Stranica 54 od 112 PrviPrvi ... 444525354555664104 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 2,651 do 2,700 od 5595

Tema: Potpomognuta u PETROVOJ

Datum pristupanja
    Aug 2012

Početno

Citiraj wanna be mommy prvotno napisa Vidi poruku
    ej cure, imam pitanjce. cijeli onaj popis pretraga kaj su mi dali u Petrovoj, to moram vaditi kod njih sa svojom uputnicom od ginićke ili mogu di god?
    moj savjet je da sve hormone napravis na vuk vrhovcu jer su brzi rezultati. ceka se max 10 dana na nalaze. spermatogram napravite u petrovoj

Datum pristupanja
    Apr 2012

Početno

Citiraj snupi prvotno napisa Vidi poruku
    Sneki a kad u 10 mjesecu ides?
    9. 10. bi trebala stici vjestica a onda pikanje... Jedva cekam

Mary123 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Curke ja sam sve pretrage obavljala di sam mogla...sve su mi priznali...spermiogram smo radili u Petrovoj..nepriznaju iz druge bolnice...hormone sam radila u svojoj bolnici,bris i papu kod svog ginekologa....

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

meni su spermiogram priznali iz poliklinike Vili

Datum pristupanja
    Apr 2012

Početno

Citiraj wanna be mommy prvotno napisa Vidi poruku
    ej cure, imam pitanjce. cijeli onaj popis pretraga kaj su mi dali u Petrovoj, to moram vaditi kod njih sa svojom uputnicom od ginićke ili mogu di god?
    Spermiogram obavezno Petrova (ne priznaju iz drugih laboratorija); krvna grupa, rh faktor i markeri-Petrova 3 (Zavod za transfuziju); briseve ti uzme tvoj ginic i onda sama nosis kud te posalje ovisi s kim ima ugovor a ako ti da uputnicu mozes to obaviti u Petrovoj i odnijeti u njihov laboratorij. Meni je uputnice za markere i krvnu grupu dao dr. opce prakse (i za MM za spermiogram jer smo kod istog dr.) a za briseve ginic.

žužy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

mi nismo ništa obavljali u petrovoj i sve su nam priznali,uključujući i m s-gram.

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Citiraj žužy prvotno napisa Vidi poruku
    mi nismo ništa obavljali u petrovoj i sve su nam priznali,uključujući i m s-gram.
    ista stvar i kod nas..niti jedan jedini nalaz nemam iz petrove

Datum pristupanja
    Aug 2012

Početno

A ovo kad vadite krv 2.d.c i 21. d.c da li ste to vadile u Petrovoj ili negdje drugdje?
    Ja ću bris i papu kod svoga gin,spermiogram smo u Petrovoj i moramo opet tamo.

Datum pristupanja
    Apr 2012

Početno

Citiraj žužy prvotno napisa Vidi poruku
    Bas znaju komplicirati ovi u Petrovoj...kad mi je sestra davala onaj papir s popisom kaj treba obaviti ja sam ju pitala gdje i kako a ona mi je rekla gdje i sta obaviti a da spermiogram treba iz Petrove. To valjda kakav im je dan...

žužy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

bome ni ja ne kužim...al mi nismo ništ prije pitali samo smo donesli sve nalaze i niko nije ništ se bunil,čak je dr rekao,to se zove dobro pripremljena žena..

Mary123 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Mi smo samo spemiogram radili u petrovoj..i to nas je doktor pitao jeli nalaz od njih...drugo sam ja sve u svom mjestu ili bliže....i hormone,krvnu grupu....a sve uputnice vam daje vaš ginekolog

Mali Mimi avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Citiraj snupi prvotno napisa Vidi poruku
    Radila sam kariotipove i ja i darling i nista, i i histeroskopiju i laparoskopiju- rekli su mi da mi je zastopan desni jajovod -otvorili me i nisu nasli nista, ja sam sam sad na svoju ruku vadilla hormone jer sam imala u Mariboru pod punom stimulacijom sam 3 jj . Nakon postupka sam kopala po svojim papirima sam nasla da mi je bio povišeni testosteron, pa da bar znam na cemu sam .Kod mene nije ocito problem ostati trudna nego zadržati trudnoču, a ne mogu naci u mom organizmu nista što to koči i zasšto dolazi do spontanih. Od imunoloskih pretraga nisam radila nisam nista jer me nitko nikad na to nije ni poslao.
    Čuj teško da će te dr. sam poslati jer su pretrage skupe, toplo ti preporučam da pogledaš topic sa imunologijom i to istražiš, baš zbog tih spontanih koje si imala... ako želiš odgovore moraš postavljati pitanja, i biti sam istražitelj
    Posljednje uređivanje od Mali Mimi : 24.09.2012. at 18:32

snupi avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

Hvala Mali Mini istražit ću!

Datum pristupanja
    Apr 2012

Početno

Bili, gdje si..."markiras"?

črkica avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Meni konačno stigla vještica i spremno krećem izvaditi sve nalaze s onog famoznog papira...
    Sutra sam na VV i vadim krv, između ostalog OGTT, to je valjda s onom slatkom tekućinom koju moram piti, bljakić!
    Naoružana sam dobrom voljom i strpljenjem, ponijet ću knjigu i to je valjda to!
    Pusa svima

snupi avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

MM ide u petak obavit sgram,za koliko je nalaz gotov(ide u Petrovu) ,jer 03.10. idem po lijekove i na dogovor oko terapije? Pa moram imati sve nalaze.

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

mislim da je odmah isti dan nalaz sgrama gotov

Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

da,da nalazi su gotovi isti dan. Popodne se pokupe, mislim između 14 i 16 h. Točno virjeme podizanja nalaza piše na vratima od labosa.

črkica avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Nalaz spermiograma u Petrovoj je gotov isti dan iza 14. Sretno!

snupi avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

Hvala curke!

Datum pristupanja
    Aug 2012

Početno

Dobro jutro !

Već dugo čitam i pratim temu, i odlučila sam se napokon i pridružiti Vama jer sam i sama krenula , tj, krenut ću u postupak.
    Dvoumila sam se dugo, dali se prijavit, a isto sam dugo i razmišljala dali ići u postupak.
    Imam dvije curke, i htjeli bi još djece ali neide prirodno. Prvu smo curku dobili nakon 9 mm truda, drugu nakon 3,5 god truda uz klomiće, i sad se trudimo već 14 mj ali ništa. MM spermiogram nije baš ok, a i kod mene je ovulacija loša, tako da smo išli na konzultacije i dr preporučio da idemo na ifv jer nam ni godine nisu u korist , pa da ne gubimo vrijeme na pokušavanje.

Nadam se ugodnom druženju s vama.

snupi avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

Dobro nas našla Mami 2!

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Citiraj MAMI 2 prvotno napisa Vidi poruku
    Dobro jutro !

Već dugo čitam i pratim temu, i odlučila sam se napokon i pridružiti Vama jer sam i sama krenula , tj, krenut ću u postupak.
    Dvoumila sam se dugo, dali se prijavit, a isto sam dugo i razmišljala dali ići u postupak.
    Imam dvije curke, i htjeli bi još djece ali neide prirodno. Prvu smo curku dobili nakon 9 mm truda, drugu nakon 3,5 god truda uz klomiće, i sad se trudimo već 14 mj ali ništa. MM spermiogram nije baš ok, a i kod mene je ovulacija loša, tako da smo išli na konzultacije i dr preporučio da idemo na ifv jer nam ni godine nisu u korist , pa da ne gubimo vrijeme na pokušavanje.

Nadam se ugodnom druženju s vama.
    Drago mi je da si se registrirala..ovdje ćeš naći sve potrebne informacije,vjeruj mi..
    Dobro vam je doktor rekao..samo vi odite na konzultacije za IVF (ionako se dugo čekaju lijekovi i sam postupak) pa dok ne dođete na red možda zatrudniš u kućnoj radinosti Sretno

pilek avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

klomifeni i ja se ddruzimo vec 4 dan

bili avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Sneki evo meeeee....došli iz bolnice konačno neki grčevi su me mučili u donjem dijelu trbuha pa su me ostavili na promatranju..sad smo ok, mirovanje, mirovanje i mirovanje.....uh....odmah sam pročitala sve novosti, uh koja gužva ovdje baš sam bila ugodno iznenađena jedva čekam veeelike bete pusa svima i šaljem samo pozitivu!!!!!!!!

bili avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

curke ako je koja on line nek stavi na rtl, slučajno sam stavila i čini mi se da u onoj emisiji krv nije voda glumi med.sestra iz Petrove, ne znam točno kako se zove iz ambulante!!Ili mi se već priviđa sad kad sam bila 10 dana bez tv-a

Datum pristupanja
    Apr 2012

Početno

Bili, ne prividja ti se i meni se cini da mamu glumi sestra Irena iz Petrove (mislim da se tako zove).

Datum pristupanja
    Apr 2012

Početno

Citiraj bili prvotno napisa Vidi poruku
    curke ako je koja on line nek stavi na rtl, slučajno sam stavila i čini mi se da u onoj emisiji krv nije voda glumi med.sestra iz Petrove, ne znam točno kako se zove iz ambulante!!Ili mi se već priviđa sad kad sam bila 10 dana bez tv-a
    Bili, glavno da je sve OK, samo ti miruj, gladi trbuscic, gledaj serije i odmaraj! Pusa!

Datum pristupanja
    Aug 2012

Početno

Bili samo se ti čuvaj,odmaraj i uživaj.....

Da li mi možete reći koji broj treba nazvati i u koje vrijeme za informaciju ako mi nešto nije jasno?
    Trebala bi nazvati da znam da li moram k njima doći vaditi nalaze ili mogu bilo gdje....

bili avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Amy mi sve obavljali u Vž-u, jedino spermiogram u Petrovoj 2011. kasnije još jedan u Vž-u i sve su nam priznali. čak smo i ona savjetovanja koja su bila potrebna obavljali smo tu u našem obiteljskom centru.

snupi avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

Bili da su te tražili povrde od psihologa i pravnika?

Datum pristupanja
    Apr 2012

Početno

Citiraj Sneki41 prvotno napisa Vidi poruku
    Bili, ne prividja ti se i meni se cini da mamu glumi sestra Irena iz Petrove (mislim da se tako zove).
    Sestra Sandra..genijalna je..bez nje bi u Petrovoj sve bilo u banani

Datum pristupanja
    Aug 2012

Početno

Hvala cure na dobrodošlici.

Bili smo mi na konzultacijama 19. 09.kod dr. Strelec, njegova je preporuka ifv s obzirom na nalaze, imamo termin u sječnju, u prosincu se javit za ljekove .
    Sad čitam , istražujem , da vidim šta nas čeka, a usput upoznajem forum i teme da vidim gdje se tipka.

E da nama ništa nisu rekli za to psihološko savjetovanje a i na onom papiru gdje su upute piše samo kad je donacija u pitanju onda treba.

Gdje se najbrže dobiju nalazi od brisva ?

Datum pristupanja
    Apr 2012

Početno

Citiraj clover prvotno napisa Vidi poruku
    Sestra Sandra..genijalna je..bez nje bi u Petrovoj sve bilo u banani
    Sandra...koja je onda Irena? A ja mislila da je ona Irena, dobro da ju nisam oslovila dobro bi se obrukala

bili avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Irena je ona kod velikog pulta, na desno od ambulante di se ide po lijekove i ona vodi brigu kad se uđe u postupak o vađenju krvi za estradiol, pikama, aspiraciji i transferu ma oo svemu
    Snupi mi smo još išli po starom zakonu tako da smo trebali potvrde.

snupi avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

Mami 2 i ja sam kod Strelca,iduću srijedu idem po lijekove i da cujemo ostale pojedinosti!

Osoblje foruma Inesz avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

Citiraj MAMI 2 prvotno napisa Vidi poruku
    Hvala cure na dobrodošlici.

Bili smo mi na konzultacijama 19. 09.kod dr. Strelec, njegova je preporuka ifv s obzirom na nalaze, imamo termin u sječnju, u prosincu se javit za ljekove .
    Sad čitam , istražujem , da vidim šta nas čeka, a usput upoznajem forum i teme da vidim gdje se tipka.

E da nama ništa nisu rekli za to psihološko savjetovanje a i na onom papiru gdje su upute piše samo kad je donacija u pitanju onda treba.

Gdje se najbrže dobiju nalazi od brisva ?

MAMI 2, neka nam što prije postaneš MAMI 3!

Nalazi briseva brzo su gotovi u Zavodu za javno zdravstvo u Mirogojskoj, neka tvoj ginekolog uzme briseve, odneseš ih gore i zbilja budu gotovi za 4-5 dana.

Vidim da se lista čekanja na ljekove u Petrovoj bitno skratila, po ovome gore što si napisala čeka se oko 3mj, što i nije tako strašno jer su do nedavno forumašice stavljane na listu za ljekove uz čekanje od blizu godine dana.

Drage cure iz Petrove ovo su dobre vijesti, zar ne?!

Napisala si da su ti visoke godine, smije li se znati koliko? (to pitam zato jer stalno mislim da sam ja najstarija forumašica koja bi još jednom iskušala sreću...) Hajde, hajde, godine na sunce...

snupi avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

Ne znam da li se smanjila ali ja sam bila krajem 7 na laparo pa su me automatki zapisali za 03.10. za ljekove a onda u 11 dan d kad ponovno počinjemo sa ljekovima.

Melem33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Citiraj bili prvotno napisa Vidi poruku
    Nije Irena, vec Sandra.
    To je sestra sa sestrom Ivom u ambulanti, sestra Irena je na odjelu, koja voza na transfere i aspiracije.
    Sigurno je ona, jer je ovo ljeto ucila ulogu.

snupi avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

Sutra rješavamo sgram i onda jedva čekam iduću srijedu da znam na čemu sam. Samo pitanje da li ste vi prije nego kaj ste dobile ljekove,morale raditi hormonalni status, ja sam ga napravila na svoju ruku.

Datum pristupanja
    Aug 2012

Početno

Citiraj Inesz prvotno napisa Vidi poruku
    s

Napisala si da su ti visoke godine, smije li se znati koliko? (to pitam zato jer stalno mislim da sam ja najstarija forumašica koja bi još jednom iskušala sreću...) Hajde, hajde, godine na sunce...
    U 11 mjesecu ću punih 35 godia.

Da lista se bitno smanjila, kad sam tu čitala koliko se čeka pao mi mrk na oči, a kad tamo pita me kad ću, u sječnju ili u veljači.

Osoblje foruma Inesz avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

Mami 2, 35 su super godine. Vidim ja da ćešnam ti brzo biti MAMI 3!

Datum pristupanja
    Aug 2012

Početno

Citiraj Inesz prvotno napisa Vidi poruku
    Mami 2, 35 su super godine. Vidim ja da ćešnam ti brzo biti MAMI 3!
    Ma to su najbolje godine
    Koliko ti imaš ako nije tajna ?

E da i još nešto, jel svaki post koji napišem moa bit odobren od administratora ?

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

MAMI prvih 10 postova moraju biti odobreni..još malo i odmah isti tren će ti postovi prolaziti

snupi avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

Milasova koji dan je Dan D?

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Joj draga snupi, mengu očekujem 14.10.i onda lagano krećem..
    Moram priznati da jedva čekam..

pilek avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

ultrazvuk osmi dan,folikulici po 12 i 13 mm i naravno dobila estrofem

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

pilek,sretno

snupi avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

Mogu misliti .I ja ,nisam opterecena ali želim znati šta je sa mnom,da li budem "u ovom životu" imala nekoga tko će me zvati mama. šALJEM SVIMA pozitivne vibre i da sve što prije imamo jedan mali plusić u trbuhu!

snupi avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

Pilek koliko ih je sve skupa? Kad ides na aspiraciju?

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •