bok svima!
obavila sam rtg hsg u sisku i stvarno su svi tamo tak divni da bi ih čovjek stvarno sve vodio doma odjel ginekologije zgleda ko u filmu, sve lijepo ušminkano, čisto.. ma, divota
uglavnom, bilo je baš onak kak je napisala sirena 28. mene je iskreno prilično bolilo, ali možda je to samo bio strah, makar trenutak uštrcaja je bio koma, rekla sam dr. Rebiću da prestane.. ali kratko je trajalo i jajovodi su perfektni! tak je rekel... dobila sam antibiotike koji su prilično jaki, i odmah nazvala Petrovu i dobila opet kontrolu s nalazima za 18/12. dakle, još mjesec dana čekanja, a onda ko zna.. mislim da mi više nikakvu fizičku pretragu ne moraju raditi, ali ja ipak mislim da ću prije "konzultacija" sigurno raditi folikulometrije od kojih već znam da nema koristi jer sam ih radila već ohoho!... opet samo čekanje.. kaj je uopće potrebno i koliko to stvarno traje do kad ti se ne veli: "ok, ne ide prirodno, hajmo probati drugačije??" pitam se samo to naglas jer uz ovaj tempo, mislim da mogu/možemo čekati još sto godina...