Pokazuje rezultate 1 do 50 od 5595

Tema: Potpomognuta u PETROVOJ

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    bernica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2012

Početno

Pozdrav svima!
    Ja sam skroz nova i prvi put zapravo na bilo kakvom forumu ovog tipa pa mi nemojte zamjeriti na glupostima. M i ja pokušavamo već 2 godine prirodno ali nejde...on je imao prometnu 2009.g, koja je bila jako teška i jedva se izvukao...sad je dobro i skroz se oporavio,ali očito je to imalo posljedica na spermatogram koji je jako loš. Nekakva cryptozoospermia,jako malo pokretnih,bla...bla... Bili u petrovoj na prvom pregledu i dobili termin 3/2013. za icsi. Dobila onaj papir sa pregledima koje moramo odraditi i rješili većinu,sad čekamo nalaze.
    Zapravo nemam pojima kaj me sve čeka pa eto da se malo tu uključim sa svima vama iskusnijima. Svima želim sreću i da što prije dodjemo do naših bebica.

legal alien avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Bernica welcome. Mislim bilo bi najbolje da nema potrebe za ovim pdf-om ali tu ces naci puno odgovora i najvaznije potpore. Samo pitaj. Nema glupih pitanja. Sretno!

žužy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Citiraj bernica prvotno napisa Vidi poruku
    Pozdrav svima!
    Ja sam skroz nova i prvi put zapravo na bilo kakvom forumu ovog tipa pa mi nemojte zamjeriti na glupostima. M i ja pokušavamo već 2 godine prirodno ali nejde...on je imao prometnu 2009.g, koja je bila jako teška i jedva se izvukao...sad je dobro i skroz se oporavio,ali očito je to imalo posljedica na spermatogram koji je jako loš. Nekakva cryptozoospermia,jako malo pokretnih,bla...bla... Bili u petrovoj na prvom pregledu i dobili termin 3/2013. za icsi. Dobila onaj papir sa pregledima koje moramo odraditi i rješili većinu,sad čekamo nalaze.
    Zapravo nemam pojima kaj me sve čeka pa eto da se malo tu uključim sa svima vama iskusnijima. Svima želim sreću i da što prije dodjemo do naših bebica.
    dobro došla !
    možda se i vidimo u ožujku gore,ako nam se menge potrefe
    dobro da ste krenuli dalje,čim prije to bolje..a ovdje na forumu sve je lakše.ja ti želim da vrijeme do proljeća što brže prođe!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •