Pticice dobrodosla,na pravom si mjestu! Nemoj brinuti da ce ti reci da jos malo cekas cim ti je doktor rekao sto si do sada cekala. Nebi te slali da obavis sve te pretrage da ne "racunaju na tebe". Obavi ti sve pretrage, naruci se na konzultacije(to ne znam koliko se ceka, navodno ovisi o doktoru), onda ce ti dr. pazljivije pregledati nalaze i staviti ta na listu za postupak. Ta lista, kao sto vidis kod cura koje pisu je sad veljaca/ozujak 2013. Znam da to zvuci duuugo (ja sam se narucila u 3. 2012. za 10. 2012.) ali ide vrijeme... Imati ces jos 1000 pitanja al tu su nase suborkinje koje sve znaju jer nazalost imaju veliki staz u ovome i sve ce ti objasniti do detalja, samo pitaj. Sto se tice braka, nije se potrebno prisilno udavati/zeniti zbog MPO-a. Jednostavno ti i dragi odete kod javnog biljeznika i tamo potpisete izjavu da zivite u izvanbracnoj zajednici. I to je to! Najvaznije je da se opustis, da ne razbijas glavu nepotrebno, "odradis" pretrage i sve ce biti OK. U svemu ovome najbitnije je biti pozitivan i nikad se ne prestati nadati... Eto, to ti je ukratko to za pocetak price...