ajde super,onaj dan kad sam ja imala asp.,sve koje smo išle bile smo budne.za sutra!
ajde super,onaj dan kad sam ja imala asp.,sve koje smo išle bile smo budne.za sutra!
Cure, jel ima koja aspiraciju u petak, 23.11.?? Nadam se da nisam sama!
znači nije se nista mjenjalo od 2010.jedino mislim da se sad naručuje na neke pretrage a prije nije trebalo.i da hm hoće li mi vrijedit hsg od 2010a mislim da će trebat novi jer ne bi ponovno na taj pregled jer imam jako ružno iskustvo s njim nikad se više ponovilo![]()
E sad za HSG ne znam,bolje sacekaj konzultacije pa vidi sta ce rti dr.reci
Mozda se mozes naruciti za HSG pa da imas termin za svaki slucaj ako ce ti trebati..lako ga otkaues u suprotnom..
Sretno!!
Snupi,kad je transfer? Nis nam ne javljas
bokić, tu sam za sad su sve žive, moram ponovno zvati sutra da li idem u četvrtak ili u subotu. Rekla je biologica da su sve 4 dobre, nadam se da jesu i da dođu do blastice da imamo nešto i za smrznuti- ja sam jako pozitivna i vjerujem da bude sve ok, vjerujem da bi mi danas rekla da nesto nije u redu-
keti ja još uvijek ne znam kad idem na transfer , javit ću ti sutra!
Evo došao moj ponovljeni nalaz prolaktina ..... sada iznosi 48 L mIU/L (109-557), prvi put je bio 748 H mIU/L (109-557).
Sad mi stvarno nije jasno da li je to dobro i da li se toliko smije sniziti nakon terapije bromergonom ?
da dobar ti je nalaz, koji dan ciklusa je to vađeno? sutra ujutro je moj dan d - za sad su žive sve 4.
amy nemoj ga prestati piti dok ti ne kažu, da ti ne bude narastao duplo nego što ti je bio , tak su meni rekli dok sam zvaka. hvala ti!
Snupi,sretno sutra![]()
milasova kako si ti? kako se osjecas imaš li mučnine?
Curke, evo ja jutros obavila konzultacije...idemo u novi postupak u travnju 2013. a vec sam mislila da sam "otpisana" zbog godina![]()
Puse svima!
Snupi sretno sutra....Javi nam se...
Sneki samo hrabro...neznam koliko ti je godina ali nevjerujem da ćeš biti "otpisana"....Nedaj Bože...nemoj ni pomišljati na takve stvari...![]()
bubaba,kad ideš po ljekove moraš imati uputnicu za pregled(meni je dr uvjek pisal za pregled i ultrazvuk,zlu ne trebalo) i uputnicu za bolničko liječenje.na onom papiru s popisom potrebnih pretraga za postupak piše(bar je pisalo)da se ljekovi neče izdati ako se ne donesu potrebne uputnice.
bilo bi dobro ponoviti briseve i papu,ipak je godina dana dugo.
evo me doma! dvije mrvice u meni ostale dvije jedna je umrla jucer, druga danas ujutro, rađena isci metoda , pošto kad je moj trebao dati svoj najbolji dio , od staha je ispao najgori do sada.
Sneki da li si ti danas bila sa mnom u sobi?
Žužy hvala ti na savjetu. Ma negdje sam u pustim papirima zatrpala papis s popisom potrebnih pretraga, potrudit ću ga naći..hvala ti
Ma već sam zvala ginića da ću doći na briseve i papu.
Snupi sad cuvaj te dvije mrve i javi nam lijepu betu za 2 tj..
imamo dva malena kuckajuca srca
Presretna sam!!!!!
milasova- jeeeej, bas mi je drago zbog tebe. Čuvaj ih , za 2 srčeka-!!!
Hvala vam![]()
ajme Milasova...avatar ti je ko iz snova!!!
I ja sam zaljubljena
Samo da me prestane muciti ucestalo krvarenje da napokon pocnem uzivati...
Svim curama veliki pozdrav i ustrajte u svojim postupcima jer će se isplatiti. Taca draga često te se sjetim, a kako moje dvije šefice mi ne daju mira tako da više i ne odlazim na forum jer je uz posao i njih to stvarno nemoguće. Napiši mi kako si i što ima novo jer više ne znam ni poruku poslat kako treba. Svim curama želim puno uspjeha i neka nikad ne odustaju jer će se kad-tad pojaviti male rukice koje će ih zagrliti!!!!
Petrovke za sad još spavaju. idem i ja lagano natrag u horizontalu. Milasova avatar ti je prekrasan. Nadam se da i moj isci bude pozitivan kao i tvoj
curke, ja opet u ponedjeljak na konzultacije s popravljenim spermiogramom, od oligoasthenoterato ostalo nam je samo astheno... Meni je malo snižen lh i estradiol, a i prolaktin se dosta spustio, s 56 na 26 (3-24) pa ćemo vidjeti kud i kako dalje
Milasova bravo za oba![]()
, ostalim hrabricama ~~~~~~~~~~~ za što uspješnije postupke
Posljednje uređivanje od ljubilica : 24.11.2012. at 11:53
Kod dr. Streleca sam, on je ocito od onih koji ne odbijaju zbog godina - ja sam zivi primjer![]()
A mm i ja vec napravili "kreditnu kalkulaciju" jer sam ja bila uvjerena da ce mi reci NE...
Dobro, proslo je, sad "punim baterije" do travnja i veselim se s vama velikim betama, kuckajucim srcekima i rastucim trbuscicima
Drage moje, sve vas puno volim!