upisali se jer ima lista cekanja. uzorci se uzimaju od 7-9 (najcesce oko 7 -8) i nalaz je bio drugi dan oko 14h, ali su nam ga poslali postom jer smo ih zamolili.
    laboratorij je tamo ako si ikad nosila za briseve ali odmah od stubista ravno cim se popnes stepenicama. labos je zgrada odmah iza glavne. pise na ploci mikrobioloski laboratorij

wanna be mommy avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2012

Početno

evo da se i ja ovdje javim...ja sam 12.09. naručena u Petrovu na konzultacije, da vidimo kako ćemo dalje... da li oni odlučuju o postupku ili ja mogu reći svoje mišljenje?

Datum pristupanja
    Aug 2012

Početno

oni ti mogu dati svoje misljenje ako imas vise opcija, a naravno da i ti mos reci svoje. sve ovisi o dr i o nalazima. oni ce ti preporuciti najbolje.

Datum pristupanja
    Apr 2012

Početno

[QUOTE=milasova8;2215293]
    Citiraj kiki30 prvotno napisa Vidi poruku
    da,dr. sumnja u tu morfologiju-kao da to napravim pa da vidimo,jer do sad nismo.i neka vadim prolaktin.
    pa ćemo vidjeti šta dalje..[/QUOTE

uf,fakat me strah sad već sam na par mjesta pročitala da morfologija zna izazvati takve komplikacije..ma joj
    milasova8, ne tako razmisljati, ne se bojati... Jos malo i kreces...nemoj sad razmisljati ni o cemu nego da ce sve biti OK! Koliko ono jos dana? Ti 14, ja 7... kako vrijeme leti...jos malo i evo nas u Petrovoj....

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

stvarno sam pozitivna i ne opterecujem se previse negativnim mislima,ali kad procitam ovako nesto vezano za nasu dijagnozu uhvati me strah..nadam seda ce me proc jer moram bistra u postupak..
    Hvala vam drage moje,znam da ce bit ok..
    Jos dva tjedna a ti jos tjedan dana odbrojavamo lagano

Datum pristupanja
    Aug 2012

Početno

pozdrav svim trudilicama odmah na početku i od srca vam želim da što prije budete trudnice
    imam pitanje tj. možda malo više pitanja. nova sam na forumu a i nova sam što se tiče MPO. nakon 2,5 godine pokušavanja odlučili smo krenuti dalje. zanima me koliko se čeka u petrovoj za inseminaciju? na koji broj se uopće zove na konzultacije. puno vam hvala svima na bilo kojem odgovoru.

strategija avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Petrovke moje drage, iako sam svoju sreću pronašla na drugom mjestu još se uvijek osjećam da tu pripadam U Petrovoj je stanje takvo kakvo je i nažalost samo jednoj od vas ću (nadam se) moći malo skratiti čekanje. Za koji mjesec se sada upisuje za postupak? Mene čeka termin u veljači 2013 a neće mi trebati pa ako se to može neka se javi tko hoće da mu ustupim svoje mjesto.
    Svima puno vibrica šaljem i da brzo sve budete trbušaste!

Datum pristupanja
    Aug 2012

Početno

uskoro krecem na aspiraciju pa me zanima dali mm treba uputnicu za davanje sperme?

Osoblje foruma Inesz avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

ne treba uputnica za muža, to sve ide na tvoju uputnicu

bili avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Sanjalica82, ako se ja dobro sjećam netreba, ali sve će ti sestra tamo objasniti na zadnjem ultrazvuku (što uzeti sa sobom, kad doći). Kad dođete ujutro ti ideš u sobu da se pripremiš a dragi dobije jedan papir s kojim ide u laboratorij. Sretno!!

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

strategija!! da i ovdje na dva mala srčeka

Datum pristupanja
    Apr 2012

Početno

Citiraj bili prvotno napisa Vidi poruku
    Sanjalica82, ako se ja dobro sjećam netreba, ali sve će ti sestra tamo objasniti na zadnjem ultrazvuku (što uzeti sa sobom, kad doći). Kad dođete ujutro ti ideš u sobu da se pripremiš a dragi dobije jedan papir s kojim ide u laboratorij. Sretno!!
    Bili, kako to izgleda - "...ti ides u sobu da se pripremis..."? Kaj ti "rade"

Datum pristupanja
    Aug 2012

Početno

hvala vam na odg..i mene zanima ta priprema...

bili avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Ma niiišta, tam se presvučeš ( spavačica, ogrtač, čarape, papuče), ostaviš stvari,zauzmeš si jedan krevet upoznaš s drugim curama koje isto čekaju jer je to velika soba, popričaš s njima da si skratite vrijeme, tješite se, hrabrite, razmjenjujete iskustva i čekate da sestra Irena veli:"Krećemo" i onda krenete na 1.kat s njom i opet tamo malo u hodnniku čekate, brbljate i opuštate se i čekate na red ako vas je više za aspiraciju Mi smo bile 3 za aspiraciju taj dan pa smo si lijepo kratile vrijeme, baš nam je bilo ok, s obzirom da sam ja bila 1.puta a cure 2. i 3. prepričavale su mi svoja iskustva vezana za cijeli postupak, transfer, mirovanje i dr. Kad je gotovo, sestra Irena vas vozi natrag u tu sobu i tamo odmarate cca 2 sata. Nas je na kraju sve skupa bilo mislim oko 7 ili 8 u sobi. 3 aspiracije, 3 transfera i još 2 žene koje su bile u dnevnoj bolnici i čekale na pregled i obradu. Sve u svemu pravi mali babinjak. Imate unutra wc, umivaonik ukoliko se želite osvježiti malo.i to je to
    Strategija

žužy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

QUOTE=loorna31;2218750]pozdrav svim trudilicama odmah na početku i od srca vam želim da što prije budete trudnice
    imam pitanje tj. možda malo više pitanja. nova sam na forumu a i nova sam što se tiče MPO. nakon 2,5 godine pokušavanja odlučili smo krenuti dalje. zanima me koliko se čeka u petrovoj za inseminaciju? na koji broj se uopće zove na konzultacije. puno vam hvala svima na bilo kojem odgovoru.[/QUOTE]

loorna31,dobro nam došla i još brže nam otišla na trudnice
    da ti ukratko odg.,nazoveš broj 014604723 od 12 do 14(nemoj se obeshrabriti ako ne dobiješ od prve).sestri ukratko rečeš da bi se naručila na pregled i konzultacije.ako znaš več kod koga želiš iči onda ćeš dobiti prvi slobodni njegov termin,ako ti je svejedno onda će ti sestra reči kad i kome ideš.za čekanje je teško reči,sve ovisi o tom prvom razgovoru i dr odluci za dalje(ovisno o vašoj dijagnozi).ako imaš kakve nalaze od prije ponesi,vole kad dođeš pripremljen.sretno!

Datum pristupanja
    Aug 2012

Početno

loorna31,dobro nam došla i još brže nam otišla na trudnice
    da ti ukratko odg.,nazoveš broj 014604723 od 12 do 14(nemoj se obeshrabriti ako ne dobiješ od prve).sestri ukratko rečeš da bi se naručila na pregled i konzultacije.ako znaš več kod koga želiš iči onda ćeš dobiti prvi slobodni njegov termin,ako ti je svejedno onda će ti sestra reči kad i kome ideš.za čekanje je teško reči,sve ovisi o tom prvom razgovoru i dr odluci za dalje(ovisno o vašoj dijagnozi).ako imaš kakve nalaze od prije ponesi,vole kad dođeš pripremljen.sretno![/QUOTE]
    hvala ti najljepša na odgovoru. nisam ga prije vidjela pa nisam niti nazvala broj. sutra zovem. hvala ti i na ljepim željama

Datum pristupanja
    Apr 2012

Početno

Bili, hvala ti na opsirnom pojasnjenju, divna si, sad mi je "lakse"... Ma muljam, tjesim se, nije mi lakse ali bar znam kako to izgleda kad ti napise netko "iz prve ruke".

wanna be mommy avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2012

Početno

cure moje, mene jutros uhvatila panika...sutra idem u Petrovu na konzultacije, i prva pomisao kad sam se probudila, šta ako me odbiju za bilo kakav postupak obzirom da sam prošle godine prirodno ostala trudna? pa neznam šta ću napraviti, umrijet ću od tuge. ruku na srce, nisam baš u cvijetu mladosti da mogu čekati još koju godinu da se samo "uhvati".

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Ma nece te odbiti,ne vjerujem.. Bit ce sve ok,ne brini
    Ima vas dosta sutra gore pa svima zelim srecu i nadam se podrobnom izvjestaju- da zbam sta me ceka

wanna be mommy avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2012

Početno

milasova8, nadam se da je tako, a izvještaj podnosim čim se vratim

bili avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Svima koji idu sutra u Petrovu želim puno sreće, wonna be mommy nmoj se brinuti neće te odbiti..samo pozitivno misli....sve će biti u redu javi se kad budeš u prilici... Palčevi gore za sve moje suborke Pusaaaaaa

Datum pristupanja
    Apr 2012

Početno

Citiraj wanna be mommy prvotno napisa Vidi poruku
    cure moje, mene jutros uhvatila panika...sutra idem u Petrovu na konzultacije, i prva pomisao kad sam se probudila, šta ako me odbiju za bilo kakav postupak obzirom da sam prošle godine prirodno ostala trudna? pa neznam šta ću napraviti, umrijet ću od tuge. ruku na srce, nisam baš u cvijetu mladosti da mogu čekati još koju godinu da se samo "uhvati".
    Ne tako razmisljati! Kuzim da si u strahu, i ja sam ali ako cemo vec u startu krenuti s negativnim mislima, nema nam pomoci! I ja idem sutra u Petrovu...ima nas, biti ce sve dobro samo treba pozitivno razmisljati. Zasto bi te odbili? Polako, prvo pricekaj sto ce doktor reci...

Milasova8, draga i ti "sitno brojis"

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •