dobro jutro svima,
još ću samo sada napisati hvala svima na odgovorima...
ja sam kod doktora Šimunića - tak su me odredili prilikom naručivanja na prvi pregled.
konzultacije su zadnji korak nakon svih pretraga i na njima se naručuje za postupak, lijekove...?
CB sam radila u Petrovoj - tak mi je doktor Š rekel da zbavim i je, svi ostali brisevi su došli praktički isti tjedan, dok je klamidiju mi rekla na predavanju uzoraka da moram čekati mjesec dana, ne znam zakaj je to tako dugo, ali stvarno mislim da kad sam radila to prije te 3 godine da sam isto čekala čudo jedno...
dobila sam na povijest bolesti u Petrovoj da se po gotovim CB, s nalazima javim za kontrolu k njima - za taj di si mislim ak bum čekala još mjesec dana, pa onda još čekanje HSG -je, čitala sam da se radi neposredno nakon menstruacije, uh...
trenutno mi nije opterećenje čekanje postupka, nego samo da zbavim sve stvari koje su mi potrebne i da znam na čemu sam...
i da, mislim da me definitivno čeka čekanje... zakaj se prije tak dugo čekalo i sad se smanjilo čekanje? ne kužim... ako se sad čeka cca 5 mjeseci, pa koliko je to prije trajalo? relano, nekih cca pola godine prođe ko za čas, ali ne dok čekaš to kaj mi sve čekamo... meni bar, svaki dan traje ko vječnost... mislim da će mi trebati tona strpljenja
i samo da znate, moj prag boli je čista katastrofa i užasno me strah ( bio ) tog HSG, ali kad čitam sve vašu pozitivu, nije me više baš ničeg strah.. samo malo tog čekanja... želim svima lijep vikend