-
Moram se uključiti. Da, doktorima jednostavno ide na živce ako se netko malo sam upućuje. Mislim da su pacijenti često i sami informiraniji od liječnika. Ja sam na više mjesta dobila blentavi tupi pogled kad sam rekla da sam našla podatak da tsh moram biti manji od 2 za začeće i pitala je li stvarno tako. Moja dr opće medicine o tome pojma nema, moja soc ginekologica apsolutno nije zagrebla u moju problematiku. Otišla sam privatno i sad sam na terapiji eutiroxom. Kad sam gin rekla da ne možemo ostvariti trudnoću, rekla je neka se opustimo i pijemo vino, a briseve sam joj sama rekla nek mi napravi. Ona ih uopće nije spomenula, nikad. Ma mislim, nabrajati mogu ohoho. Moja šogorica je medicinska sestra, viša, i zna da se interesiram za svašta. Njen komentar je bio:[I]Najviše mrzim one koji čitaju[I] A i sama je zanijela uz klomifene.
Imam želju jednog dana kad završi moja priča u smislu da postanem roditelj, otvoriti neko savjetovalište za ljude koji se suoče s istim problemom, a naprosto ne znaju otkud krenuti. Naravno, prvo bih im rekla da čitaju Rodu.
Sorry na baljezganju, ali malo sam ogorčena valjda.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma