Pokazuje rezultate 1 do 50 od 5595

Tema: Potpomognuta u PETROVOJ

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Ftičica avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2012

Početno

dobro jutro svima,
    bez obzira kaj ne komentiram puno vaše postove, samo da znate da čitam i da svima držim najveće fige na svijetu!!!!!
    znam da ima puno tema otvorenih, ali ja se nekako držim ove svoje prve Petrove, pa bum samo rekla da sam dobila termin u sisku 14.11. i da bum tamo i otišla jer mi se ne da čekati još i zvati dalje jer ovih tjedan dana bum na iglama, a kamoli da mi netko kaže tek za mjesec dana.. i samo ću pitati, ako netko možda zna nekoga ko je bio u Sk na hsg - jer se dobije neki anestetik ili slično?
    gospođa koja me naručila je bila vrlo diplomatska i rekla " bu te vidli s doktorom"!!

Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Citiraj Ftičica prvotno napisa Vidi poruku
    dobro jutro svima,
    bez obzira kaj ne komentiram puno vaše postove, samo da znate da čitam i da svima držim najveće fige na svijetu!!!!!
    znam da ima puno tema otvorenih, ali ja se nekako držim ove svoje prve Petrove, pa bum samo rekla da sam dobila termin u sisku 14.11. i da bum tamo i otišla jer mi se ne da čekati još i zvati dalje jer ovih tjedan dana bum na iglama, a kamoli da mi netko kaže tek za mjesec dana.. i samo ću pitati, ako netko možda zna nekoga ko je bio u Sk na hsg - jer se dobije neki anestetik ili slično?
    gospođa koja me naručila je bila vrlo diplomatska i rekla " bu te vidli s doktorom"!!
    Ja sam išla na hsg u Sisačkoj bolnici i radio mi ga je dr. Rebić. Osoblje je jako ljubazno, sestre su super. Jedino kaj je malo, ajmo reći, smješno, na koji način je organizirana sama pretraga. Naime, u zgradi ginekologije ti sve naprave (dakle pripreme ti sve, sondu provuku i to) i onda te tako s tom instalacijom "dole" stave na pokretni krevet, prekriju te dekicom i furaju u drugu zgradu (zgradu radiologije) gdje te slikaju. Doktor cijelo vrijeme ide s tobom. U svakom slučaju bude brzo gotovo. Prije same pretrage dobiješ inekciju voltarena, a ja sam si i doma popila 1 voltaren. Sretno sutra!!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •