Pokazuje rezultate 1 do 50 od 5595

Tema: Potpomognuta u PETROVOJ

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    snupi avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

Radila sam kariotipove i ja i darling i nista, i i histeroskopiju i laparoskopiju- rekli su mi da mi je zastopan desni jajovod -otvorili me i nisu nasli nista, ja sam sam sad na svoju ruku vadilla hormone jer sam imala u Mariboru pod punom stimulacijom sam 3 jj . Nakon postupka sam kopala po svojim papirima sam nasla da mi je bio povišeni testosteron, pa da bar znam na cemu sam .Kod mene nije ocito problem ostati trudna nego zadržati trudnoču, a ne mogu naci u mom organizmu nista što to koči i zasšto dolazi do spontanih. Od imunoloskih pretraga nisam radila nisam nista jer me nitko nikad na to nije ni poslao.

Mali Mimi avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Citiraj snupi prvotno napisa Vidi poruku
    Radila sam kariotipove i ja i darling i nista, i i histeroskopiju i laparoskopiju- rekli su mi da mi je zastopan desni jajovod -otvorili me i nisu nasli nista, ja sam sam sad na svoju ruku vadilla hormone jer sam imala u Mariboru pod punom stimulacijom sam 3 jj . Nakon postupka sam kopala po svojim papirima sam nasla da mi je bio povišeni testosteron, pa da bar znam na cemu sam .Kod mene nije ocito problem ostati trudna nego zadržati trudnoču, a ne mogu naci u mom organizmu nista što to koči i zasšto dolazi do spontanih. Od imunoloskih pretraga nisam radila nisam nista jer me nitko nikad na to nije ni poslao.
    Čuj teško da će te dr. sam poslati jer su pretrage skupe, toplo ti preporučam da pogledaš topic sa imunologijom i to istražiš, baš zbog tih spontanih koje si imala... ako želiš odgovore moraš postavljati pitanja, i biti sam istražitelj
    Posljednje uređivanje od Mali Mimi : 24.09.2012. at 19:32

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •