Pokazuje rezultate 1 do 50 od 5595

Tema: Potpomognuta u PETROVOJ

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Osoblje foruma Inesz avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

Citiraj MAMI 2 prvotno napisa Vidi poruku
    Hvala cure na dobrodošlici.

Bili smo mi na konzultacijama 19. 09.kod dr. Strelec, njegova je preporuka ifv s obzirom na nalaze, imamo termin u sječnju, u prosincu se javit za ljekove .
    Sad čitam , istražujem , da vidim šta nas čeka, a usput upoznajem forum i teme da vidim gdje se tipka.

E da nama ništa nisu rekli za to psihološko savjetovanje a i na onom papiru gdje su upute piše samo kad je donacija u pitanju onda treba.

Gdje se najbrže dobiju nalazi od brisva ?

MAMI 2, neka nam što prije postaneš MAMI 3!

Nalazi briseva brzo su gotovi u Zavodu za javno zdravstvo u Mirogojskoj, neka tvoj ginekolog uzme briseve, odneseš ih gore i zbilja budu gotovi za 4-5 dana.

Vidim da se lista čekanja na ljekove u Petrovoj bitno skratila, po ovome gore što si napisala čeka se oko 3mj, što i nije tako strašno jer su do nedavno forumašice stavljane na listu za ljekove uz čekanje od blizu godine dana.

Drage cure iz Petrove ovo su dobre vijesti, zar ne?!

Napisala si da su ti visoke godine, smije li se znati koliko? (to pitam zato jer stalno mislim da sam ja najstarija forumašica koja bi još jednom iskušala sreću...) Hajde, hajde, godine na sunce...

Datum pristupanja
    Aug 2012

Početno

Citiraj Inesz prvotno napisa Vidi poruku
    s

Napisala si da su ti visoke godine, smije li se znati koliko? (to pitam zato jer stalno mislim da sam ja najstarija forumašica koja bi još jednom iskušala sreću...) Hajde, hajde, godine na sunce...
    U 11 mjesecu ću punih 35 godia.

Da lista se bitno smanjila, kad sam tu čitala koliko se čeka pao mi mrk na oči, a kad tamo pita me kad ću, u sječnju ili u veljači.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •