Curke sad kad je takvo vrijeme vani, to je najbolje za "kućne poslove". Stisnut se ispod dekice i ....hmmmmm (Nemojte mi zamjeriti jer sam već 6 mjeseci u apsitnenciji ).
Ftičice dobro nam došla! Ne brini doktori su kratki i jasni i rade svoj posao sjajno, samo se opusti i prepusti. i nemoj se iznenaditi ako te uopće ne pregledaju do 1. ultrazvuka u postupku. Nakon što smo odradili prve konzultacije sa svim nalazima u 11/2011, u IVF postupak smo ušli u 4. mjesecu ove godine. Koliko znam lista čekanja za IVF postupak se malo produljila, ali o tome nemoj sad razmišljati, skupi ti prvo sve nalaze i korak po korak. Ukoliko te bilo što zanima slobodno ih sve pitaš (doktore mislim) i oni će ti objasniti, a i nas ovdje nemoj se ustručavati. Zato smo tu, jedna za drugu.
HSG ni mene nije bolio ni malo, tako da nemoj brinuti. Kad obaviš sve pretrage i dođeš ponovo u Petrovu, doktor će ti na temelju svih nalaza zajedno predložiti u koju vrstu postupka krećete.
Samo polako i pozitivno!!! I za bilo kakvo pitanje, pa makar ti se činilo najbedastije na svijetu postavi ga ovdje sve smo mi krenule od nule i znamo kako je to.