Evo ja stigla doma,malo lunjala po gradu
Gonali+cetrotide i stoperica..eto za otprilike 25 dana startam sa pikanjem![]()
Evo ja stigla doma,malo lunjala po gradu
Gonali+cetrotide i stoperica..eto za otprilike 25 dana startam sa pikanjem![]()
Ovako 2dc po 3 ampule gonala, 3,4 i 5 dc po 2 ampule gonala pa 6dc uzv i u pripremi cetrotide..
ovo je dobitna kombinacija
Zuzy zelim ti da ne dobis M narednih 9 mj![]()
Žužy, znala si za onu foru s voltarenima? Baš mi žao što je pobjeglo.![]()
Mary drago mi je da si tako brzo dobila termin,nadam se da će biti sve uredu.Brzo će to proći
Svima ostalima isto želim sreću.
Ja sutra idem na prve konzultacije i malo me trema drži,nadam se da ću i ja brzo doći na listu
Javim vam se sutra ako mi nešto ne bude jasno....pozzzz svima i sretno....
Milasova, jedva cekam da krenemo...mozda se "potrefimo" ,tu smo negdje po datumima. Jesi se odlucila za samopikanje ili ces ici u Petrovu? E, da, naravno da je dobitna kombinacija!
Ni ja nisam imala fotokopije osobnih ali sestra nije ni primjetila, mozda se koncentrirala samo na potvrde od psihologa i pravnika![]()
Sneki,zbog radnog vremene,moram se sama pikati..najrade bi barem prvi put isla u petrovu..iako ako mi 2dc padne na vikend onda cu moci do bolnice na bocu..
E jel ti moras 2dc vadit krv?
Nadam se da cemo se potrefiti na aspiraciji ili bar na kojem UZV..
Nisu mi ništa rekli za vađenje krvi, meni je Gonal 2,3,4. dc po 3 ampule a 5,6,7. dc po 2 ampule a 8.dc na ultrazvuk. Mislila sam za prvi put u Petrovu ali se vračam taman s puta 8. 10. a 9. 10. bi trebala dobiti, e sad ako mi vještica malo požuri od uzbuđenja možda ću se morati piknuti sama. Idem u Prag pa se nadam da ako nebum znala a "zaskoči" me datum mogu u njihovu MPO kliniku da mi pokazu![]()
sneki ,milasova8,i
amy2004,sretno danas,javi novosti![]()
Bok cure! Evo da vam se i ja pridružim. U 10 mj. smo u stimuliranom. Idući tjedan idem po lijekove.
Nadam se da će biti treća sreća!
Ma ja sam presretna..brzo će to proći...javi nam novosti....
Milasova krv ćeš vaditi tek kad dođeš na uzv...svaki uzv vadiš krv pa oko dva zoveš sestru Irenu da vidiš jel nastavljaš sa istom terapijom ili ima promjene...jedino ako ti koji uzv padne na vikend onda nevadiš..ma budu ti sve objasnili na prvom uzv-u bez brige...
Mary,ja moram vadit krv i 2dc obavezno baš mi je naglasila..nije im jasan bio progesteron-a ja se nisam mogla sjetiti koji dc sam ga vadila pa vald zato..neka 3 hormona vadim...pa poslje nalaza tek gonale špricnem ako bude sve ok..
ne znam..
keti10- sretno u postupku u svak0m slučaju i da nam odeš među trudnice![]()
sad mi to s vađenjem krvi uopće nije jasno
Ako te pošalju vaditi krv tokom folikulometrije vjerojatno postoji opasnost od hiperstimulacije pa se kontrolira estradiol. Ovo 2dc nisam nikad vadila pred postupak ali očito im trebaju nalazi radi tko zna čega. Bez brige Milasova u sigurnim si rukama! Sretno![]()
Evo i mene.Napraviti će nam AIH (insinimaciju,ako sam dobro zapatila) i to krajem 11mj.
Isto moram vaditi krv 2dc i onda 21dc,on mora ponoviti spermiogram i u 11mj ću isto na UZV.
Dobila sam isto tri uputnice koje nalaze moram izvaditi i koje papire moram skupiti,ali samo mi nije jasno ono psihološko savjetovanje,piše da se može preporučiti ali nisu mi rekli da je obavezno
A da li se mora za to vađenje krvi naručivati? Za UZV su rekli da ne ali ovo mi nije jasno
Milasova ako su ti rekli da 2dc vadiš krv onda tako učini.A ako ti nije šta jasno slobodno nazovi petrovi i zamoli ih da ti pomogne.Amy2004 tebi također to savjetujem,ako vam se nitko nejavi od cura sa korisnim situacijama slobodno nazovite pa neka vam objasne...ja neznam ništa o tome...ja sam vadila svaki drugi dan počevši od prvog uzv-a,i pratili su samo estradiol..objasnila je strategija...
Ma vadit cu bez daljnjeg..neg mi samo nije jasno zasto neke vade 2dc,neke na UZV a neke cure uopce ne vade..zatosam komentirala da mi nije jasno..
Amy za vadenje krvi se ne moras narucivat samo s uputnicem odes u lab.izmedu 7 i 9 sati ujutro
Znaš možda dal to vrijedi i za vađenje svih hormona ili se za to ipak mora naručiti?na vratima piše,naručiti se osobno il na mail.to je onda to?
Meni je sestra Irena ispisala uputnicu i rekla samo da dodem 2dc bez narucivanja..ukoliko ce to biti vikend da ju nazovem i da ce osigurati lab.
e sad ne znam e to vrijedi za sve pretrage ili ne
Ja sam se cure uvijek naručivala, odmah poslije pregleda bi otišla iza i okvirno se naručila.
Ja moram toliko toga obaviti do 29.11.kad idem po lijekove da me sve strah hoću li to stići obaviti.
Sve sam se iznaručivala i ako mi sad M zakasni zbog iščekivanja dobit ću slom živaca.
Uopće ne želim razmišljati što će biti ako brisevi ne štimaju, propade meni cijeli trud... ali razmišljat ću pozitivno![]()
A vidjet ću još izračunati odprilike kad trebam dobiti pa ću nazvati i pitati.
A da li je neka od vas radila AIH,da li prije toga se isto moraju neki ljekovi dobivati?
meni je u utorak obavljen aih.prvenstveno je trebal biti ivf u prirodnom ciklusu ali je pukao folikul dan ranije pa je dr obavio aih.tako da ja nisam primala nikakve ljekove za stimulaciju,ali ima cura koje uzimaju klomifene od početka ciklusa.imaš više o tome na topicu inseminacija.
meni je rečeno ako uspijem brzo skupiti sve papire (prije 12.mjeseca), da se samo javim s prvim danom ciklusa u jedanaestom pa da me ubace za aih isti mjesec s tim da bi od osmog dana trebala dolaziti na uzv, nitko mi nikakve ljekove nije spominjao...![]()
Cure pozor: ovo što se vadi 2. dan je progesteron.
Ide se u labos iza glavne zgrade s internom uputnicom koju dobijete od sestara na Odjelu (tam kod ambulanta). Možete je dobiti odmah pri podizanju lijekova ili na sam dan kad trebate vaditi krv. Rezultati pretrage idu sestri Ireni koju isti dan morate nazvati da vas uputi dalje (i broj telefona ćete dobiti zajedno s internom uputnicom)
Posljednje uređivanje od TrudyC : 21.09.2012. at 11:09
Trudy,da to je to kod mene,jer im nije bio jasan moj nalaz progesterona..nisam se mogla sjetiti koji dc sam ga vadila jer je to bilo 2010.
ali još neka 2 hormona moram vaditi-još estradiol i ne znam koji je treći.
Ja isto moram vaditi te hormone ali meni su rekli da mi moj doktor da uputnicu.
A AIH bi isto radili u 11mj ako svi nalazi i papiri budu uredu
bok cure ,ja sam snupi stara,nova članica. Pisala sam dok sam bila u postupku u Mariboru prije dvije goidine. Ove godine i ja idem u Petrovu. Ja32,MM39 Bila u Mariboru prvi IVF 3 komada i od ni jedne nista. Prije toga bila na klomifenima 3 miss.ab. U 7.2012. bila na laparaskopiji i histeroskopiji u Petrovoj i sad u 03.10 novi ljekovi i u 11. novi mpo postupak. Na Laparo i histero nisu nasli nista a trvrdili su da mi je zastopan desni jajaovod.
Svim dragim suborkama želim da ostanete sto prije trudne!![]()
Sutra startam s klomifenima...al sam dobila u ljekarni neke svapske klomifene,valjda budu ok
Pilek samo budi pozitivna i sve bude ok! A što se tiće ljekova mislim da si dobre dobila.
Snupi,od srca zelim da ovaj postupak bude dobitni
Sretno!
Hvala Milasova i je tebi zelim veeellikku betu!
Milasova kod kojega doktora si u Petrovoj u postupku?
Ja sam Kod Strelca , jer sam bila kod njega bila na laparo i histeroskopiji i ostavio mi je jako dobar dojam, poslije operacija pa mi je sam se ponudio da idem dalje k njemu na mpo sto me jako dojmilo. Nadam se da je on moja dobitna kombinacija !
Da li je kod Vas radio hormonalni status prije dobivanja terapije?
Zanima me jer su mene u Maribor pustli sa povišenim testoseronom, a nisam bila na nikakvim konzultacijama prije,protokol mi je bio poslan poštom.
snupi a dali si možda radila koagulacijske i imunološke testove, vidim da si imala 3 spontana što je malo čudno i u potpisu vidim da ste idiopati pa ne bi vam bilo zgorega da i to cekirate ako niste. Imaš temu malo niže pa pogledaj što spada u to
Snupi, i ja sam kod dr. Streleca. Cula sam dosta "pozitivnih kritika" o njemu a cini mi se jako simpatican i mozes ga pitati sve sto te muci. Al mislim da su svi dr. u Petrovoj super strucni.
Radila sam kariotipove i ja i darling i nista, i i histeroskopiju i laparoskopiju- rekli su mi da mi je zastopan desni jajovod -otvorili me i nisu nasli nista, ja sam sam sad na svoju ruku vadilla hormone jer sam imala u Mariboru pod punom stimulacijom sam 3 jj . Nakon postupka sam kopala po svojim papirima sam nasla da mi je bio povišeni testosteron, pa da bar znam na cemu sam .Kod mene nije ocito problem ostati trudna nego zadržati trudnoču, a ne mogu naci u mom organizmu nista što to koči i zasšto dolazi do spontanih. Od imunoloskih pretraga nisam radila nisam nista jer me nitko nikad na to nije ni poslao.
ej cure, imam pitanjce. cijeli onaj popis pretraga kaj su mi dali u Petrovoj, to moram vaditi kod njih sa svojom uputnicom od ginićke ili mogu di god?