Pokazuje rezultate 1 do 50 od 5595

Tema: Potpomognuta u PETROVOJ

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    bubaba avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Curke moje, trebam malu pomoć. Naime u srpnju ove godine sam radila prvu inseminaciju u Petrovoj i tada sam dostavila sve papire koji su bili potrebni. Kopirala ih i dala sestri. Inseminacija nije bila uspješna. Iza toga sam napravila još dvije u Splitu privatno, također negativne. Doktori se slažu da bi trebala ići na IVF. Imam termin u veljači 2013.g. Sad me samo zanima kako dalje. Kad se trebam javiti u Petrovu? Koji je postupak? Ništa nemam pojma i cijela sam izgubljena. Nadam se da Vas ne pilam, ali ako mi VI ne pomognete, ne znam što da radim. Hvala Vam.

Mary123 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Citiraj bubaba prvotno napisa Vidi poruku
    Curke moje, trebam malu pomoć. Naime u srpnju ove godine sam radila prvu inseminaciju u Petrovoj i tada sam dostavila sve papire koji su bili potrebni. Kopirala ih i dala sestri. Inseminacija nije bila uspješna. Iza toga sam napravila još dvije u Splitu privatno, također negativne. Doktori se slažu da bi trebala ići na IVF. Imam termin u veljači 2013.g. Sad me samo zanima kako dalje. Kad se trebam javiti u Petrovu? Koji je postupak? Ništa nemam pojma i cijela sam izgubljena. Nadam se da Vas ne pilam, ali ako mi VI ne pomognete, ne znam što da radim. Hvala Vam.
    Draga nazovi ti odma petrovu,sestru Ivu i reci joj da imaš termin za IVF ali da nemaš napisano kada da dođeš po lijekove...ići ćeš u prvom mjesecu sigurno po lijekove a ja da sam na tvom mjestu ja bi nazvala odmah...Nisam bila nikad u takvoj stuaciji pa neznam šta i kako..ja sam odma htjela dobiti datum za lijekove i mjesec za IVF...

bubaba avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Citiraj Mary123 prvotno napisa Vidi poruku
    Draga nazovi ti odma petrovu,sestru Ivu i reci joj da imaš termin za IVF ali da nemaš napisano kada da dođeš po lijekove...ići ćeš u prvom mjesecu sigurno po lijekove a ja da sam na tvom mjestu ja bi nazvala odmah...Nisam bila nikad u takvoj stuaciji pa neznam šta i kako..ja sam odma htjela dobiti datum za lijekove i mjesec za IVF...
    Mary123 poslušala sam te i nazvala petrovu. Sestra mi je rekla da nazovem u 12. mjesecu i da će mi onda reći kad da dođem u siječnju po lijekove...hvala ti.

Mary123 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Mary123 poslušala sam te i nazvala petrovu. Sestra mi je rekla da nazovem u 12. mjesecu i da će mi onda reći kad da dođem u siječnju po lijekove...hvala ti.
    Eto vidiš draga.boljeodma nazvati..ništa te ne košta...bar sada znaš na čemu si...si vadila sve nalaze...hormone,papu,bris,ono za HIV.....

bubaba avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Mary123, da ja sam sve te nalaze povadila još u srpnju kad sam išla prvi put u Petrovu.

Mary123 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Mary123, da ja sam sve te nalaze povadila još u srpnju kad sam išla prvi put u Petrovu.
    Onda ok...oni imaju tvoje sve papire kopirane...tak da mislim da nemaš šta...jedino ako si koji novi nalaz radila slobodno im kopiraj i predaj sestri Ivi kad budeš išla po lijekove zajedno sa onim dvijema uputnicama...i sretnoooo

žužy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Onda ok...oni imaju tvoje sve papire kopirane...tak da mislim da nemaš šta...jedino ako si koji novi nalaz radila slobodno im kopiraj i predaj sestri Ivi kad budeš išla po lijekove zajedno sa onim dvijema uputnicama...i sretnoooo
    a vrijede joj svi nalazi od srpnja?ipak do veljače bude prošlo 7 mj.
    to sad i mene zanima...ja sam sve potrebno za prvi ivf skupila u 3/12. brisevi i papa su mi od 9/12. e sad,vjerojatno mi bude to vrijedilo i za 3/13.,kad imam drugi ivf?
    ili da nazovem ses. irenu pa pitam za svaki slučaj..jer dok budem u veljači išla po ljekove,nebudem stigla sve opet skupiti,ako bude trebalo.

bubaba avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Koje dvije uputnice trebam dignuti?
    I osim toga papa i bris cerviksa će mi u 12 mjesecu imati godinu dana, dali da ponovim opet?

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •